bambi freshcell kullanıyorum gayet rahat ediyorum ama bu kişiden kişiye değişiyor yatak konusunda almayı düşündüğünüz markanın mağazasına gidip denemenizi tavsiye ederim
Printable View
idaş optimum
yatsan switzerland f/p ürünüdür. Swiss otele üretilen model diye biliyorum.
Abi mesajının üzerinden baya bi zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum.
Bende de aynı yatak var.
2016 Temmuzdan beri kullanıyoruz.
Geçen sene yaylarında kayma oldu ve garanti'den düzeltip getirdiler.
Yatağı sürekli ön-arka ve baş-ayak olarak belli periyotlarda döndürüyorum. (çok ağır bir yatak ve kolay olmuyor :D )
Ama artık ne yaparsak yapalım eşim ve benim yattığım bölümler daha yumuşak hale geldi.
Görsel olarak anlaşılmıyor ama yatınca aramızda bir tümsek olduğunu anlıyoruz.
Hatta yatağın tam ortasına yatınca sertlik daha iyi.
Sizde de aynı durum var mı?
Yatak cokmus muhtemelen, yere koyup yerde bir deneyin bazanin cokmediginden, esnemediginden emin olmak adina.. Yatasi bilmiyorum bizde garantiden degisir..
Bu arada yatak cok kisisel birsey tavsiye ile degil deneyerek almak en dogrusu..
Açıkçası Five-Z ilk yılındaki sünger performansını şu anda veremiyor.
Ayrıca evimizde hem tek hem de çift kişilik Yataş Tesla da var, o da baya iyi. daha sert ama baya memnunuz ondan da.
ve tek kişilik olarak da Bluestar var, bebeğimiz için almıştık ve 3 yıldır kullanıyoruz. sert yatak ama genel kitle için üretilen bir yatak.
Genelde otellere satıyorlar zaten bluestar'ı.
Muhtemelen bu güne kadar ödediğimin karşılığını en fazla aldığım ürünlerden biridir. Helsa marka ama modeli şu an hatırlayamıyorum. Mağazasına gidip mutlaka inceleyin derim.
Stokholm imiş modeli
Ben rahat döşşekte yatıyorum