Arkadaslar merhaba,
Burada cogu kisiyle ayni kafada ciddi bir otomobil tutkunu ile tanistim Florida ya tasindigim ilk haftalarda. Konularimi takip edenler hatirlayacak baya bir arac paylasimi yapmistim bu kisiye ait.
Yaz basinda 2018 model tesla model X p100D (L) ludircous aldi, agzina kadar cakili ultra high performance paketli. Aslinda 2017 model hali hazirda baska bir X i var ama o p90, tesla model S ve tesla model 3 . Su anda toplamda 4 tane teslasi var donusumli kullanilan.
Neyse bu arkadas bana p100D yi su anki oldugu yer olan Montana da birakmak istemedigini Floridaya getirmek istedigini teklif etmisti tabiki bende bana boyle maceralar lazim deyip kabul ettim. O gun geldi catti, toplam 4500km lik 5 gun surecek trip e haziriz. Tum otel rezsrvasyonlari Tesla supercharger stations lar yakinlarinda yapildi.
Bugun araci hazirladik.Tam sarj edildi, yiyecek icecek stok u yapildi sabah 7 de yola cikacagiz toplam iki kisi ve bir orta size kopek ile.
Toplam 2728 mil, haritamiz asagida.
Yarin 695 mil gitmeyi planliyoruz iki duraklama yaparak toplam 2saat 15dk sarj ederek. Ilk konaklayacagimiz yere vardigimizda %11 sarjimiz kalmis olacak.
![]()