Ne capasi kardeşim :)
Printable View
Türk dizi tarihinde Selim kadar şerefsiz bi karakter görmedim. Ezel'deki Cengiz bile su dökemez bunun eline.
Dizide tat mat kalmadı
Psikologa saki yaptırcak zannettim şerefsiz kurgucuların amacı neydi acaba :)
hiç mi ne ilacı kullanıo bu kız diye bakmazsın arkadaş:D
son bölümde böyle eblek gibi bırakıppp gidecekler. hakkı cidden bu sezon dizi finali idi. çok daha güzel olurdu son 5 6 bölüm de o zaman.
Yahu kim karısını o şekilde hastaneye götürür ? Amk oğlu içeri gir bari bir zahmet.
Dizide mantık aramayın lütfen vakit geçirmek için internetten atlaya atlaya 30 dk da bitirebiliyorsunuz diziyi :)
Dizi yapımcısı 25 bölümde patlar zaten diyerek senaryoyu yazmadı galiba. Sonra baktı tutuyo psikoloja saksafon dan tut saadetin pıçaklanmasina kadar gırgırına yazdı bitirdi. Bidaki sezonu takip etmem . ezel gibi kurgu olacaktı hey yavrum bee
sena karakteri ölse de kurtulsak...
Ulan ne güzel atacaktı kendini, neyse kapattılar en azından yeni sezonda görmeyiz belki
niyeyse alakasız olarak emmi ve paşa'nın yokluğu dikkatimi çekti :D :D
bir insan karısına ne kadar ilgisiz davranır ne ilacına bakar ne doktorunu araştırır saf gibi gözünün önünde eriyip gitmesini izler onu öğreniyoruz. Gerçi bize iyilik ediyor Yamaç, Sena gitse de kurtulsak :D
Çukur el değiştiriyor galiba beyler...
https://www.youtube.com/watch?v=eiLz...Q&pbjreload=10
Geçen bahsi geçen kısım 😂😂 altındaki yorumlar sadece bizim bu şekilde düşünmediğimizi gösteriyor 😂😂https://youtu.be/xOGhbuKNesk
Peygamber misin p.zevenk, efendiymiş...
Bu sadiş hangi ara hamile kaldı ben hala oradayım
Adam oğlum oluyor der demez hemen sıkıntı hemennn! Yav 2 dk mutluluk yaşasaydı bari arkadaş, bu kadar mı musibet paratoneri bu adam? Medet de tam mal! Adam baba oluyorum diyor, bu da kafa sallıyor.
saadet te hiç naz yapmamış
Bu Yamaç'ın kavga sahneleri nedir arkadaş ya her bölüm level atlıyo yakında matrixteki neo gibi mermilerden de kaçacak. Az gerçekci yapar insan ya adam tekme tokat her bölüm 5 10 kişiye tek dalıp herkesi harcıyo.
cumali reyiz bentli ile giriyor mahalleye artizzz
İyi izlerken bizede sıkmadılar herke öldü bu nasıl final:)
Vay anasını adam kalmadı dizide , 2 mal evlat yüzünden mahalle gtti baykal itnesi yerine bekleyen başkası varmış demekki zıpladılar hemen .
Sarı yağmurluklu sevimsiz kim acaba
Önümüzdeki sene çukur ahirette geçicek gibi :) kimse kalmadı yaa laaa :D