oldu mu :)
Printable View
Tebrikler güzel sayı evo da hoş :)
Çok hoş görünüyor tanıtım.Elinize sağlık valla abi
kapak da yeni logo da süper olmuş.. buarada şaşırdık hakkaten logo işine :)
tvde rotary motorlu anadol görmüştüm bu anadolun hikayesi o mu acaba?
değişiklikler güzel.. araçlar güzel.. eminimki kadroda gayet kaliteli ve özenle seçilmiştir. e daha ne olsun :)
güzel sayı gibi ama bizim pistdeki fotolarımız yok :( huh :D :D
106 gti'ın fotosu varmı???
sabah ilk iş kozyatağı carrefoura gidip dergiyi aldım.
zevkle okudum bitirdim bile...
guzel olmus walla atıl abı ellerınıze saglık logo da hos olmus :D:D
ızmırdeyım bakım bulabılırsem burda alım hemen :D
yeni logo tsarımınız cok hos olmus sayıyda almak lazım hemen :D
bu kapak olma konusu nie bu kadar sıkıntı yaratıyo anlamıyorum :) amaç farklı arabalarla dergiye ilgi çekmek ... sanırım henüz TrTuningden başka EVO X kapak yapan yok ... ayrıca burda konuştuğumuz ve senin yorum yaptığın gibi ilgimizi çekmeyide başarmış yani asli görevini yerine getirmiş ;)
ayrıca baskı kalitesi ve çekim kareografisi olarak baya detaylı çalışmış TrTuning ...Yeni yıl yeni dizayn ve yeni organizasyonlarla bekliyoruz ..
öenmli olan yapıcı eleştirmek ... eğer bu işin daha ileriye gitmesini istiyosak, toplumda kabul görmek, devlet tarafından belirli bir standarta bağlanmış hizmet almak istiyorsak bu işi yapan sayılı insanlara canı gönülden destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum ..
Her zamanki gibi harika bir sayı olmuş:) Logoyu bende çok beğendim, içerik ve tasarım harika. Kadroya yeni katılalarda ilerleyen zamanlarda dahada güzelleştircek eminim.
Emeğinize sağlık Atıl abi on numara olmuş:) Sabah ilk iş aldım okudum dergiyi. Baskı kalitesi fotograflar çok iyi:)
sayı guzel gorunuyor..ellerınıze saglık..cıkan butun dergılerı sureklı alan bırısı olarak,daha oncekı sayılar pek hosuma gıtmezdı..bu sayıyı okuduktan sonra tekrar yorum yazarım...
kapak olayına gelınce bence cok hos durmus...rakıbın bılme ne yapıyo dıe sende mı yapıcaksın? :D
Farklı olmak güzeldir:)
hehehe şimdi poşetini açıyorum :) görelim bakalım.
Elinize saglik cok guzel dergi olmus, icerik cok guzeldi. Ozellikle modifiyeli araclarin tanitimlarindan sonraki kisim daha guzeldi, yurt disindan etkinlik haberleri falan cok hos. Tek olumsuz elestirim var, o da arac fotograflari biraz standart kalmis genelde.. Cekimler daha farkli, ilgi cekici olabilir biraz daha.. Iyi calismalar dilerim, bir sonraki sayiyi simdiden merak ediyorum..
yine muhtesem bir sayı bizleri bekliyor.
elinize sağlık.
Vaayy bee :D
Benim Pist günleri Serisinin Rüzgarlarıda canavar gibi çıkmış Formula 1 Deki kadar canavar Çıkmış Resimlerinde :D
Emirhancım gene beklerim Formula 1 İstanbul Park pistindeki organizasyonlara ....
Aracın kadar sende Düzgün bir adamsın herzaman kapımız açık sana ....
Bu arada Abim Gene yapmış yapıcağını Bu sayıda fena olmuş Şiddetle tavsiye edilir Sektörün Dergileri .
Rakipsiz :)
Öncelikle dergi kalitesi olarak çok başarılı fakat, derginizde KemAltuu photography adına kullandığınız fotolarda isimlerimiz yer almıyor bu konuda ufak bir eleştri yapmak durumundayım.. ( ekolojik müzik festivali fotolarının çekimi)
Kemal selam
Diğer aktivitelerde gördüysen eğer fotoğrafları çeken arkadaşların imzalarına mutlaka yer veriyoruz. Ancak bu fotoğraflar son dakika Promet'ten bana ulaştırıldı, onlara da sanırım Aktepe Sound'dan gelmiş.
