Adli kontrol kararım bi bitsin gideriz. Hem hasanali daha villayı bitirmemiş. Cemde davet etmiyor..
Printable View
Magzasinin ismine soktumun kaşarlari bu ne sabirdir abicim
Ekşiye yazamıyorum buraya yazayim bari. Google amca açısından destek çıkalım.
bu ne sabır diyorsunuz da ne yapacak 50 tane kamera olan avm'de ki dükkanı mı basacak? adli yoldan başka yapacak bir şey yok. insan böyle durumlarda şöyle yapsaydım, şuna vursaydım, şöyle küfür etseydim vs gibi pek çok şey düşünür ve yapmak ister ama sonucu ne olacak, değecek mi? kamera kayıtlarının tamamına ulaşmak tek şans. kamera kayıtları da muhtemelen mağaza içinde tutulduğu için herhangi bir çalışan kayıtlara ulaşmanın yolunu biliyorsa girer o saatleri silebilir. giriş şifreleri merkezde veya mağaza müdüründe ise eğer silmeye cesaret edemeyebilirler. poliste kayıtlara ulaşma yetkisi olmalı. kaydın tamamını polis ekipleri talep etmiyor mu?
Bu iki tezgahtar ****** buyuk ihtimal muayyen gunundedir. Sinirlenmemek elde degil. Gecmis olsun tekrardan.
Benim anlamadığım çocuk bu , hamağa dokunsa ne olacak , yatsa ne olacak..
Ben sizin yerinizde olsam karşı taraftan kan testi isterdim , uyuşturucu şüphesi olabilir..Kafası normal insan böyle davranır mı?
Daha öncede yazmıştım ama Ekşidemi yazdım nerede yazdım bilmediğim için yazmak istedim. Kamera kayıtlarını mağazaların koordinatörü olarak numarasını verdikleri Mehmet Bey diye birisi izlediğini ancak kendisine gönderilen videoda sanki eşim saldırmış gibi gözüküyormuş. Ayrıca telefondan izledim doğru gözlemleyememiş olabilirim gibi bir laf etti. Yuvarlak konuştu ama videoyu da bana vermiyorlar. Mağazaya nasıl girdi neden tartıştılar öncesi v.s. yok. Marka avukatı adli yollardan talep etsinler demiş. Bu bana koordinatör tarafından söylenen bir bilgi. Bu arada görüntüleri markanın kendisinin vermesi ve muhafaza etmesi gerekiyormuş sanırım. Burada markayı v.s. suçlamıyorum. En fazla bu iki şahsiyeti markalarına zarar vermelerine rağmen hala çalıştırmalarından dolayı İK departmanının işini ne derece doğru yaptığı sorgulanabilir. 15 gün sonra videoları adli yoldan almaya giderse sevgili devlet memurlarımız ancak o zaman bizim mağazamız 10 günlük kayıt tutuyor diyip kayıt yok diyebilir ya da kavganın daha önce yaptıkları gibi yarısını verebilirler. Haliyle aslında bu delil karartmaya girdiği için başlarına ciddi büyük bela açılır. Hali hazırda ciddi meblağlar ödeyecekler. Haberleri yok. Bunu ben kendimi haklı gördüğüm için değil. Karakoldaki polisler ve avukatlarımda söyledi. Eşime kendini savunduğundan dolayı suç bulsalar bile ödeyeceğimiz miktar bana dokunacak bir miktar olmayacak. En fazla avukat parası çıkar 2-3 bin lira diye düşünüyorum. Ama kendileri bunun manevi tazminatı ile beraber cezası arkadaşımız çocuğum ve eşimin avukatlık ücretleri, ayrıca kavgayı başlatmalarını kanıtlar videoyu temin etmemiz halinde, ciddi bir maddi yük ile karşı karşıya kalacaklar. Ekşideki ve buradaki konunun linkini kendisine atınca avukatımın (4 tane avukat ile zaten ailecek görüşüyoruz ve çok yakın arkadaşlarım iki tanesini forumdaki bazı arkadaşlarda tanıyor discord sunucusundan) sabah whatsapptan yazdığını direk aktarıyorum, "Ali Can sakin ol pişman olacaklar bu işten bir dünya masraf açtılar başlarına."
