User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
88 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bilgisayar upgrade

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Monitör ve ram ekleyince normal olarak zaten fiyat çıkıyor standart paket'de gelen özellikleri ile çoğu oyunu açıyor.

144HZ monitörler pahalı zaten.
    Monitör eklemeden o fiyat
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurlar böyle iken bence hiç bişey toplamaya çalışmayın..
    2017 ocak ayında aldığım msi gtx 1070 armor kart (ben 1800e almıştım vatandan ) şuan 3600...
    resmen saçmalık.

2018 yılbaşında şu sistemi 7000bine anca sattım

144 hz asus monitör
    i7 6700k
    32 gb ram
    240 + 480 ssd
    gtx1070
    asus bilmem ne anakart.
    cpu , kasa vs vs
    razer mekanik klavye + mouse

parayı kullanıp onun yerine eski nete girip film izlicek bir pc birde x box aldım.

sistemi satmamdaki en büyük etkende online oyunlardaki HİLE.
    50 binede sistem kursanız 5 dolarlık hile ile önünüze geçiyorlar sizede sadece sinir harbi olmak kalıyor...
    Bunu yazacaktım ben de. Unutmuşum. Pc'yi geçtiğimiz Temmuz ağustos aylarında büyük bir hevesle kurdum ben de. Eskiden beri öğrenciliğin de getirdiği laptop oyunculuğuna son verip rahatça özgürce oynayacaktım. Özenle hazırladım ve listeyi yer yer bütçeyi de aşarak sağlam bir şey yaptım. Da aradan 2 3 ay geçmedi pc'yi ilana koymayı düşündüm. Hatta geçen kış koydum da. Artık gaming işi - online oyunlara, onda da level kasıp oyun parası artırıp, rank vs geliştirmeye gittiği için milyonlarca ezik gerçek dünyadaki başarısızlığını da baskılamak için hileye başvurur oldu. Oyunların ucuzluğu, denetimsizlik şu bu derken elini kolunu sallaya sallaya 10 yaşındaki bebe ile aynı oyuna girip kanser olunca bu sefer insan ben bunları yaşamak için mi bu kadar para ve emek verdim diyor anlam bulamıyor. Hala da ikilemdeyim. Satarsam yine yarı profesyonel bir laptop ve konsol ile taçlandırır sizin gibi yaparım. Bu arada almak isteyene komple setup'ı klavyesi kulaklığı ile güzel fiyata veririm

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Online oyun oynayan varsa takipleşsekde beraber mi takılsak. Pubg fortnite division cs var bende
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Online oyun oynayan varsa takipleşsekde beraber mi takılsak. Pubg fortnite division cs var bende
    http://www.techturkey.com/forum/oyun...ml#post8486784

