poroy bulgaristan olabilir
Printable View
sorgulama yapalı 26 saat oldu gelen giden yok,çok gizli bilgiler sanırım :)
benim kayıtlarda da annemin babası yer almıyor.
baba tarafı da Babaannemin babaannesine kadar uzanıyor.
Köken iki taraftan da arnavutluk.
Anne tarafından dedelerim Kırım'lı. Baba tarafından dedelerim ise Bulgaristan'lı.
Zaten biliyordum ama isimlerini görmek bile mutlu etti. Tüm atalarımızın mekanı cennet olsun inşallah...
1850'lerde doğan görebildiğim en büyük dedem ile, babamın adı soyadı aynı :)
Anne tarafı görülen en eski kayıtlarda bile İstanbul
Baba tarafı Selanik - İzmir - İstanbul olarak gelmiş.
erkekler hep mustafa
bayanlar ayse fatma
konya beysehır, hatta aynı mahalle, hatta a b yı gormus evlenmıs c olmus gıtmıs komsu d ıle evlenmıs gıbı . sanırım herkes ılk gordugu kadına asık olmus
babamın anneannesınn annesı, babannemı gommus. uzerıne bır de 20yıl yasamıs. ınsan torununu gomer mı yahu,tobe tobe
bı garıp agac cıktı, kapattım gıttı. konyayı sevmıyordum, ıyıce nefret ettım :)
Şuraya ekran görüntüleri koyan arkadaşlar bence kaldırsın.. "Anne Kızlık Soyadı" mevzusu ile ilgili aklınıza bile gelmeyecek şeyler yaşanabilir.
Bizim savas zamanlarinda cepheye giderek bir daha geri donmemis iki dedemiz var... Onlarla alakali bir sey var mi yok mu diye merak ediyorum...
Yoksa nereli yada hangi milletten oldugumu cok onemsemiyorum acikcasi...
Ben cok arastirdim kayitlardan ama bulamadim zamaninda...
Rahmetli dedem 1900 dogumlu... Ic guveysi gelmis koye. Sebebi ise iki buyuk dedenin savastan donmemesi ve iki dul kadin birakmasi geride... Ikiside evlenmemis... Areada geceleri eslerini sayiklarlarmis... Hikayeleri cok etkilemisti beni...
anne tarafı ankara çubuk baba tarafı kırıkkale 1800den beri iç anadolunun bağrındayız :D
gökten elma yağsa taş düşer sorgulamada bişry çıkmadı nufus müdürlüğüne gidin yazıyo oraya gidersem şimdi çıkamam şimdi kalsın öyle
Diyarbakır/
Bismil/
ALTIOK MAHALLESİ
akrabalara selamlar ;)
Valla baya merak ettim ne bende ne abimde nede kardesimde kayit cikiyor .