Beyfendi dedikleri farklı kişi Avukat sadece arabulucu
Printable View
Beyfendi dedikleri farklı kişi Avukat sadece arabulucu
Bence avukat arabulucu fakat vartolu mu bir başkasımı belli değil , elindeki resimlerde ilk sayfalarda arkadaşların yazdığı gibi bizim ''yağlı saç '' Yumuşak galiba elindede resimleri var fakat vartolu ile mi başka birisi ile mi arabuluculuk yapıyor , gizli başka bir isim mi var belli değil çok büyük gizem var :D
Vartolunun babası kim merak ettim sevgilisi geçen bölümde bariz belli oldu ....
https://www.youtube.com/watch?v=m3lPmSxqVDE
Her ne kadar orj. olmasada en çok izleneni ve ses kalitesi full orj. versiyonu ile en iisi , eypio yazmış abi ! Dikkat ettim bu ay yapım müziklerinin geneli
''Toygar Işıklı'' yapıyor , adamlar neresinden bakarsan kalite :) Adamlar işin hakkını veiyor bizde izliyerek emeğinin karşılığını :D
Burak sergenin adı intro da car. Bu bölüm girer. Banko beyfendi. Süpriz kızın polis abisi
Haydaaa yağlı saç yine yol verdi karısına :D
Selim senin aliminyum
ya avukata birşey dedi vartolu :D kırıldım gülmekten de unuttum amükeee :D
tekrarda görürüm
Elemanı büyük ihtimal ile yamaç kendi yerleştirdi göz kırpması ona işaret gibi geldi :) Bence saklayacak bunu yada eleman indirmeye girdi kendisi işi bitirmek için yaklaştı.
Bende ters köşe diye düşündüm ama sonra arabada ki konuşması öyle değil gibi duruyor. Celasuda hiç güven vermiyor ki :D
Yamaç ters köşe yapıcak Celesun dersini aldı hem Celesunla icerden bilgi alicak hemde Mekeye bak her işin içindr bi iş olabilir öfkene sahip ol dersi vericek
Celasun da oyun olacağı garanti. Babasını öldüren adamın adamı olmaz delikanlı çocuk
Su son reklamlar kanser ediyor beni. Tam basliyor film hop tekrar. Yarim saat iteliyorum.
Bunlar ana kız lama yavrusu sanırım o ne tükürük öyle rol de olsa Şener sene baskin yapan çocuk gibi tukurur insan yüz yikadilar resmen :D