TT discord kanalımız

Discord

Bekleriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya zaten monitör falan kullanmıyorum bi tane fullhd 37 lcd tv var onda kullanıcam. Kargacık burgacık 20 inçlerde oynayamıyorum çünkü o kadar küçük şeyleri göremiyorum. 37inçi 1.5 metre mesafeden komple görebiliyorum o duruma geldim senelerdir kullandığım için. O nedenle ekran kartını ne kadar güçlendirsemde ekranla kısıtlı kalacağım için 960 yetecek gibi geliyor. Çok yüksek Fps beklentim de yok. 50Fps versin ve donmasın bana yeter.
    Oynayacağım oyunlarda belli zaten Asetto Corsa, Arma 3 Exile mod ve PUBG. Süper bir oyuncuda değilim Pubg de. Daha oyun kazanmışlığım yok. Tabi bunda makine etkiside var. Oyun başladığında işlemci rander edemiyor binanın içine 45 saniye sonra girebiliyorum ya da motorsiklet kullanırsamda aynı şekilde binanın önünde durduktan 20 30 saniye sonra bina randerlanıp içine girebiliyorum. Bu sıkıntıları aşsın bana yeter.
    Düşündüklerimi yaziim siz olur olmaz diin. Bi tane ucuzundan 8. nesil işlemci destekleyecek anakart. i5 8400 işlemci. 8gb 2666mhz ram ve 256gb ssd. SSD nin oyuna fps anlamında faydası yoksa bi tane normal harddisk alırım yerine. Makine yoksa en fazla 1 dakika daha uzun sürede açılsın problem değil. Trafikte saatler sürüyor bekliyoruz 1 dakika 2 dakika geç açılsın dert etmem.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la biride çıkıp yaralı parmağa işesin lan. Ne alacam karar veremiyorum en sonunda gidicem ps4 alacam o olacak
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan şimdi baktım birçok oyunda 960 1050 den fazla fps veriyor. Aralarında atla deve de yok. 960 ile devam. İleride ikinci el 980 alırım en kötü
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya zaten monitör falan kullanmıyorum bi tane fullhd 37 lcd tv var onda kullanıcam. Kargacık burgacık 20 inçlerde oynayamıyorum çünkü o kadar küçük şeyleri göremiyorum. 37inçi 1.5 metre mesafeden komple görebiliyorum o duruma geldim senelerdir kullandığım için. O nedenle ekran kartını ne kadar güçlendirsemde ekranla kısıtlı kalacağım için 960 yetecek gibi geliyor. Çok yüksek Fps beklentim de yok. 50Fps versin ve donmasın bana yeter.
    Oynayacağım oyunlarda belli zaten Asetto Corsa, Arma 3 Exile mod ve PUBG. Süper bir oyuncuda değilim Pubg de. Daha oyun kazanmışlığım yok. Tabi bunda makine etkiside var. Oyun başladığında işlemci rander edemiyor binanın içine 45 saniye sonra girebiliyorum ya da motorsiklet kullanırsamda aynı şekilde binanın önünde durduktan 20 30 saniye sonra bina randerlanıp içine girebiliyorum. Bu sıkıntıları aşsın bana yeter.
    Düşündüklerimi yaziim siz olur olmaz diin. Bi tane ucuzundan 8. nesil işlemci destekleyecek anakart. i5 8400 işlemci. 8gb 2666mhz ram ve 256gb ssd. SSD nin oyuna fps anlamında faydası yoksa bi tane normal harddisk alırım yerine. Makine yoksa en fazla 1 dakika daha uzun sürede açılsın problem değil. Trafikte saatler sürüyor bekliyoruz 1 dakika 2 dakika geç açılsın dert etmem.
    Yazdığın kombinasyon senin isteklerini yerine getirir. Almandan yana sıkıntı yok. 50 60 fps düşük ayarlarla verir.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

msı afterburner programından cpu ve gpu ızleme yı aktıf edıp hangı parcanın darbogaz olduguna bakmısmıydın daha evvel.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi selam kimse yanlış anlamasın da bu konuda bizim forumda anlayan 2 3 kişi vardır. Masa üstünde gayet iyi bir bilgim var kendimde zaten 8600k 1070li bir sistem toplamıştım sıfır olarak çok uyguna yakın zamanda. Kullandığın gtx 960 gpu 1050ti'dan bir tık yavaştır. Pubg'de 60 fps sabit istiyorsan 1060 kullanman gerek. 3k bütçe ile sıfır şunlar yapılabilir. Artan parayla gpu satılıp ve güncellenip 2. elden 1060 alınır.

Kuponlar bulunup daha da uygun rakama alabilirsin bu işlemciyi en ucuzu bu şuan Intel Core İ5-8400 Soket 1151 2.8ghz 9mb İşlemci - n11.com

Bu anakart tüm güncel donanımları barındırmakta b250 anakartlarmod yapılmadığı sürece 8. nesil ile çalıştırılmıyor oda zahmetli bir iş en uygun rakam bu. MSI B360M Gaming Plus 2133mhz-2666mhz(OC) 1151p v2 mATX Anakart fiyatı- Anakart

