EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı
Bende baba/anne kızmasa da aradaki çizginin korunması taraftarıyım. Film, amerikan park veya herhangi değişik bir şey babam istemez, doğru bulmaz hem kendi aracında hemde benim aracımda yada annemin aracında bende yaptırmam, Ankaradayım yaptırsam muhtemelen 6 ay ruhu duymaz ama yaptırmam veya sigara kullanmıyor bıraktı. Arabalarda sigara içilmesi yasaktır, içmiyorum kokarsa vs. diye, keza liseden beri bilir ama bir kere bile karşısında yakmışlığım yoktur yada Samsundaki evin hiç bir yerinde içmişliğimde yoktur. Görse bişey demez ama canı sıkılır, ne gerek var kırgınlık olmasına.
Bu durumu çevreye bağlayanlar olmuş ama ben hala olayın evde bittiğini düşünüyorum olay illa bacaklarını kırmak yada kulaklarından tavana asmak değil ,bunun yanlış olduğunu gösterebilmek. Babamda amcalarımda dedemin yanında süt dökmüş kedi gibilerdir. Ben babam bana böyle yapmamı söylediği için böyle davranmıyorum, kendisi de böyle davrandığı için bunlara göre hareket ettiği için böyle yapıyorum aksi bir davranışın doğru olabilme ihtimalini hiç görmedim yetiştiğim evde.
Şimdi ilk mesajdaki aile olayına gelecek olursak çocuk bu hareketlerin doğru olabileceğini yada babaya anaya böyle davranılabileceğini görmüş bir şekilde ki şuan bununla alakalı vicdani bir sıkıntı yaşamadan böyle davranabiliyor. Bence işin özü yine ailedeki yanlışlıklarda.