Sen eyşandan beter çıktın sena
Printable View
Sen eyşandan beter çıktın sena
Senarist harbiden s.çtın aga dizi ne diye başladı yalan rüzgarına dallasa felan döndü. İlk defa fragman beklemiyorum bravo yani.
Ufuk bayraktar olsa keske. Filme bi kan gelir
Cumaliyi bir an evvel şartlı tahliye etmeleri gerekiyor böyle yamaçla senayla bu dizi daha fazla izlenmez. Nejat işleri de ağır abi rolünde görmek isteriz.
Vartolu vs nejat isler. Kafamda deli sorular. Guzel olabilir. Ama nejat isleride yamac ve emrah gibi gevsek yaparlarsa o zaman yanariz :)
ciddi olarak reyting düşer bu bölümden sonra ... ki zaten baykal öldüğünden beri müthiş bölümmüş dedirten bi bölüm olmadı. cumali koçovalının kim olduğunu da en azından 5 bölüm sürer öğrenmemiz sıktı bence.
ezel dizisinden sonra en iyi dizi dediğim diziydi çok heycanlı başlatıp sona doğru sıçıyolar senaristler bu akşam yeni fragman var ben izlemiycem artık cumali ortaya çıkarsa buraya yazıverin bi zahmet :D
Son bölümde Celasun hiç yoktu raporluydu heralde.
En heyecanlı yer fragman. :)
Senanın saçmalıkları dizinin başından beri devam ediyordu da, bu bölüm bokunu çıkardılar. Benim çukurum burda biter beyler. :D
İyice saçma sapan işler oldu.
yine pembe bi bölüm bizi bekliyor fragmana göre..
https://www.youtube.com/watch?v=21vu6qj7gTQ
cumali bu sezon çıkmaz ortaya
Idrıs dugun acıklamasından sonra vartoluya donup yesıllendırmeyı cabuk yapta kır dugunu olsun deseydı orda cok guzel olurdu..
Senarist beeeyyy! Eksik yazıyorsunuz..
İsminde Hayır olmayan film tehlikeli karı yarın final mis . Yönetmen senarist için son sans Muro gelmezse final yaparsınız