Geçen bağdat caddesinde kartal passat vurup kaçtı, passatın sahibine aracın kamerası çekti veriyimi görüntüleri diyorum aman boşver diyor, arabada muhakkak kamera olmalı artık bence.
Printable View
Geçen bağdat caddesinde kartal passat vurup kaçtı, passatın sahibine aracın kamerası çekti veriyimi görüntüleri diyorum aman boşver diyor, arabada muhakkak kamera olmalı artık bence.
Öncelikle geçmiş olsun. Yukarıda arkadaşın dediği gibi kayıt bulursanız tutanak olmasa bile kasko karşı tarafa rücu edebiliyor. Benim başıma geldi. Kayit içinde durumu anlatirsaniz insanlık yaparlar sanırım. Orjinali vermesede telefon ile çekim yaparsınız. Benim başıma temassız olarak kazaya sebebiyet verme durumu geldi. Jant lastik gitti yol dışına çıktığım için. Araç kameram vardı plakadan karşı tarafı buldum video gönderdim tutanak tutmayı kabul etmedi. Bende aracı yaptırdım kaskoyada goruntuleri verdim %50 olarak kusuru bölüştürdüler. Yanına kâr kalmadı
öncelikle geçmiş olsun.
instagramda bir sürü makas,yanlama videosu paylaşan sayfalar var..videoların %90'ı bağdat caddesinde çekiliyor.
araç sahipleri de açık şekilde ortada ve taglenmiş şekilde. profillere girince 20-25 yaş arası "şekilsiniz ya hiamna" dediğimiz tipler.
hatta bir televizyon kanalı bunları haber yapmış..bunlar da haberi paylaşıp, bizler terörist miyiz ülkenin tek derdi biz miyiz? gibi komik şeyler yazmış.
altındaki yorumları açıp bir okuyun. hepsi birer melek.
bu sayfayı paylaşıyorum örnek olarak, yoruma kapatmış.. bunun kanka sayfalarında aynı paylaşım mevcut yoruma açık şekilde, bir girip inceleyin.
bu ve bunun gibi sayfalar bitmedikçe, bu videoları çekenler can kaybetmedikçe kimsenin aklı başına gelmeyecek malesef. ülkece bitik vaziyetteyiz. şerefsizlik hadsizlik alkışlanır halde.
inşallah bağdat caddesinde 3-4 yıl önceki kuş uçurtmaz çevirmeler tekrar başlar.
geçmiş olsun
dertsiz başa dert.
Caddenin iyice boku cikmis durumda. Karsidan karsiya gecicez , goren araba yavaslamak yerine ya hizlaniyir yada yan vermeye calisiyor. Eds olayida pek ise yaramis gibi gozukmuyor.
Gecmis olsun
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursunuz.
Polis bunları görmüyor mu, almıyor mu çok garip. Halkın güvenliğini sağlamakla yükümlüler. Geçenlerde uğradım, herkes egzoz dinletiyor orada. App plaka yasaklar güzel ülkem, app basan yerleri kapatmaz, sis farı yakana ceza der, çevirmeden ön arka sis açık geçerler vs vs..
çok büyük geçmiş olsun. Oldukça üzücü bir durum.
Geçmiş olsun. Plaka ile mahkemeye başvursaniz bile surec cok uzun olacaktir. Siz guzelce yaptirip binin araciniza. Kardesiminde basindan boyle bir olay gecti. 1 yildir mahkeme devam ediyor o yuzden soyledim.
ankarada uzaktan davulun sesi hoş geliyor herhalde size :) 1 hafta misafirim olun, cadde üzerindeki yamyamlıkları birlikte izleyelim eminim hak vereceksiniz.
kurunun yanında elbette yaş da yanacak ancak polis de neyin ne olduğunu genelde anlıyor ki, o çevirmelerden 2007'den beri hep 19" , yaylı ve filmli otomobillerle ile geçtim. 1 tanesinde de takılıp ceza yemedim, hiç bi zaman da g.tünü yiyim ayağına yatmadım.
eğer ki talep ettiğim çevirmeler başlarsa ve benim de aracıma ceza yazılırsa, neyden ceza yazılırsa sökmeye hazırım , yeter ki bu yamyamlıklar bitsin.
Espri anlayışları da pek gelişmiş :bravo:
https://i.hizliresim.com/yzVvXa.jpg
Konu sahibine çok geçmiş olsun, gerekenler yazılmış.
Abi lütfen, bu ülkede 1 boya 2. si de tramer fiyat kırmak için kullanılan en büyük koz.
20 yaşında araba alıyor adam bunda boya var mı diyor, olması gereken neden boyanmadı demesi aslında.
Komple toplum olarak araç al sat konusunda resetlenmemiz lazım. Yok yere adamın arabasının değer düştü şimdi.
Ankara'da hoş mu geliyor? Hehehe.
Polisler tarafından bütün bu saldırıların başlatıldığı yer ankara. Biz 6 aydır egzoz uçlu aracımızla çevirmeden kaçıyoruz, ki standart megane 2 rs ile 2600tl ceza yeyip aracı bağlattık, men oldu üstüne de. Neden? Çünkü çift çıkış egzozu var diye. Orjinal olduğunu söyledik, 'bizde de varıdı megan bizdehiler böle değildi' diyen polislerle karşılaştık. Standart evo'nun spoylerinden dolayı ceza yiyenler var. Ferrari'sine ceza yiyen var.
İstanbul nolmuş ki, iki tane çevirme lokasyonu var oralara girmeyince sıkıntı olmuyor. Bizim burada peşinden yunus kovalıyor 200le.
Polisin bu veletleri durdurması için arabalarında egzost olması lazım. Hepsinin arabası dizel. Modifiyeleride yay jant film xenon amerikan bayraklı kokudan oluşuyor. Hafta sonu 20 tl mazot koyan tiki memo oluyor e-5 de.
Büyük geçmiş olsun. Maalesef böyle şerefsizler yüzünden insanın başı ağrıyor. Daha yeni başımıza geldi. Işıklarda kırmızıya yakalanmayım diye gazlayıp sonra da duramayıp kardeşin kavşakta sola dönmek için sinyali yanan bildiğin duran araca arka tampondan vurmuş hanzonun teki ;hatta kardeşe kusura bakma hızlıydım ben duramadım haksızım demiş. Bir kaza tutanağı düzenlemiş sağımdan geldi önüme geçti birden ani frene bastı diye. Kardeş itiraz etmiş; sevgili poliste bir şey değişmez araçta da fazla bir şey yok kaskodan ödenir; arkadan vurduğu için 8/8 de suçlu deyip göndermiş. Keşke orada olsaydım. 8/4 kardeş suçlu çıktı şaka gibi. Güler misin? Ağlar mısın? Sizin olayınızda madem böyle bir halt yiyorsun dur özür dile. Kartını bırak veya telefonunu ver. Hatalıyım ne gerekiyorsa yapmaya hazırım de ki karşı tarafta iyi niyetli olduğunu anlasın en azından. İnşallah kamera kayıtlarından bir şey çıkar. Ama böyle tipleri yakalayıp gırtlağına çökeceksin , gerekirse ağzını burnunu kıracaksın. Bunun egzoz,cam filmi,yere basıklıkla alakası yok. Aracın içindeki ile alakası var.
hayatım bağdat caddesinde geçmiştir son 2 3 senede çok değişti açık şekilde fark ediliyor . Boyner ışıklarda drag yapanlar var gündüz saatinde