ben gece 1 gibi kendi telefonumdan sürekli denedim cıkmadı, eşimin telefonundan bi kaç seferde cıktı
Printable View
ben gece 1 gibi kendi telefonumdan sürekli denedim cıkmadı, eşimin telefonundan bi kaç seferde cıktı
şükür 7 göbek ofluyuz :) hehe
7 kuşak Ankaralı çıktım.Atalarım Ankara geleneklerine uymuş.Ne kadar bağ-bahçe-tarla varsa satıp alkole yatırmışlar. Bize de hani bana demek kalmış :)
Helal olsun bizimkiler gram kıpırdamamış , bi büyüyelim karşı köye saldıralım falan da yok 500 senedir aynı yerdeyiz :D
Bizdede bir cacık çıkmadı sadece oğlu oğluna babasının ismini vermiş yani ali,veli,ali,veli,ali,veli gibi gitmiş :)
bnm çıkmadı il nüfüsa gidin diyor ne alaka ak
Herkesin listesindeki ilk kişi sağ mı gözüküyor? 1834 yılında doğan dedem için sağ yazıyor, zombi olmasından şüpheleniyorum :D
Aklım bu geldi direk auhahahahahaha :D
[IMG]https://i.hizliresim.com/JQOrDY.jpg[/IMG]
Biz babamın babası tarafından hatta onun doğum yeri dahil Bolu'nun aynı köyündeniz. Biz resmen köyün sahabıymışız. :D :D
Sistemde 150 yaşında olup yaşayanlar , Ahir Sokak, Ölüler Mahallesi, Akp apartmanında yaşıyor olabilirler .. Muhtemelen bu Dedelerimiz Ninelerimizin hepsi koyu Akp'li büyük ihtimal.
Baba tarafı 7 kuşak Ankaralı ama anne tarafı doğum yeri Varna, Serez ve Adapazarı var. Yunan yada Bulgar vatandaşlığına başvurabiliyomuyuz :D
Bende de aynı yazı çıkıyor anlamadım.
bizimkiler de vefat tarihi vs yazıyor şimdi baktım bende
rize çayeli sulalece :D
talep alındı yazısı çıktıktan sonra mesaj veya email gelen var mı acaba ? ben hiç ümit etmiyorum da boşuna beklemeyelim ...
Yoğunluktan dolayı yavaş çalışıyor.
Saat 10.00 gibi başvurdum 10 dakika önce geldi.
Az önce bakiyim dedim. Soy agacım hazırlanıyormuş.
hazır olunca telefona mesaj gelecekmiş. :D