Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı
toplu bir ses getirmek lazım beyler sosyal medya üzerinde bir hareket başlatıp. Fakat apaçhi arkadaşların paylaşımları var. adamın teki kemere ceza yaz diye başladığı bir paylaşım falan var. Bilinçli birileri tarafında cidden protesto başlatılmalı. gerekirse kullanmayalım araçları benzinden alacakları vergiden zarar ettirelim. ama bir hareket yapmak lazım. tepkisiz kalmakla olmuyor bu işler. Benim aracım egzoz vs standart. değiştirmeyi de düşünmüyorum. Fakat aracımda film var diye ceza yemek kanıma dokunur çünkü aracımı eşimde kullanıyor ve o film o camda olmazsa oturduğum semtte ciddi tacizlere uğrayacağı kesin! Önce bunları çözsünler sonra filme el atsınlar.
Bu arada Sancaktepe'de oturuyorum ve arka camı fabrikadan opsiyon paketi olarak osmanlı tuğralı bir sürü hanzo tek kapı arabada hatun görünce sıkıştırıyorlar. Ben şahsen denk gelmedim osmanlı tuğrası olup kurala uyan adama bu çevrede. Kırmızı ihlali, ters yönde gitme, olur olmadık yere park etme, araç sıkıştırma, sokak arasında dip gaz gitme, yavaş gidiyorum diye gelip küfür etme. Önce bunları engellesinler sonra gelsinler benim arabama film var diyebilsinler!