Baktım hala konusu yok,sasırdım...
Otv matrahları dustu,hadı gozumuz aydın...
Son dakika: OTV limitleri yukseltildi - Sondakika Ekonomi Haberleri
Resmi gazete ekran goruntusunu koyamadim,musait olana yollayim da koysun?
Yıl sonunda 135-141bin lira arasi araba alanlar kısaca zarar etmis oldu diyebiliriz sanirim.
Oyle degıl sertac. Mesela ben tayyrı aldıgımda (eylul) matrahı 104 tl ıdı ve 4000tl yuzunden ust dılım olan %110 dan odedım.
Suan %100 sınırı 100tl den 114 e cıktı,yanı 12.000 tl ucuzlayacak anlamına gelıyor....
Ötv. Kur farkı vs vs vs. Ortalama ilk çıkışında 120.000 tl olan araba 2 senede olmuş 180 000 tl Güzel ülkem seviyorum seni)
Scorpion TypeR
Aslında baya bir aracın fiyatı etkilenecek bu ÖTV matrahının değişiminden. Ötv'nin KDV'si de işin içine girince daha bir indirimli olmuş olacak. Özellikle C segmentinin araçlarında ciddi farklılıklar ortaya çıkacaktır. Kar amaçlı alanlar, galeriler için iyi haber değil kısa vadede.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Tam 2 sene önce 100-110 civarındaki BMW 1 serileri bugün 170lerde 180lerde
Şaka gibi ülkeyiz.
Abi haklısın ama tayyarı aldığın dönemki kurla şuanki arasında muhtemelen %10dan fazla fark vardır
C Sınıfında Ne Alınır? (Fiyatlar Neydi , Ne Olmuş) #3 - YouTube
Bahsettiğim şeyin örnek videosu şimdi aralık indirimi vs kalmadı 2018 model olarak satılan arabalar zaten zamlı satılıyor
Şuan eski hesapla ucuzlamış gözüküyo ama bayideki araba fiyatları yine arttı
tam arabayı değiştiricektim ilanı vs hallediyim diyodum yarın öbür gün de şimdi napmak lazım beklesek mi biraz daha ?...
Daha anlaşılır olması için 151.400 TL'ye alınmış bir araç, 141.600 TL civarına alınabilecek. (MTV, plaka masrafları hariç) Araç fiyatı arttıkça aradaki farkta açılacaktır.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Ben eylul de aldım aracı. O zaman kur cok farklı degıldı.
Fıyatlar 2lıtre araclarda ortalama 10-15 cıvarı net duser.
Yarın bayıler karısık olur....
Arac fiyatlarinin mantiken dusmesi lazim ancak hesaplanan oranda dusecegini dusunmuyorum. Otv dusuruldu diye besleme haber yapilir, talep artar ama distributorler gostermelik bir indirim yapar. Sadece paranin gidecegi cep degisecek gibi geliyor bana.
Beyaz esya da boyle olmustu cunku. Devletin almayi reddettigi para bayi sahiplerinin cebine indi.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)