Bu muhabbet çok aptalca değil mi yav?
Ben de bulunduğum sokakta her tarafta SOL Fiber altyapısı olmasına rağmen bizim apartman sıfırdan yapıldığında anlaşma yapılmadı diye adamlar altyapı falan çekmemişler. Yolun kazılıp ana hattan hat çekilmesi gerekiyormuş. Bunun için de benim talebim yetmezmiş, apartman olarak talep edilmesi gerekirmiş.
Ancak sonra bi SOL bayii ile görüşme yaptığımda adamlar "abi sen sizin apartmandan 3 tane ayrı isim ile fiber istiyoruz diye dilekçe yaz gönder, 1-2 ay içinde sıraya alır yaparlar" dedi. Peki dedim ama yapmadım

Birkaç gün sonra baktım apartmana yazı falan asmışlar, talep toplamak için, yönetici 1 gün kaldı kalmadı o kağıdı söküp atmış. Mevcut oturanlar da TTnet ve Türksat aboneliği almış, değiştirmeyi düşünen yok. Haliyle SOL umudum hayal oldu.
Gerçi sonra baktım Türksat bizim burada altyapı olarak baya başarılı, ben de devam ettim.
Altyapısı olan kurum ile detaylıca bir görüşmeye çalışın, SOL'un hizmet bayileri gibi böyle bişeyler bulmaya çalışıp oradaki çalışanlardan tüyo almayı deneyin neler yapılabilir, çözüm olarak ne olabilir diye. Siz tek başınıza dükkan mısınız? Apartman vs. değil mi yani?
Adamlara parasını verip üye olmak istiyorsun, orada yok diyor, 10m ötesinde, 300m ötesinde altyapı var, olmaz diyor. İşe bak, böyle bi mallık var mı...