Nihayetinde o kayıtlar elime sağlam ya da eksik bir şekilde ulaşırsa işin gidişatı belli. Ancak ben talep ettikten sonra yok derlerse başlarınada yine bela açılacak çünkü koordinatörleri izlediğini beyan etti. Olayın olduğunu bildikleri için saklamaları lazım o görüntüleri. Her türlü işin peşindeyim kısacası. Bu iş bu şekilde bitmeyecek.
Daha önce sözde bu hamak birinin üzerine düşmüş bunlara dava açılmış v.s.
Koordinatörlerinin böyle bir olaydan haberi yok. Eğer böyle bir dava varsa etrafında neden bir çit önlem v.s. yok. Hala neden teşhirde duruyor.
Uyuşturucu olayı mantıklı ama iş işten geçti o an aklımıza gelse isterdik. İlk saldırdığı söylenen kız hiç normal bi tipe benzemiyordu.
Konuyu okuyunca sinir oldum şirket ile ilgili hangi gruba baglı oldugunu bakıp gerekli mail adreslerine buranın ve ekşinin linklerini ilettim bakalım ne gibi bir dönüş olucak
kocaergroup ait olan bir markaymış chakra
Teşekkür ederim. İlk andan itibaren Kocaer ile iletişime geçtim zaten. Dediğim gibi benim Kocaer ya da chakra ile bir sorunum yok. Olması için bir sebepte yok. Sorunum çalışanları ile. Bu tarz çalışanlarını korumak isterlerse kendileri bilirler. İlk etapta olayların en büyük kanıtı video görüntüleri olmasından dolayı, sebepsiz yere eşime saldırmalarının kanıtına rahatça ulaşabilip şirket içinde gerekli idari cezayı verebilirler. Binlerce kişi sadece bu forumda okudu konuyu. Ekşisözlükte okuyanları saymıyorum bile. Ben markamın eleman yüzünden bu şekilde anılmasını göze almaz direk siktir çekerdim orası ayrı.
öncelikle geçmiş olsun. gerçekten sizde büyük sabır varmış. önce mağazanın sonra içindekilerin içinden geçerdim.
Kim bitirmemiş :soru: o iş tamam başkan. @B16 oğlak kebabı ayranla sıcakta gitmez diye havaların soğumasını bekliyor.
doğru düzgün vitrinine bile bakmadığım bir markanın az olan müşterisini daha da azaltacak olan rezalte gibi rezalet. Geçmiş olsun demekten başka söyleyeceğim bir şey yok şimdilik
Gecenlerde oto parfumu almistim Akasya magazasindan, ilk defa o zaman farkettim boyle bir marka oldugunu.
Cocuk hamagi devirse ne olacak veya bir seyi kirsa onu anlamadim ben, parasi neyse odenir, orada calisan elemanlara ne oluyor. Yetiskin insanlar dahi yanlislikla bir seylere zarar verebilir, boyle bir durum olunca magaza personeli dovuyor mu bizi.
Çok geçmiş olsun, kanunen yapılması gerekeni yapıp olayı resmileştirmişsiniz. Öyle müşteriler var ki çocuk olsa böyle yapmaz dersin, öyle çalışanlar var ki tüm sinirini bir müşteriden çıkartabiliyor.
Ancak hatalı kim olursa olsun özellikle çocuklu bir anneye fiziksel müdahale etmek kimin hakkı? Evet gidip fiziki karşılık verince ne olacak ya da haklıyken haksız konuma düşülür diyen arkadaşlar haklılar ama ben sizin kadar sakin kalabileceğimi sanmıyorum, sizin sakin tavrınızı tebrik derim.
Benim en çok ilk saldıran kaltak ve yanındaki kaşı kalkık olan ****** çocuğu uyutmuyor. Ama neyseki şuan bile aniden sinirlendiğim halde mecburen sağduyulu olmaya çalışarak öfke kontrolü yapabiliyorum. Sinirlendiğim kişinin suratında kendi elini kıran insanım ben. Sakin olmak zorundayım. Ailemi düşünüyorum.
Sakin olmalısın çünkü olay adli mercide olduğu için şuan o kaşını götüne sokabileceğimiz zibidiye bir şey olsa ilk seni arar kolluk kuvvetleri. Bir şey bulabileceklerinden değil de en son kiminle münakaşaya girdiyse orayı zorluyor polisler. Olayın üstü soğusun Utku adres tespiti yapar, kaş düzeltme operasyonu yaparız :)