Soyunu sopunu öğrenince ne olacak ki :) Bir de bana ırkçı derler burası kafatasçı dan geçilmiyor :D
Printable View
Soyunu sopunu öğrenince ne olacak ki :) Bir de bana ırkçı derler burası kafatasçı dan geçilmiyor :D
Başka işim var edevlette, şifre ekranı bile gelmiyor.
Ne desem boş.........
@Shadow_Dancer in koku stockholm , zurih e uzaniyormus .
reenkarnasyon tüm yaşantılarınız dökülüyor daha önceki hayatlarınıza kadar çıkıyormuş gel vatandaş hemen tıkla e devlete :D
iş sırf inada döndü bende şu an. soy falan umrumda değildi giremedim uyuz oldum :D
beyler bakan çıksın kasıyor :D benim de çıktı almam gereken şeyler var ama giremiyorum. geceye kaldı bizim işler.
Konu ilk açıldığında ne ise şuanda öyle e devlet.. Herhangi bi işini halledebilen varmı bugün öğleden sonradan beri e devlette?
osmanlı torunu olmadıklarını öğrenmeleri %50 için üzücü bir durum olacak.
Meraktan bakabilirim...
Kendi secimim olmayan bir sey icin ise sevinemem de uzulemem de... Cunku benim secimim degil...
Ha bir ara ayaktan irki olayina baktigimda romali cikmistim :)
Bildigim 300 yila yakin bir gecmis olsa da, olurda site acilirsa bir bakacagim anlatilan gercek mi diye...
Bunların yapacağı işe
Belge alacağız bundan sebep kitlendi
Koskoca devlet altyapı sıfır
Ne gereksiz bişey
Öğrenince ne olacak?
la bi işinizde düzgün olsun , allah için yaa.
Bende köye gittiğimde araştırmıştım ataları dedeleri. 5-6 kuşak öncesi şuanda bağlı bulunduğum yerlerde yaşamışlar. Öncesi de tahmini anadoluya göç eden oğuz boyların devamı olarak tahmin ediliyor.
Ama günümüzde kimse saf %100 kendi ırkından olması pek olası değil.
Osmanlı torunu diyerek insanlar ancak kendilerine masturbasyon yapmış olurlar. Osmanlı ailesinin son fertleri zaten ortada.
Ne işime yarıcak en ufak fikrim bulunmuyor bence aşırı gereksiz bir uygulama ancak sırf konu yüzünden merak edip bakmaya çalışıyorum :D Bu kadar saçma bir uygulama olamaz ama net hangi kafa ile yapılmış acaba veya ne işe yarar bu uygulama.
Millet gazını alsın öyle bakıcam , 1 hafta 10 gün sonra baksam da bir şey değişmeyecek nasıl olsa
3 mahallede gezip durmuşuz başka bi ekşın yok bilmediğim bişey sunmadı bana
1883de bulgaristan şumnudan bursaya gelmişiz acaba gidip çifte vatandaşlık alabilir miyim araba getiririm :D
Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet sunulamamaktadır.
sistem patates :S
yaklaşık 6 saattir 2. aşamada bekliyorum daha sonuç yok :) 1 haftada anca düzelir şuan yoğun bir ilgi var herhalde.
yapacağınız işi..:D
Soyağacı sorgulama uygulaması askıya alındı
dün gece 3 gibi girdim ki belliydi bu işin böyle olacağı,tipik devlet dairesi şekilleri bekletmeler felan çok hoş :D Karşıda pcde oynayan memur adayımız eksik sadece :D
Ülkenin yarısı şuanda bi abimiz gibi
https://www.youtube.com/watch?v=RZW_adxt4n4
Yapacağınız uygulamanın soyunu sopunu zikm
Dünden beri öğrenci belgesi için girmeye çalıışıyorum
Okulum Istanbul , ben Mersin’deyim aq kargoyla istesem gelmişti en azından acil işimiz gücümüz oldu onu bile çözemiyoruz
Suan millet deli gibi bakiyor.Bakim soyum osmanliya dayaniyormu ?
Belki bag bahce tarla arazi falan dava acar alirim hesabida var :)
Kötu olmus valla benimde isim var bakamiyorum.
Ben sorgulama ekranına girdim sıraya alındı lütfen bekleyiniz diyor bakalım ne zaman çıkacak :)
Merak ettim bende bakayim bari :)
beyler şase tramer sorgulamayla soy sorgulama karışmış bazılarında hasar kaydı çıkıyormuş :D
ilk sorguladığınızda istediğiniz gibi çıkmazsa bidaha deneyiniz
1863 dogumlu bayan dul akrabam hala yasiyor gozukuyor. Birisi kesin kalan dul maasini yiyor ama kim bilmiyorum :D
Şimdi mi baktın en son çalışmıyordu?
Bizim büyüklerde Bulgaristan göçmeniymiş acaba vatandaşlık alabilme şansımız varmı ? Bunu nerden öğrencez tam olarak.
ülkenin yarısı bulgaristandaki dedesi üzerinden pasaport alma derdinde,
diğer yarısıda osmanlıdan kalan toprak varsa gidip buluyım derdinde :) baktılar sakata geliyo hemen sistemi kapattılar
Yok, dun sorguladim ben :)
Belgeyi bosver. Mavi takken var mi?
https://youtu.be/GGv8CFDj5yI
Site sizlere omur.