Yarbay Nickli Üyeden Alıntı
beyler yanlış anlamayın ama okuduklarım kadarıyla aranızda haklı olan varsada artık yok, artık oda suçlu.
ne kullandığınız dil,uslup, ne ettiğiniz tehditler yakışır, ayrıca biriniz neredeyse 15 hatta 20 yaşında safkan performans aracı almış bunuda expertiz yapmadan yapmış,diğeriniz güncel ve ciddi para eden bir aracı hiç ama hiç baktırmadan almış yani ikinizde risk almışsınız.
ikinizede soruyorum, fiesta'yı görmeyen arkadaş 1 parça boyalı bilerek yolladıysa ne kadar suçlu? 4 değil 14 parça çıksa anlatılan kadarıyla adamın haberi bile yok kaldıki sizde babanızın oğluna güvenilmeyecek bu dönemde acaip bir risk alıp baktırmamışsınız.
ya S3'ü alan arkadaş, kardeşim yeri geldi 7500tllik komponent getirdim Almanya'dan ikinci el alırken her türlü kontrol ettirdim öyle teslim ettim adam 3 gün sonra bobinlerini yaktı bu durumda benmi suçluyum?
zaten sıkıştırılmış,yıllarca yıpranmış,muhtemelen oynanmış,muhtemelen yarıştırılmış aracı alıyorsunuz ufak tefek pürüzleri çıkmasa şaşardım.
babam 90larda en yakını tarafından 23 yıllık birikimini toplam 12 daire dollandırıldığında bu kadar dram yaşatmamıştı, bence sinirle yazılanları unuttun, herşeyi geride bırakın ve sakin kafayla önünüze bakın ve size yakışır şekilde yapın bunu dünya malı beyler üstelik firma,aile batıran 300milyar değil,3-5 için silahlar fln hiç yakışmaz.
birde şakayla karışık adana'lı değilim adana'da yaşıyorum uzun zamandır hakkikatden buradaki arkadaşlarla şaka olmaz okadar çabuk kavga için gaza gelen milletki plakam şirtket aracı olması sebebiyle 27 (antep) kaç defa trafikte haksız olduğu halde 01 plakalı biri laf attı diye gruplaşıp döveceklerdi :)
genel müdürden bir an evvel 34 yada 01 istedim ...... ederim senin 27 plakanı dedim :)