User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Aile içi Sevgi ve Saygı hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende baba/anne kızmasa da aradaki çizginin korunması taraftarıyım. Film, amerikan park veya herhangi değişik bir şey babam istemez, doğru bulmaz hem kendi aracında hemde benim aracımda yada annemin aracında bende yaptırmam, Ankaradayım yaptırsam muhtemelen 6 ay ruhu duymaz ama yaptırmam veya sigara kullanmıyor bıraktı. Arabalarda sigara içilmesi yasaktır, içmiyorum kokarsa vs. diye, keza liseden beri bilir ama bir kere bile karşısında yakmışlığım yoktur yada Samsundaki evin hiç bir yerinde içmişliğimde yoktur. Görse bişey demez ama canı sıkılır, ne gerek var kırgınlık olmasına.

Bu durumu çevreye bağlayanlar olmuş ama ben hala olayın evde bittiğini düşünüyorum olay illa bacaklarını kırmak yada kulaklarından tavana asmak değil ,bunun yanlış olduğunu gösterebilmek. Babamda amcalarımda dedemin yanında süt dökmüş kedi gibilerdir. Ben babam bana böyle yapmamı söylediği için böyle davranmıyorum, kendisi de böyle davrandığı için bunlara göre hareket ettiği için böyle yapıyorum aksi bir davranışın doğru olabilme ihtimalini hiç görmedim yetiştiğim evde.

Şimdi ilk mesajdaki aile olayına gelecek olursak çocuk bu hareketlerin doğru olabileceğini yada babaya anaya böyle davranılabileceğini görmüş bir şekilde ki şuan bununla alakalı vicdani bir sıkıntı yaşamadan böyle davranabiliyor. Bence işin özü yine ailedeki yanlışlıklarda.
    sonuna kadar katılıyorum davranışından ötürü tebrik ederim

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimizde çok şükür herzaman iki tane araba olmuştur, babam arabaya ilgimin olduğunu bildigi icin hep bana araba kullandirdi kendiside mükemmel şofördür sagolsun banada soforlugu ogretti ehliyeyimi aldım arabayı vermedi çok nadir alabiliyordum aile icinde sıkıntılar yaşadık bi süre araba kullanmadım kavgalar ettik onumu kesip arabayı altimdan aldi vs. Şimdi hastalığından dolayı iki arabayida kullanamiyor ablam sehir dışında annem haftada bir kere kullanıyor iki arabada bana kaldı istediğim herşeyi yapabilirim ikisinede ama yapmayı bırakın disari cikarken bile ben arabayi aliyorum cikiyorum baba bir sey istiyormusun demeden çıkmam çünkü fark ettimki bu adam senelerce çalıştı alin teriyle arabaları aldı isterse verir isterse vermez buna kimse karisamaz kullanmasa bile o arabayı benim kendi zevkime göre alcaltmaya cam filmi yaptırmaya vs. yapmaya hakkım yok lastik patlasa ona soruyorum nerde yaptirayim diye çünkü o arabasini kullanamasa bile araba istediği sekilde otoparkta durursa mutlu olur o mutlu olmadiktan sonra benim istediğim sekilde dursa ne anlami olacak ki
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeri/konusu gelmişken fotoğrafı buraya ekleyeyim de arada bakar bakar anafikri hatırlarsınız

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam araba alacak;
    baba: oğlum para ver araba alacağız.
    pirasa: jetta alırsak veririm.
    baba: ben caddy istiyorum caddy alacağız.
    pirasa: bende caddye verilecek para yok.

babam arabasını aldı, ben kendime leon aldım. zaten tamam jetta alıyoruz deseydi de almazdım. babamla ortak tavuk kesilmez.
    turbocuk istiyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler