Oha!
Çukur 18. Bölüm - Sneak Peek - YouTube
Printable View
Diziye kesilen 1 milyon kusur liralik cezanin hakkini verelim demis senaristler ve yapimci heralde.
Polis ile ilgili olan butun sahneler a'dan z'ye rezaletti. Buna dizi/kurgu deyipte gecilemez. Icine sictilar guzelim dizinin.
Aslinda beni bu kadar dolduran kisim bunlar degil. Cekoslovakyada yasasak sikinti yoktu. Bu karakteri izleyen millet: hosuna giderek, ayila bayila izleyecek ya o koyuyor bana.
Ulan bir tane poliste su kisa namlulu aleti iki eliyle tutup, adimlayarak yurusun. Hepiniz mi gokten indiniz.
dizi ile gerçek hayatı ayırd edelim .hiç kimse türk polisi veya askerine dil uzatamaz .sonuçta dizi abd polis ülkeyi satıyor yeri geldiğ zaman dizi icabı .fazla takıl mamak lazım diye düşünüyorum.
Ulan daha komiser muavini olacak yaştaki adam amir olmuş bir de üstüne sınırsız yetkili olmuş, o ne demekse. Gelseydi Behzat amirim altında Accentiyle, doldururum lan çukurunuzu deseydi. Hummer yerine bari bi Defender olaydı, yaşı da 40'a yakın olaydı.
Ayrıca o haritayı da adama eklerler.
Laboratuvar diyorlar ya uyuşturucu yaptıkları yere ayarım o tabire ben. Ne laboratuvarı lan ağrı kesicimi yapıyorsunuz yoksa atom mu parçalıyosunuz hıa ...
Yazdığınız senaryoya sıçayım..
Süperman getirin daha mantıklı olurdu
Haftaya böyle olursa bırakırım iyi dediğimiz 3 gün yaşıyor anasını satıyım . Yeni giren polis beni çok ayar etti tavırlarıyla, gerekirse kalksın o dizi götleri başları ayrı oynamaya başladı
Amir ağır başlı olacaktı
İdris baba yaşında ikon isimlerden olacaktı
Helikopterle pöh ile gireceklerdi
Fişekleri totolarına sokacaklardı
Missss gibi olacaktı
Bizde ohaaaa diyecektik
Kızın kardeşi yok mıymıytı
Trafik polislerini hiç sevmem üzüldüm dün akşam :)
netteki versiyonda kesmişler o sahneyi.
dizi iyice yavşadı, böyle devam ederse birkaç bölüm sonra bana müsade derim
Nerede komisere harita gösterdi diye milletvekili oğlu döven Mesut Komser, nerede Behzat Amirim nerede bu Emrah...
Manyak polis tribi yakışmıyor bizimkilere işte, olmuyor. Orda e30'a binen, Ankaralı Turgut dinleyen polis olsa daha çok sevilirdi...
bu emrahla yamaç aynı artist tiplemeler ıkısıde bırbırının rolunu rahatca oynayabılır :)
Yeni fragmanda özür diletmişler polisten, az önce yayinlanmis.
Hala bir şımarıklık yok değil. Tepkiler üzerine geldi heralde bu sahne.
https://www.youtube.com/watch?v=KuMt9w6YQZY
Affettik mi? :D
Yedikleri boku temizleme çabaları sanırım.
İşin komik yani youtubeda yorumlar devde dışı bırakılmış :)
https://youtu.be/KuMt9w6YQZY
Kiytiriktan iki makam elde eden bir çok kişinin resmini çekmişler ... Hiç kızmadım.... Maalesef Türkiye gerçeği! Bu gerçeği filmde güzel anlattıkları için teşekkür etmemiz lazım... C.B. korumasından milletvekiline, ünv hocasından , tapu memuruna kadar herkesin resmi hemde! Hareket yanlış ... Sonuna kadar.... Ama resim doğru.... Hem de sonuna kadar....
Halkın tepkisine göre bölüm çekiyolar galiba :)
Halk kızdı sıctıgıgmız boku temizleyelim modu oldu :)))
Zaten sçmışlardı. Şimdi de mala ile sıvıyorlar.
Neyse adamlar hatalarını anladı ve en azından düzeltmek için birşeyler yaptı. Bunu yapmayanlarda var. Çukur evimiz İdris babamız devam :)
Ahmet kuralın dublor u olsun bu başka ise yaramaz
ya şu silahlı bölümler ne sacma arkadas pek ızlememde denk geldi eskı filmlerdekı gibi sankı çatapat şak şak basıyor herkez allahım ya :))
tepki sonrası özür sahnesi yayınlanmış
TURK Polisi 🌿 auf Twitter: "Cukur dizisi gelen tepkiler uzerine ozur sahnesi cekti.… "
polis sahnesine gösterilen tepkiyi anlamadim herkes hayatin her alaninda birine harita gostermek istemiyormu 😁
Diziyi izlediniz mi bilmiyorum.