8gb ram 1080p için yeterli değil öncelikle belirteyim ama ilerde aynı modelden bir tane daha bulabilirsin ve rahatlıkla yükseltebilirsin overclock yapmayacağın için 2400mhz hızında ki ram sana yeterli gelecektir işlemci intel olduğu için performans pek farketmez ama ryzen'de öyle değil en uygun rakamlı bu yine nette Corsair 8GB Vengeance Lpx Kırmızı 2400mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1A2400C16R) fiyatı- Bellek (RAM)
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

msı afterburner programından cpu ve gpu ızleme yı aktıf edıp hangı parcanın darbogaz olduguna bakmısmıydın daha evvel.
    yok bakmadım ama işlemci olduğu kesin. Core Quad 9550 dediğin işlemci nereden baksan en az 8-9 yıl öncesinin işlemcisi. Tamam overcloak halindeyken bile 50 dereceyi geçmio ama teknoloji sadece orada da kısıtlı değil ki. Anakart ve Ramde o zamanın teknolojisi. Bi ekran kartı iyi. Üzerinde OCZ Ram var o zamanın en iyi Ram i. Anakart voltajı bile ona göre ayarlı ama zamana yenik düştü. 2 sene önce yetiyordu mesela. Ama son güncellemeler vsden sonra patates oldu. Arma 3 de 50 fps 20lere indi bazı haritaları oynayamıyorum bile. exile modunda.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi selam kimse yanlış anlamasın da bu konuda bizim forumda anlayan 2 3 kişi vardır. Masa üstünde gayet iyi bir bilgim var kendimde zaten 8600k 1070li bir sistem toplamıştım sıfır olarak çok uyguna yakın zamanda. Kullandığın gtx 960 gpu 1050ti'dan bir tık yavaştır. Pubg'de 60 fps sabit istiyorsan 1060 kullanman gerek. 3k bütçe ile sıfır şunlar yapılabilir. Artan parayla gpu satılıp ve güncellenip 2. elden 1060 alınır.

Kuponlar bulunup daha da uygun rakama alabilirsin bu işlemciyi en ucuzu bu şuan Intel Core İ5-8400 Soket 1151 2.8ghz 9mb İşlemci - n11.com

Bu anakart tüm güncel donanımları barındırmakta b250 anakartlarmod yapılmadığı sürece 8. nesil ile çalıştırılmıyor oda zahmetli bir iş en uygun rakam bu. MSI B360M Gaming Plus 2133mhz-2666mhz(OC) 1151p v2 mATX Anakart fiyatı- Anakart

8gb ram 1080p için yeterli değil öncelikle belirteyim ama ilerde aynı modelden bir tane daha bulabilirsin ve rahatlıkla yükseltebilirsin overclock yapmayacağın için 2400mhz hızında ki ram sana yeterli gelecektir işlemci intel olduğu için performans pek farketmez ama ryzen'de öyle değil en uygun rakamlı bu yine nette Corsair 8GB Vengeance Lpx Kırmızı 2400mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1A2400C16R) fiyatı- Bellek (RAM)
    Ekran kartıma laf söyletmem. Yaw baktım oynadığım oyunlarda fps 1050den daha iyi. Ya 60 olmasın 50 olsun zaten min. ayarlarda oynuyorum. Takılmasın yeter.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ryzen de ram hızı mı önemli anlamadım. Bi de söylediğin anakartla overcloak yapabilir miyim ileride. Yani günü kurtaran değil ileride de kullanabileceğim bi anakart almam gerek. Şu anda kullandığım Asus P5Q Pro da zamanının orta seviyesiydi ama overcloak vs için uygun olduğu için almıştım. Kaç sene de idare etti beni
    IN BOOST WE TRUST

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ryzen de ram hızı mı önemli anlamadım. Bi de söylediğin anakartla overcloak yapabilir miyim ileride. Yani günü kurtaran değil ileride de kullanabileceğim bi anakart almam gerek. Şu anda kullandığım Asus P5Q Pro da zamanının orta seviyesiydi ama overcloak vs için uygun olduğu için almıştım. Kaç sene de idare etti beni
    Abi eğer bana soruyorsa b350 çipsetli anakartlarda overclock yapılıyor ama ikinci el ucuza x370 bulabilirsen daha iyi tabi o en üstü segment am4 te. Yanlış hatırlamıyorsam a320 b350 x370 diye gidiyor am4 anakartlar. Her ram ryzenlerle maksimum performansta çalışmıyor hız olarak o yüzden alacağın işlemci ve anakarta göre iyi seçmek gerek rami.

