ardicli2000 Nickli Üyeden Alıntı
Teknolojiden anlamayan ya da kullanmayan adam değilim.
iPad ilk çıktığı zamanlarda "gimmick" olduğunu galiz bir şekilde iddia etmiştim. Neredeyse çarmıha geriyorlardı. Alana soruyordum " ne yapıyorsun tabletle" diye? "Maillerime bakıyorum" diyordu. Dedim o telefonda da var. Ekranı küçük diye geliyordu. Zavallım iPhone kullanınca büyük ekran ne bilmezdi. Pc nin yanına koyar mail haber vs bakarlardı. Ulan karşında PC var. Artizliğin kime. Almış modelde 3g de yok..... Tamamen hikaye yani. Tabletler çıktı Laptop satışları geriledi. Dediler laptop pazarı bitiyor. Noldu tablet satışları göçtü PC laptop pazarı büyüyor.... Bir şeyin oluru var olmazı var....
Çok mobil olan, ticari amaçarlar alıp sağda solda, şantiyede cartta curtta kullananları beri tutuyorum. Adam bir amaç için kullanıyor. İster tablet pc alır ister telefon ister tablet para kazanıyor. Her yerde işini görüyor. Ama hayatında günde 5 mail alıp 4ü reklam olan adamın "tabletsiz yapamıyorum abi" demesine kılım.
Note 1 çıktı ve aldım. Millet dalga geçiyordu. O cihaz kullanılır mı çok büyük vs diye. Bugün Note 1 çıksa küçük diye alacak tonla insan var. Bir devrin açılışını gördük resmen.
Saatlere gelecek olursak. Band aldım anneme. Sırf aradığımda duysun diye.. Ne oldu temzilik yparken ekranı düşürmüş. Ekranı nerde diyorum. Nolmuş ekrana diyor. Düştüğünün farkında değil :D
Gelen whatsapp mesajını okumak, "aaa mesaj gelmiş -reklam o da-" demek, hava atmak için alacaksanız alın. Ama aşçı, eli yağlı işçi / mühendis değilseniz kıç cebinizdeki telefonla yapamayacağınız neyi yapacaksınız saatle. Sıradan bir insana katkısı nedir, "Bana katkısı ne olacak" sorusunu sorun. Mantıklı bir cevap bulursanız alın. Gerisi hikaye, yalan dolan, para tuzağı..... Samsung u huawei si apple ı Xiomi si farketmez. Hepsi aynı...