Onlar affetse ben affetmem. :D
Printable View
lan bu memlekette dünya kadar gecekondu istanbulun en değerli topraklarına yapıldı hem de hazineye bağlı yerlere. Sonra politikacılarda oy uğruna tapu verdi. Bir tanede Cumhuriyet savıcısı arkadaş sen kimin malını kime veriyorsun diye karşı çıkmadı. Tam tersine gitti kendi de villa yaptı sattı. Neden bahsediosunuz yaw.
malın varsa derdin var dedikleri bu oluyor herhalde
Karadeniz yaylasindada bir suru yapi calismasi baslamis.
Sikayet eden cokmus belediye biz gereken onlemi aliyoruz demis.
Yani onlar yapsin cok sikayet gelirse gider yikariz olay cikar biber gazi falan sonra o malozlu pisligi orda birakir doneriz diyor.
Kanunda 2017 oncesi icin imar affi var ama bunu suistimal eden com olucak.
Bir ustdeki postda abi demis malim varmi derdin var.
adam kadıköyün orta yerinde 5 katlı binanın teras katına 2 oda 1 salon ev yaptı.
4 sene oturdu.4 sene sonra tapusuz evi 35bine sattı.alan kişi günlük kiralık işinden parayı kırıyor.
sadece elk-su ödüyor.onlarında bir kısmı kaçaktır illaki
Öyle bir şey mümkün mü? İmar planında 3 cephesinden yol geçen evim şu an çıkmaz sokağın en son evi olarak duruyor. Dilekçeler havalarda uçuştu son aldığım cevap belediyenin istimlak için parası olmadığından son arsayı istimlak edemiyor ve yol açılamıyormuş muş muş...
Way arkadaş güleyim mi ağlayayım mı?bilemedim.ülkenin haline ağlamalı kendi halime de sevinip şükretmeliyim sanırım.Dün akşam malzeme geldi ama bu gün çalısmadılar.
Sözde müslüman ülkeyiz, kul hakkı yemede 1 numara insanımız maşallah.
Bu arada karşı taraf inadından vazgeçmiyor bu gün yine çalışmaya çalıştılar belediyeyi arayıp durdurdum.üzerine kat çıkılmaya çalışılan bina da kaçak olduğundan bizim parsele 1.5m girmiş ev mustakilden apartmana döndüğünde çok üzerinde durmamıştık ancak şimdi burdan yürüyeyim diyorum.mevcut olana da yıkım için dava açayım.dava konusu olduğundan çivi çakamasınlar.var mı aramızda konuda uzman avukat.tanıdık da olur:)