Appstore da bulamadım ama
Printable View
Appstore da bulamadım ama
evlenin kurtulun :)
Yahu su cevrimdisi modunu nerden aktif ediyoru bi turlu bulamadim ben. Tarif edicek babayigit varmi :)
Evlenmeyin deselerde, evlenin deselerde nasıl olsa kimse kimseyi dinlemeyecek. Biz onlara, onlar bizlere katlanıyor. Her iki tarafta ulan ben ne yaptım da karşımdaki bu kadar darlandı demez. Milyonda bir görülen vakalar var, nasıl oluyorsa işte (muhemelen söylenenleri duymama sendromu baş gösteriyor) mutlu mesut geçiniyorlar.
Beyler, whatsapp'da görünmez oldunuz o işi çözdünüz, kafanız az ütülendi. Otomobile beraber bindiğinizde ne yapacaksınız, özel olarak bir kabin tasarladıysanız bilemem ama yanınızdaki sevdiğiniz hatun kişi gaz pedalına, devir saatine, sese...vs'ye karşı duyarlıysa mıçtınız.
Yolda eds var; 80km/h geçmem mümkün değil, 70km/h ile gideni solluyorum sen bizi öldürecekmisin diye bir cümle işittim :D :D
Ben farklı bir versiyonunu kullanıyorum.
Soruları alayım :D
Çevrimiçi iken çevrimdışı gözükebiliyorsun.
Durumları indirebiliyorsun ve durumları izlediğini gizleyebiliyorsun.
Karşı taraf yazdığı mesajı silse bile sizden silinmesini engelleyebiliyorsun.
Uygulama açık değilken bile durum atan, profil resmi değiştiren, çevrimiçi olanları ekran açık ise ekranın ortasında şeffaf bir bildirim şeklinde bildirim çıkıyor.
Log tutuyor, gece uyudunuz misal, sabah uyanıp loglara bakıyorsunuz, kim hangi saatte çevrimiçi olmuş offline olmuş, durum mu atmış, pp mi değişmiş ne *** yediyse saniyesine kadar hepsini gösteriyor :D
Ve daha sayamadığım milyar tane özellik var :D
WhatsApp Plus Turkiye İndir [2018 Download]
güvenilir diye biliyorum ama yüklemeden önce yine de apkları bi taratın.
Mesela şöyle de bir özelliği var :D
Nejla yı Rehbere Ahmet diye kaydettiniz, ama kişilere bakınca WhatsAppdan Nejla'nın resmi çıkıyor haydaaa :D
Mesaj gizleme özelliği ile Nejla ile olan mesajları gizliyorsunuz ve hiç bir şekilde görünmüyor. Görünmeyen gizli bir yerden oraya şifre ile giriliyor.
Aaaa bir de ne görelim, AHMET İSİMLİ NEJLA WHATSAPP KİŞİLERİNDEN KAYBOLDU :D Sanki Ahmet WhatsApp kullanmıyormuş gibi :D
Arkadaşlar bu özelliklerin hiç birisini kullanmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın :D Sadece yazılım meraklısı olduğum için kurcalamıştım ve bunları keşfetmiştim. Kim bilir daha neler var ama artık kurcalayacak vaktim yok.
Bu arada ilişkim 5 yıllık ve gayet mutluyum, bu seçeneklerin hiç birini kullanmaya gerek duymadım arkadaşlar bilginize. Forumun en kral zamparası gibi göründüm bunları anlatınca ama alakası yok :D :D
Bu programı kullandığınız zaman WhatsApp BAN yeme ihtimaliniz var bilginiz olsun. Kullanamıyorsunuz WhatsApp eğer BAN yerseniz. Ama ilk kurulumu sorunsuz atlatırsanız bir sorun olmuyor bir daha ömür boyu :)