Sen makas ata ata gideceksin,üstüne polis gelip görevini yapmaya çalışacak (haklı olarak),sende yaptığın hatayı savunup üstüne polise haritadan yer göstereceksin. Bizim köyde buna şerefsizlik diyorlar,sizin orda adam diyorlar galiba herkes haritadan yer göstermek istediğine göre.
Bu ülkede görevini yapan polise,askere saygı-sevgi gösterilmek zorunda. Biz evimizde yatıyorken izmirde fethi sekin vuruldu. Trafik polisi gördüğümde de aklıma gelen budur.
harbi o sahne saçmaydı trafik polisinin suçu neki adam görevini yapıyor
millet anlattı çukur şöyle dizi çukur böyle dizi daha iyisi çekilmedi bu ülkede vs vs .. İlk iki bölüm netten izledim keyifli geldi daha sonra saçmalamalar bir başladı...Amarok üstünde 220 w hoperlörler falan saçma sapan hep.. dizinin en iyisi Erkan kolçak Köstengil. adam muazzam.. hele şu son bölüm saçmalamaları fenaaa...
Şimdi hayali bişeyde hoplayıp zıplayan halk zamanında sırf millet vekili oğlu diye ki bu adamın resmi anlamda hiç bir geçerliliği yok! Karşısına bir manga polisi alıp azar fırça kaydığında neden sustu anlamıyorum.. Bizim millet klavye delikanlısı olmayı seviyor özür için yayınlanan video alt kısımdaki yorumlara bakın hep aferin s.ke s.ke özür dileyeceksiniz. adamı böyle yola getirirler. vs vs yazılar var. Farkında değiller ama bu olaylar gerçekte yaşanıyor ve kimse ses çıkarmıyor. Tecavüz, taciz, hırsızlık, para aklama her b.kun olduğu memlekette diziyle yatıp survivor ile kalkan cahil bir kesim var memlekette neler olduğunu bilmiyor. Diziyi g.tüyle izlemese vartolunun öz kardeşini öldürdüğünü o dizide çatışma sahnelerinde bir dünya adam öldüğünü ve vartolunun esrar eroin satıcısı olduğunu anlardı. Filmlerde ve dizilerde 100 kişi ölsün kimse umursamaz ama başrol ölünce bir üzülme oluyor. Yemin ediyorum toplum olarak çok güzel psikojik tespitlerin yapılabileceği bir halka sahibiz..
@BuRaK_eFe
Halk neden koruyacakmış. Bu ülkede, emniyet amiri kameraların önüne geçip ''Bundan böyle bu şehirde motosiklet sürücüleri bizden korkacaklar'' diye bağırmadı mı. Sen üzerindeki üniformaya güvenip kralcılık oynarsan senden nüfuzlu bir vekil mahdumu gelir, sıraya dizip bir güzel fırçalar. Alınmaca gücenmece yok.
Harita sahnesine tepki gösterildi. Çünkü insanlar bu hareketlerin sıradanlaşmasını istemiyor. Ne kendi meslektaşına ne de vatandaşa böyle hakaret etmemeli hiçbir memur.
sizin orasi bizim orasi yokki ben ülkenin genel durumundan bahsediyorum.tepki gostermek garip geldi neden dersen bak yine anlatiyorum , yaziyorum ; ' bu ulkede hayatin her alaninda herkes birine bir sekilde ustunluk kurmak istiyormu hakli haksiz ? '
budurum heryerde var ben o dizide oynadim oranin kamera arkasindada var , birinin islettigi dukkandada var , pazardaki pazarcilarin arasindada var , benzinlikteki pompacilarin arasindada var , şirketlerdede var. dogrumu ? yanlis ama ayak kaydirmaya calismak , edinilen mevkiye gore birine hava yapmak mevkiyle onu tehdit etmek bu ulkede var.olacakta , niye ? cunku mevki ugruna taşak yaliyoruz toplumca , mevkiyi kapincada yalatiyoruz.
adı ustunde dizi bu
yanı gercek degılkı her sey
dizi iste hayal urunu :)
buyrun bu da dızı
YouTube
aslnda sorunun içinde cevabı yazmışsın...
bu kadar tepki görünce sahneyi izledim. bu yapılan sahne amir değil amirin oğlu tanıdığı tarafından da çokça yapıldığını gördük ve duyduk ...
istenen durum değil ama gerçekte böyle şeyler var....
@AşkınS. Fethi SEKİN gibisi çok çok zor gelir... adam banane ya ben trafikçiyim demeden gereğini yaptı. Mekanı cennet olsun.