sıfır bir için üye olmuştum, 4 sezon izledim cio ölünce yeniletmedim.
ama yorumlara bakılırsa yeniletmeye değer gibi :) haksız mıyım ?
Printable View
sıfır bir için üye olmuştum, 4 sezon izledim cio ölünce yeniletmedim.
ama yorumlara bakılırsa yeniletmeye değer gibi :) haksız mıyım ?
Az önce son bölümü izledim gardiyana üzüldüm en çok de Yıldırım a üzüldüm
Dns gerektiren bi sitede 5. Sezon komple yayinlamışlardı. Oradan izledim hepsini zaten instagram keşfet çöplük gibi surekli bolumlerden sahne cikiyordu.
. Her türlü değer bu sezon her hafta bi öncekinden güzel ve heyecanlı geçiyor. Cio’yu aratmıyor. Hoş ben nedense cio’yu pek tutmazdım. Benim için sıfır bir burak ile cengo’dan ibaret. Bi de Mahmut geldi bilo zaten vardı. Sırf o dörtlü için bile 5. Sezon izlenilir. Bu arada Yıldırıma çok üzüldüm gerçekten. Gardiyana da yazık oldu savaş koruyamadan kıydılar.
Gerçekten her bölüm bi öncekinden daha fena oluyor... Gokhanın suyu ısınıyor. Helal olsun Burak ve cengo yemediler gokhandan.
Gökhanı yolda görse yakalasa s....ler burada mı el kaldırın :D
gökhanı bilemiyorumda,cihat şu sokuk almancıyı çok kötü s.kicek:))
efsane bölümdü hatta bu sezonun en iyi bölümüydü,gökhanla cihatın savaşı efsane olacak.
Sarsılmasa bu yapılırmı lan. O kuzenini parça parça kesip köpeklere yem yapmazsa ben bişey bilmiyorum. Gökhan da 6. Sezonda bayaa kıyım vericek. Savaş firar edip bu gökhanı vurmazsa ben bişey bilmiyorum.
Artık nasıl sinirlendiysen sürekli bişey bilmiyorum demişim kusura bakmayın :) Yalnız hepsi rolünün hakkını veriyor. Valla adana da sokakta yakalamasınlar bunları güneşe ateş eden millet bunları napar az buçuk tahmin ediyorum :D
Sezon finali fragmanı geldi. Ortalık karışıyor yine
https://www.youtube.com/watch?v=VNzHZjdltcE
Mevzu çok büyük bu sefer... Ama bu kadar kısa seszon finali olmadı. 6. sezon cekimleri bitti sanırım. İnş bekletmezler aylarca.
Yalnız 5.sezon baya iyi geçti :) Umarım 6.sezon için gene uzun süre bekletmezler.
savaş 60yıl almış kaçıncı bölümde firar eder tahminleri alalım :)
dizi paso hapiste geçemeyeceğine göre , sürekli girdi çıktı olamayacağına göre isyan esnasında Savaş öldü gösterilip (bknz : çukur cumali) sürekli dışarıda olması sağlanabilir.
aksi halde avluya döner dizi.
Lan bu ne her sezon finalinde berto'yu kurşunlatıyorlar, gelenekselleşti herhalde :D