Son 15 dakikayı inanılmaz keyifle izledim,tam müptezel dizisi yapmışlar hahhaha
Printable View
Son 15 dakikayı inanılmaz keyifle izledim,tam müptezel dizisi yapmışlar hahhaha
Bu nedir abi ya. Son 10 15 dk harici ne bos bolumdu. Su diziyi 30 40dkya dusurselerde herkez kurtulsa.
Yine bomba bir bölümdü. Ahahahahaah
fragmanlarda gösterdikleri aksiyon sahneleri haricinde pek aksiyon yoktu bu bölümde. Diziye yeni birilerinin katılması gelecek bölümlerde yeni olaylara yelken açacağa benziyor. Kara kuzuların Koç ovalılar ile işbirliği yapar mı? göreceğiz.
Akın Koçavalı yı bekliyorum ben
Cio yu bakalım gelecek mi :)
Aksiyon başlıyor sanırım..
YouTube
Resmen sıkıldım dizide artık 1. sezon tarzına dönmeliler.
Meke ile celasun un kavga sahnesinde bıcak sallarken çıkan civung civung ses efekleri beni benden aldı. En son Wesley Snipes'ın Blade filminde duymuştum bu sesleri.
Vartoluda bu sezon sanarsın oxford mezunu, geçen sezonki aksandan vs bişey kalmamış, kalem efendisi gibi olmuş. Geçen sezonu her konuda çok arayacağız sanki.
bu dizinin heycanı meycanı yok :D
zaman kaybı bolummus..
Müziklerde buradan esinlenilmiş zaten :)
https://www.youtube.com/watch?v=V9n4b9bg4YI
Bıçak hareketleri falan direk ctrl c ctrl v olmuş izler izlemez aklıma bu sahne geldi bu arada filmdeki bir replik benim hayat felsefem
https://i.hizliresim.com/j69NDm.jpg
Klasik saçmalıklar, 20 kişi lunaparkı basıyor 10 kişiye nişan alamıyor.
Mermileri bitmeyen ak-47 yapıyorlar bölümde.
Galerici çalıntı arabayı sattığını söylüyor e kardeşim demezler mi nasıl satacaksın diye?
Meke celasun zaten saçma bir kavga sahnesiyle böşümüub
Çeto ile Cumali nasıl oluyorda aynı anda ayılıyor? Aynı anda ayılıp aynı saniyelerde ayaklanıyor bukadar basit nadoğal hareketler nasıl yapılıyor şaşıyorum.
Yamaçın elinde süpürge keleşli adamları etkisiz hale getirmesi :D
Zincir düzeneği olduğu halde cumali ve çetonun uyuyup aynı anda uyanması :D
Akşinin deli hallerine rağmen tek başına bırakılıp o kadar adamın içinde eski evine girip saklanması :D
Lambonun ön koltuğunda duran bond çantayı önemsemeyip çöpe atmaları :D (insan merak eder içini açar)
1.50 boyundaki Tavşanın semt pazarına müdahalesi ama o kadar cinayet işleyen Selimin bir gece vakti tavşanı öldürmemesi :D
Çatışma sahnelerinin tamamındaki olan saçmalık.. Düşmanlar tek tek çıkıp silah doğrultmadan ellerinde keleş ölüyor. Adam korkudan hiç birşey yapamasa görmeden ateş etmeye başlar bunlar takır takır düşüyor :D
Karakuzuların askeri nizam halinde operasyon yapmaları sanırsın JÖH eğitimi almışlar :D
Çöpten kimin ne yiyip içtiğini anlayan aptal bi aliço :D