yakışırlar da bence bakışları içini eritiyor insanın. Sena iyice düştü gözden saçma sapan tavırlar sergiliyor.
Printable View
Çukur evimiz doktor yengemiz
şu selim ifşa olsa artık çok rahatlıcam aileye küllüm zarar totoş... medet de celasunu öldürse :) zaten feyyazı biri temizliycek 9. bölümde diziye giren adam 11. bölümde gider :D serdar zaten iptal.
Insallah icerde gibi sacmalamadan gereksiz uzatmadan devam eder. Yoksa bu yagli kafa 1 sicradi
Görüyorum ve artırıyorum. Meke'nin ellerine düşmesini bilerek yaptılar diyorum. Yoksa yamaç öylece Vartolu'ya acemice 'Bi arkadaşım Varto'ya gitti istediğin bir şey var mı?' demez. Sonra da gidip kahvehane de Yamaçla konuşurken birilerini buldum falan gibi ulu orta konuşmaz, *** kadar yer zaten ve kısık sesle de konuşmuyor. Kahvehane de dikkat çekeceği belli.
Evet ince bir düşüncenin çıkarmış olduğu güzel bir yaklaşım, beğendim :D
Bir de arkadaşlar şunu farkettim ben bu bölümde. Şimdi Serdar öldü sevindik mutlu olduk falan ama diziye güzel bir heyecan gerilim aksiyon getiren bir oyuncuydu. Serdar'a düşman gözüyle değilde diziye kattıklarıyla baktığımda ölünce üzüldüm açıkçası :D Bilmiyorum belki değişik bir düşünce bu :D
+ olarak Meke, Sena, Selim, Kemal gibi isimleri dizide öldürmezler (çıkarmazlar) bence.
Kimi sevmiyorlarsa aslan parçası diye hitap ediyorlar :D
Bu konuda doktorun güzelliğinden ilk bahseden bendim ablamız bencede yan role göre çok güzel o abla ilerleyen zamanlarda yamaçın kırığı olabilir belkide :D :D :D
Bence doktor bölümlüktü. Dizide onluk bir şey yok :D
doktor ablamızın bi anda diziye dahil olup çokça sahne alması senanın ben gidiyorum demesi eşyalarının gönderilmesi felan çukurun adamı çukurun doktoruyla olur mu dersiniz :D
Şu Müjgan'ı merak ettim ben de :D
Geçen haftaki bölümden önce sena hanım ekip ve bütün çalışanlara teşekkür içerikli yazı yazdı söyledim de kimse takmadı bak doktor da geldi sena gidebilir gibi geliyor
Beyler doktor hakkında yazmayın arkadaşımızın eski sevgilisiymiş ayıp olur.
bu doctorda bişey varr :D
Bu selim kadar şerefsizi yok yaa
Sizce nasıl kurtulur? Sıkar mı dersiniz