Ben topladım 4 5 ay önce
    Ryzen 1700
    x370 asus rog crosshair 6
    rx 580
    16 gb ram

İlerde ekran kartını ve monitörü yükseltip devam ederim işlemci anakart uzun süre götürür diye düşünüyorum.

1600 ve b350 çipset bi anakart alıcaktım sıfır olarak ama aynı paraya 1700 ve x370 aldım ikinci el o şekilde birşeyde yapabilirsin.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci el de benim şansım tutmaz abi. Bilgisayar parçasında ne zaman ikinci el alsam 1-2 ay sonra cortladı. O yüzden hayatta girmem o işe. Bitek Q9550 de şansım yaver gitti. Kingston Fury ram aldım bozuldu. core 2 aldım bozuldu. yok girmem ikinci ele. Abim verse almam
    IN BOOST WE TRUST

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sıralama şöyle gtx 1050ti>gtx960>gtx 1050 şeklinde gidiyor. Ryzende ram hızları önemli evet 2400mhz ram ile 3200mhz ram arasında çoğu oyunda 6-10fps fark oluyor. İntel 1080p çözünürlükte ryzenden daha iyi ama ryzen soket olarak daha uzun ömürlü. Mesela benim 8600k işlemcim ryzen 2700den daha iyi 1080p çözünürlükte. Overclock yapmayı düşünüyorsan önerdiğim anakart tam yeterli değil çünkü 7 faz barındırıyor ve vramleri giriş orta seviyeye yakın. Nenim kombinden yapabiliriz istersen 8600k msi z370 tomahawk ve ram. z370 tomahawk 10 faz ve kullanılan vramler msi'ın 1200tl lik vramleriyle aynı o yüzden overclock stabilitesi gayet iyi ama farklı bir anakart daha var asrock z370 pro 4 bu anakartın tek eksiği rgb aydınlatma olmaması vramleri aşırı kaliteli hatta tomahawk'tan daha iyi ben satın alırken trde asrock yoktu amazon garantiyle uğraşmamak için trden tomahawk aldım ama 680tl ye geldi bana şuan 900 küsür. Çok üst seviye bir o.c yapmak istemiyorsan ilk önerdiğim b360 yongalı anakart yetecektir sana. Ben mesela şuan 8600k'yı 5.1 ghzde kullanıyorum sıvı soğutma ile zaten 5.1'in üstüne çıkmak çok zor hem ısı hemde voltaj ama allahtan benim işlemci iyi çıktı çok voltaj vermedim hatta bayağı bir düşük. Şuda var z370 anakart alırsan 9. nesil intel rename şeklinde gelecek yani eski anakarta uyacak ilerde 9700k'ya kadar yükseltebilirsin işlemcini z370 anakart alırsan. Gerek var mı yok ben mesela 8600k'yı aksilik olmazsa 4 5 yıl kullanacağım. 2k çözünürlükte zaten işlemci çok zorlanmıyor bütün yük gpu da b360 önerdiğim anakart ile 8600k'yı 4.5'e stabil çekersin ama...
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu andaki işlemci hızı bana yetecektir zaten ekran kartım çook muhteşem olmadığı için birbirini kaldıracaktır. Anakartı o şekilde düşünme nedenimde bundan 4-5 sene sonra upgrade ederken alacağım işlemciyi OC ile kullanabilmek. İkinci elden yana şansım yok ama şu anda 2000 liraya satılan işlemciyi o zaman 500 liraya satınalabilmek ve kullanabilmek. OC derkende işlemciyi sonuna kadar zorlama niyetim yok. q9550 yi istersem bu soğutucu ile 4Ghz e zorlayabilirim ama gerek duymuyorum. Sıvı soğutma zaten ayrı bir dünya ben eski tip fanlılarla mutluyum. Dark knight gayet işimi görüyor
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaming edition anakart, ram vb. parçalarda bir led ekleniyor, şekil şemal kasılıyor hop fiyat artıyor. Alacağınız anakartta m2 de bulunsun bence, m2 ssdler pahalı olsa da geleceğe yönelikse bulunmalı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler