Valla hocam yemeksepetinden adana dürüm söyler gibi araba ticareti yapmışsınız belliki aranızda bi güven varmış yazık olmuş. Hatalı olduğunuzu düşünmüyorum yazdıklarınıza göre ama karşı tarafta ne diyecek bi bakmak lazım. Tehdit olayının açıklaması olamaz o ayrı

hasan istediğin gibi oyna , sami ramazanoğlu ve yüreğir tekeli ismini sen gecirip , zaten ınlarda işin içinde degil mi diyip tamamiyle senin tasarrufunda gerçekleşmiştir..bu benimde belge olarak sakladıgım "ss" fotolarla sabittir..üstte ki yazıyı okudugumda en az 4-5 tane yalan söylediğini , burada ki insanların tıpkı adanadakilerin aklını çelmeye çalıştıgın gibi açıkca görüyorum.benim adım ümit güler beni dostuma degil düşmanıma sor eger sana 1 kaç bin tl tik bi adam oldugumu söylerse ne dersen o gecerli..24 saat gecmeden beni arayıp adamın agzına silah soktum aldım ben almasını bilirim dersen sana arabayı verecegim varsa da vermem.senin krallarına veliahtlaına da vermem.sana direk sana daha öncede dedim biz icraatın hastasıyız yapacagını mahkeme,silah,adam artık herneyse halletmezsen bu halinden de basit bir adamsın...ben gözümü kararttım ve bu davaya başkoydum..bugün babam yanıbaşımda (adanada nasıl insanlar oldugumuzu dilediğinden sor hasan) ohiglum kaç defa yazma boşver vaktini harcama dediyse de , hatta aradıgın şahıslardan biride boşver uzlaşın dediği halde , konuyu belden aşşağı sen vurduğun için bıralara getirdim.aslında ben degil Allah biliyor ki ben haklıyım.agzıma silah dayayacak hasan benim haklı mücadelem için verecegim canım var senin neyin var?