Ben dergiyi beklediğim gibi bulamadım malesef , neredeyse standarta yakın araçlar hayalkırıklığı yaşattı.
Printable View
Ben dergiyi beklediğim gibi bulamadım malesef , neredeyse standarta yakın araçlar hayalkırıklığı yaşattı.
acikcasi kapak populer kulture hitap etmis, evo10 herturlu merak uyandiracagi icin alan cok olmustur, pazarlama boyle bisey. kemik okuyucu bunu istiyormu acaba gercekten tartisilir...
s2000 ve 1 serisi güzeldi bende üstteki 2 posta katılıyorum kapak albenili olmuş ama içerde standarta yakın araçlar
"Standarta yakın araçlar" eleştirilerine, "O araçta bu vardı, bu araçta bu vardı ve bu nedenle dergide yer aldılar" gibi açıklamalar yapmak yerine "Eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar, önümüzdeki sayılarda görüşlerinizi mutlaka değerlendireceğiz" demek isterdim ama, her ne kadar böyle bir zorunluluğuz olmasa da bir iki satır karalamak istedim...
N/A’dan Turbo’ya dönen Honda S2000 ve Opel Astra GSI,
2.0 lt. swap Anadol A1,
kadranında henüz 3 haneli rakkamlar yazarken modifiye edilen Mitsubishi Lancer Evo X gibi otomobillerin yanında;
Corvette C6, Honda Civic 1.4 iS ve BMW 120d çok da standart otomobiller değiller sanırım :)
İnsanlar sürekli japon otomobilleri görmekten bıktıklarını mail ve forumlarda dile getirirken, mümkün olduğunca farklı otomobillere yer vermeye çalışıyoruz. Pug 106 GTI, Honda Jazz ve Ford Fiesta bu nedenle dergidedir. Her ne kadar okuyucu kitlemizin büyük bir çoğunluğu sadece fotoğraflar ve modifiye listesine bakıp yazıları ile pek ilgilenmese de hikayeleri bize göre araçlar kadar dikkat çekicidir ;)
çok güzel sayı olmuş..
Dergideki YLT 13 Hayranlık oluşturdu bend :)
okuyucular japondan bikmis ama kapakta 2tane japon, garip olmus...
Atıl abi eline sağlık çok güzel olmuş resimlerimde bence gayet güzel ve başarılı bir çekim olmuş dergide çok güzel dahada iyileşecek herkezin sevmeside beklenilemez ama emeğe saygı...
Astra çok rastlanan bir araba değil, keşke detaylı fotoğrafları olsaydı.:rolleyes:
Japondan kim bıkmış ya :) Japon araçlarını yakından ve detaylı bir şekilde incelemek harika bence.
Atıl abiye ve dergide emeği geçen herkese tşk.ler bence yine çok güzel bir dergi olmuş
Dergide Katkıda bulunanlar kısmı dikkatimi çekti :D BHA.