EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı
Bence de bunları mühebbeti yazıp, tekli stress hücresi adı verilen (revire yakın olsun ölmemeli), göz kapakları kesik, bağlı bir şekilde kalacaklar. Diğer koğuşlardan mahkumlar adlarını yazdırmak suretiyle gidip bu insanlar üzerinde streslerini atacaklar ayrıca stress atmaya giden mahkumun rızası olursa kamerayla internet üzerinden izlenebilecek ve tabiki içerde stress atmaya gelen mahkuma herşey serbest sadece adamın öleceğini anladığı an uyarı butonuna basıp revire haber verecek ve ölmesine izin vermeyecek ki adamın geleceği bu olsun. Böylece hapishanelerde de olay olmaz herkes sakin ne sinir var ne stress lokum gibi hayat.
Ayrıca yok içerde onların haklarından gelirler bilmem ne bunun da çok nadir durumlar dışında gerçek olduğunu sanmıyorum,hem damat koğuşu birlikte yatan herkes aynı boku yemiş (çocuktu kadındı ******ydu çıplaktı bilmem ne diye ayırmıyorum, rızası varmıydı diye bakıyorum) hem de içerdekilerin alayı çıkmak için kıvranıyor hiç bir şekilde olaya bulalmamaya çalışıyor ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki..