yari depo 10 lt ethanol ile gecmedi, varmi onerisi olan farkli bir katki mi koymak lazim, co degeri 0.3 olmasi gerekirken 0.64 cikiyor digerlerinde bir sorun yok.
yari depo 10 lt ethanol ile gecmedi, varmi onerisi olan farkli bir katki mi koymak lazim, co degeri 0.3 olmasi gerekirken 0.64 cikiyor digerlerinde bir sorun yok.
hybrid turbo, s3 cooler, komple egzozlu roccoyu o şekilde geçirdim 1 ay önce. adam biraz gaz verdi, sonra gazı bıraktığı sırada görüntüyü aldı.
Aracta daha buyuk capta komple egzoz oldugu icin katalitik konvertorun cikisi ufak ve bu sebepten komple orjinal sistemi geri taktirmak zorunda kaldim. Difuzor de farkli idi. O da degisti. Iki senede bir de olsa bu isle ugrasilmaz, Mantikli olan uygun bolume ya vidali sekilde katalitik yaptirmak ve muayeneye giderken onu kolayca taktirip gitmek ya da zaten ufak olan motorlarimizdan cikacak 3-5 bg icin hem cevreyi kirletmemek hem de bunlarla ugrasmamak ; 200-300cpsi spor katalitik konvertorlu bir egzoz sistemine gecmek ; ikincisi bana daha uygun geliyor..
vakit ve nakit olarak ugrastirsa bile isi daha ciddilestirmis olmalari hosuma gitti ve sonuc olarak yaptigimiz yanlis..
Evet dp komple egzoz, tmg yazilim vs. adam gaz verip tam biraktigi siradan ekrandaki degerler anlik yesil oldu, o sira aldi goruntuyu. Ethanol yoktu standart bp ultimate vardi.
Sanayilerde hala neredeyse hiç bişeye bakmadan geçiren yerler var. O kadar zahmete gerek yoktu sanki yav![]()
Valla aynı sistemle önceki sattığım Giulietta'yı geçirdim. Kat yoktu, normalde geçmiyordu... Sanayide tanıdık birine sordum, "geçmeyen arabayı geçiren bi yer istiyorum" diye, şuraya git dediler...
Hesapta görüntü aynı, kamera, plaka, bilmemne, zırt dedi verdi. Nasıl derseniz, bilmiyorum.
Yeni sistemde de sanıyorum ek olarak bilgisayar ekranını mı çekiyor bilemedim, onda da ihtiyaç halinde aynı model aynı renk arabayı getirip plakayı onun üzerine takıp geçirdiklerini de biliyorum.
Hiçbir şeye bakmadan diye demek istediğim, araba geçiyor mu geçmiyor mu hiç bakmadılar, o kadar emin ki adam kendindengöstermelik o zımbırtı eksozda duruyor, bilgisayar geçiriyor bi şekilde. Ben sadece başta söyledim, beni şu gönderdi, arabada kat yok... Tamam abi dedi, verdi direk.
Araç benzinliyse ; sizin aracınızın fotoğraflarını makine bağlıymış gibi fotoğraflayıp , muayeneden sorunsuz geçen bir arabayı makineye bağlayıp geçiriyorlar. Başka türlü imkansız çünkü yeni sistemde beyin soketine bağlanıp aracın değerlerinin 2000 devirde alınması gerekiyor. O ekranda yanan yeşil ışıklardan biri bunu gösteriyor zaten.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Benim motora bir sey bagladi, devri o cihaz okuyordu
Bagladi derken miknatisli tutturdu ustune, devir birebir uyuyordu.Titresim ile algiliyor sanirim.
Yaptirimi cok buyumus yakalanirlarsa usulsüzlukten, kimse yanaşmıyor o yuzden
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
1975 model renault 12 muayenesi yaklaştı.Motoru ve egzozu 4-5 bin kmdedir.
Katsız karbüratörlü bu yeni sistemle geçebilceğini hiç sanmıyorum.Şansımızı deniycez![]()
Dr.Ecu
Benzinli hocam... Evet zaten bu şekilde yapıldığı söyleniyordu ama sonrasında yine sistem değişti daha da ağırlaştırdıklarını söylüyorlardı ama Türk'e sistem dayanmaz![]()
Şimdi 500x'i düşünüyorum, Mart gibi falan muayeneye gitmiştim, aynı yere gittim arabada kat vs olmasına rağmen, yine zımbırtıyı eksoza soktu, araba rölantide bekledi öyle. Yanlış da yönlendirmeyeyim diyorum ama, başka da bişey yapılmadı vallahiDemek ki çok da bişey değişmemiş demiştim kendi kendime...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)