aynen amac hem kotayı doldurmak hem de insanlara gözdagı vermek 3-5 aya esneklesir kanun
Printable View
Cam filmini, modifiyeyi filan eyvallah ben de seviyorum ama eger bakanin dedigi gibi olacaksa bu isin dogrusu budur. Ingiltere'de dahi sadece arka yolcu camlarina yapak ve onunda belirli bir derecesi var. On camlar komple yasak.
Ama oyle halkin guvenligini dusundukleri icin yasak koyduklarini dusunen varsa saftir. Ya cumbabanin gecen gezerken cam filmli arabaları görüp canı sıkıldı ya da hazır sene sonu gelmişken bütçe hesabını kapatmak için cezalara kösmek istediler.
Dün filmleri söktürdüm. 100 tl verdim.
Bu işte parmağı olanlara hakkımı helal etmiyeem
sen buraya bi gel de ben elizaya napacagimi biliyorum. intikam icin buckinghamin onundeki gobekte gece sahinle sifir cizecez. :D
http://www.sherlockology.com/ImageGe...-palace-2a.jpg
Toplu taşıma en güzeli, filmler de muayeneye kadar camda kalıyor :)
önemli olan esneyip esnememesi değil.. tüv de yasaklandı artık yani muayeneden geçemez flimli araç..
her 2 senede bir cam filmi sökmek takmak da fitillere yazık arka cam resistanslarına yazık kısaca camlara yazık takması neysede sökmesi araca ızdırap zarar..
sabiha gökçen yolunda 427 tl radar yemişim orhanlıda tanıdıklarım var eski işyerimde ordaydı 5 senedir sürekli gidip geliyorum ilk kez ceza yedim film dışında da radar v.b yükleniyorlar heralde dikkatli olmakta fayda var
geçmiş olsun cebe dikkat etmek gerek yoksa alacaklar hepsini :)
Cumhurbaşkanı Erdoğan cam filmi konusunda talimat verdi!
Her yer dedikodu :)
Reyiz hızır gibi yetişti yine. Baktı halkı cam filmiyle, cezalarla boğuşuyor, hemen " bu işi çözün dedi". Mtvde de aynısı olmadı mı? Hey gidi koca yürekli Reyizim..
İzni ve emri olmadan yaprak kımıldamaz :)
güzel 2019 çalışması valla .
kurtköy bağlantı diyor ama o gün gittiğim güzergahı hatırlıyorum. aydınlı sapağından havaalanı yoluna bağlandım ordan e-5 e inene kadar ki yolda yedim çünkü 125 le girmişim onun öncesinde öyle bi hız yapacağım yol yoktu
şöyle çiziym daha net olsun ztn bu yol kurtköy bağlantı yolu die geçiyomuş :D
https://i.hizliresim.com/1G7mr5.png
Talimat olayının doğru olduğunu düşünmüyorum ama doğruysa eski düzenleme tekrar getirilebilir %35 sınırına pek itiraz edileceğini sanmıyorum.
Bu yasa değişir,demedi demeyin :) ahan da buraya yazdım. Sökmedim de filmleri
filmleri söktüğümüzle kalıp yasak kalkarsa sökenler fena sövecek :D
Cam filminde flaş gelişme... Cumhurbaşkanı devreye girdi - Ekonomi Haberleri
Istermisiniz şimdi yasaktan vaz geçtik desinler. Tam muz cumhuriyetine yakışır bir hareket olur
Kota dolmaya başlamıştır :D Reis bize sahip çıkıyor :)
Legend is back!
henüz bir iddia olarak ortalarda dolaşıyor. sanmıyorum böyle bir şey için kral el atsın olaya.
Reyis çözecek bu işi.
Adam ekonomiye can verdi resmen :)
427 TL den dünya ceza kesildi devlet kasasına para girdi.
Cezadan korkanlar 50-100 parçalanıp filmleri söktürdü özel sektöre para kazandı.
Şimdi haşmet meapları kızmış talimat vermiş düzeltin diye, laf üstüne laf olmaz *****.
Sökenler yeniden film yaptıracak filmciler kazanacak win-win yani :) Sonra kızıyorlar diploması yok diye, varsın olmasın alaylı olur zat-ı şahaneleri. 1!1!1!1!1!1!
Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi - GUNCEL Haberleri
Hepimiz toplanıp Reise mektup yazsak , 90'lık downpipe + sonuna kadar düz Boru + Cam Filmi + kabak lastik de dahil olmak üzere sorunsuzca gezeriz bence. ,
Eger yasak kalkarsa Burada ve sosyal medyada yasağın çok doğru olduğunu savunan ak troller ne olcak peki reyisleri adamları sürekli ortada bırakıyor :D yavaş dön reis ümmet yetişemiyor lafı gerçek oldu valla :D :D
Cam filmi yasağı ile ilgili CİMER ve BİMER e çok sayıda şikayeti yansıtan vatandaşlarımız, kardeşlerimizin araçları ya Tesla ya da üzerinde kocaman yelken var rüzgar gücüyle hareket ediyor.Alıntı:
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) vatandaşlardan çok sayıda şikayet yansıdı.
Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi konusunda vatandaştan gelen şikayetler konusunda devreye girerek, ilgili bakanlıklara “mağduriyet yaratılmaması” konusunda talimat verdiği öğrenildi.
Madem CİMER ve BİMER e şikayet edince başkanımız müdahale ediyor, akaryakıt konusunda niye bişey yazmıyor bu koca yürekli eli kalem tutan babayiğitler?
1 sefer değil her ay cebinden 2-3 kez cam filmi cezası parası alınıyor akaryakıta verdiğin parayla.. Bunu fark edemiyor mu saftirikler..
Ben cimere bu konuyla ilgili yasak çıktıgı gün yazı yazdım.Herkes düzgün üslupla yazarsa kimse bişey kaybetmez
Akaryakıt konusunu da yazdım da onu pek iplemezler gibi:)
cam filmi işe tam filme döndü.sökmedim bekliyorum bakalım ne olacak
Yasak kalkti ama bir takım sınırlamalar gelecek. Net bir sekilde haftaya belli olur .
Adam resmen dedi ki: ( Gerekli para toplandi beyler cam filmi çektirebilirsiniz, gelicek sene kasadaki açığa göre tekrar yasaklayabiliriz .)
Cam filmi yasağında Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi
Kaynak