Fotoğrafları kimin çektiğine dair bir isim not vs. birşey yoktu. Fotoğrafların üzerindeki imza da çok okunaklı olmadığı için isim girmedik. Yoksa başka bir durum yok ;)
İlgine teşekkürler...
Rica ederim çok ufak bir imza var ama biz isme yer vermenizi beklerdik, olsun problem değil ilginize teşekkür ederiz.
Beyaz EVO posteri için alınır :D
Dun aksam aldım begendim bende bu sayıyıda,ozellikle Anadol,S2K ve Yalcın abilerin GSI v.s guzeldi..Logo tasarımıda hos olmus tebrikler.
TR nin 1 Numaralı rakipsiz Modifiye & Drift dergisi :)
dun havaalanında aldım gayet guzeldı atıl abı tekrardan ellerınze saglık :)
Teşekkürler,
Titizliğim ve heyecanım yüzünden;
Tüm yaz aylarında Antalya’da kahrımı çeken Eray Çevikel’e (Çevikel), fiber tozunu birlikte yuttuğumuz Murat ve Özcan Usta’ya (Şeyba Car Design), aracım için performans konusunda ender fikirler sağlayan Baştaş Performance’a;
geri kalan aylarda daha çok kahrımı çeken “Sensei” Mustafa Mert Kazanç (JDM WORKS), aracın bakımları ve genel mekanik işlerde emekleri olan Harun ve Sefer Usta (Yurt Motor Sports) ile Birol ve Zeki Usta’ya (Çiftkurtlar MCM), jant ve lastik konusunda Rafi Mutlu ve çalışanlarına (Mutlu Lastik), modifiye parçalarımı temin etmemde adres olan SVS Tuning ve Mert Tuning’e, CJE’yi tesisat ile şenlendiren Kubilay ve Gencay Kardeşlere (Olympic Music Center), farlarımda iki gecesini harcayan romeokiller’a (İlker Kemal), tüm bunlar için 7/24 ve 12 ay aralıksız muhattap olduğum “Kral Benim, Müdür” gibi sıfatları olan sevgili C.Okan Everest’e, çekimlerin yapılması için mekanı ayarlayan Nusret Atasoy’a, dostluk, arkadaşlık ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hissettiren Hondam.Com kurucu ve üyelerine ve son olarak CJE’yi bana layık gördükleri ve arkamda oldukları için Sevgili Babam, Annem ve Kardeşime, sonsuz minnettarım....
Ben dergiyi beklediğim gibi bulamadım malesef , neredeyse standarta yakın araçlar hayalkırıklığı yaşattı.
acikcasi kapak populer kulture hitap etmis, evo10 herturlu merak uyandiracagi icin alan cok olmustur, pazarlama boyle bisey. kemik okuyucu bunu istiyormu acaba gercekten tartisilir...
s2000 ve 1 serisi güzeldi bende üstteki 2 posta katılıyorum kapak albenili olmuş ama içerde standarta yakın araçlar
"Standarta yakın araçlar" eleştirilerine, "O araçta bu vardı, bu araçta bu vardı ve bu nedenle dergide yer aldılar" gibi açıklamalar yapmak yerine "Eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar, önümüzdeki sayılarda görüşlerinizi mutlaka değerlendireceğiz" demek isterdim ama, her ne kadar böyle bir zorunluluğuz olmasa da bir iki satır karalamak istedim...
N/A’dan Turbo’ya dönen Honda S2000 ve Opel Astra GSI,
2.0 lt. swap Anadol A1,
kadranında henüz 3 haneli rakkamlar yazarken modifiye edilen Mitsubishi Lancer Evo X gibi otomobillerin yanında;
Corvette C6, Honda Civic 1.4 iS ve BMW 120d çok da standart otomobiller değiller sanırım :)
İnsanlar sürekli japon otomobilleri görmekten bıktıklarını mail ve forumlarda dile getirirken, mümkün olduğunca farklı otomobillere yer vermeye çalışıyoruz. Pug 106 GTI, Honda Jazz ve Ford Fiesta bu nedenle dergidedir. Her ne kadar okuyucu kitlemizin büyük bir çoğunluğu sadece fotoğraflar ve modifiye listesine bakıp yazıları ile pek ilgilenmese de hikayeleri bize göre araçlar kadar dikkat çekicidir ;)