https://www.youtube.com/watch?v=dBpOehX8vVI
Printable View
bence berbat bir bölüm olacak son bölüm gibi....
Önceki 3 4 bölüm gerçekten çok iyidi
Bence sultan geri yapmaz gibi davranıyo ama o anda ne olur tamamen duygusal.
Medet giderse vartoli çöker.
Ters köşeye çok açık sahneler.
fragmanda yamaç medetin kafasına silah doğrulturken bi silah patlama sesi daha geliyo.. orda bence nedret abla medeti indiriyo yamaça gerek kalmadan. aha da bunuda buraya yazdım !
Bence o silah sesi ap ayrı biyerden geliyor. Montajı terslemişler :D
Silah bölümün başlarında patlıyordur. Yamaş son sahnede medetin kafasına silah dayamıştır.
Koçovalılar tek kaldı be
Vartolunun bu kadar o.ç'luk yapacağını düşünmüyorum. Belki bir plan vardır.
Arkadaşın da dediği gibi pic emrah bu kızı taciz mi etti acaba
Nedret’in ‘ Kahraman yaşıyorken senin yüzünü görmeye tahammül edemiyordum.’ demesiyle Ayşe ile Nedret’in kuma oldukları kesinleşmiş oldu.
Aliço’nun Hale diye baktığı fotoğraftaki kadının yazdığı dörtlük ile Hale’nin İdris’in kızı olduğu kesinleşmiş oldu.
Uykum geldi ya pembe dizi gibi oldu iyice. Yine son 3dk aksiyona baglayip meraklandirirlar bizi. İyice baydi artik.
Meliha hanım çıktı bi de şimdi
Sıkıldım yamaç ve sülalesinden... Vartolu için izliyorum artık sadece.
Bu arada masadaki rakıyı sansürlememişler.. gitti gençlik, alkolik olacak şimdi koca 1 nesil..
bu idriste tüm çukurları yamamışş zamanında maşallah...yakında aliçoda idristen çıkar bak benden söylemesi...
dizide çok boşluk kaldı hala kapanmayan şeyler var msla aile içindeki çiyanı araştırıyordu ne oldu o kadar git dedi racon kesti vartoluya adam gitmedi etraf güllük gülistanlık vs...
İdris evdekinden 4 , dışarda 14 mü zamanla görcez. Namığın şarkı gerçek olacak,arabada 5 evde 15,