User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
75 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hepsiburada.com ahlaksiz ticareti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Hepsiburada.com ahlaksiz ticareti

Turkce karakter sikintisindan dolayi kelimeleri Turkce karakter kullanmadan yazmak zorunda kaldim.

Herkese merhaba,
    hepsiburada.com dan alpine subwoofer aldim. Aldigimda fiyati 347.90 tl idi. Ardindan arandim urun stokta yok iptal edelim dediler. Iptal istemedim urun 420 liradan satisa cikti. Tekrar kontak kurdum urunu kargolayacaklarini soylediler. son durumda siparisi iptal etmisler ancak urun su an 520 tl uzerinden satista. Sozun ozu bahsi gecen hepsiburada.com internetten satis sitesi 347.90 a almis oldugum urunun fiyatini begenmeyip bana yok diyerek 520 tl den su an satisa sunmakta. Internetten alisveris yaparken lutfen boyle siteleri tercih etmeyin. CIMER e basvuru yaptim. hepsiburada.com ile yazismalarimiz devam ediyor. Urun gelmezse ki su an alisveris iptal edildigi icin yuksek ihitimal gelmeyecek dava acmayi dusunuyorum. Asilsiz beyan, stokculuk, daha once alinmis urunu stokta yok diyerek fahis fiyattan satmak, tuketiciyi kandirmaya yonelik satis yaptiklari sebepleri ile dava acmak istiyorum. Amacim abilerim ve kardeslerimi bilgilendirmektir. Bana yol gosterebilecek sesimi daha cok duyurabilecek akil verebilecek abi ve kardeslerimin desteklerini bekliyorum.
    Tesekkurler
    Urun linki: Alpine Swg-844 20Cm 400W Subwoofer Fiyatı - Taksit Secenekleri

Urunu aldigim fiyat

Su an satildigini gosteren fotograf ve fiyati

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadım size o paradan mı sattılar yoksa siz aldıktan sonra fiyat mı güncellendi.

Eğer ikinci şık ise bundan daha doğal bir şey olamaz. aldığın mal ithal adamlar fiyatı güncellemiş. Yavaş yavaş alışın bence buna ülke olarak.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsiburada nın merchant vasıtası ile satış yapan tedarikçilerinden bir tanesiyim.

Bence direk olarak hb.com dan muhattap bulmanız çok zor ancak mağazayı tespit edip üstüne giderseniz işiniz çok daha kolay olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadım size o paradan mı sattılar yoksa siz aldıktan sonra fiyat mı güncellendi.

Eğer ikinci şık ise bundan daha doğal bir şey olamaz. aldığın mal ithal adamlar fiyatı güncellemiş. Yavaş yavaş alışın bence buna ülke olarak.
    Ürünü 375 den aldım. Ama bana stokta yok diyerek yollamadılar. Ancak hala para iadesi bile almamışken aynı satıcı ürünü 520den satışa devam ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı N0M4dh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsiburada nın merchant vasıtası ile satış yapan tedarikçilerinden bir tanesiyim.

Bence direk olarak hb.com dan muhattap bulmanız çok zor ancak mağazayı tespit edip üstüne giderseniz işiniz çok daha kolay olur.
    Satıcı hepsiburada.com görünüyor kurumsal olduğu için kesin olarak dava açmayı düşünüyorum.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MyDoNoSe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ürünü 375 den aldım. Ama bana stokta yok diyerek yollamadılar. Ancak hala para iadesi bile almamışken aynı satıcı ürünü 520den satışa devam ediyor.
    malı satıp satmamak tamamen satıcının insafına kalmış bir durum. Stokculuk alıp beklmeye denir. Millet elindekinden zarar etmeden kurtulmaya uğraşıyor şu an.

Boşuna şikayet edip yorulmayın bence , kimse araç hoparlorunu stokculuk yapmış diye ne hüküm giyer ne şikayet kaile alınır. Stokculuk veya kara borsacılık piyasada az olan veya olmayan bir mal için söz konusu olabilir. Araba hoparlorunu buradan beğenmessin gidip yan dükkandan alırsın aynısını başka fiyata. Serbest piyasa..
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek ihtimal vermiyorum ama umarım başarılı olursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı satıp satmamak tamamen satıcının insafına kalmış bir durum. Stokculuk alıp beklmeye denir. Millet elindekinden zarar etmeden kurtulmaya uğraşıyor şu an.

Boşuna şikayet edip yorulmayın bence , kimse araç hoparlorunu stokculuk yapmış diye ne hüküm giyer ne şikayet kaile alınır. Stokculuk veya kara borsacılık piyasada az olan veya olmayan bir mal için söz konusu olabilir. Araba hoparlorunu buradan beğenmessin gidip yan dükkandan alırsın aynısını başka fiyata. Serbest piyasa..
    Zaten ben bu ürünü aldım parasını 375tl ödedim. Ürünü sorgulattım stoklarında mevcut ancak 520 ye mevcut 375 e gelince stokta yok satmıyorum diyor açık açık işin içinde ahlaksız ticaret var. Bunlar sonuçta sokaktaki esnaf değil kurumsal firma yazdığı etiketten satmak zorunda. Şikayet edip uğraşmazsam hakkımı aramazsam bu düzen böyle gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir konuyla ilgili zamanında Kliksa ile baya uğraşmıştı bir tanıdığım, mahkeme vs tehdidiyle çok uğraşarak başarmıştı.
    Eğer satıcı firma size gönderene kadar indirim olunca size yansıtacaksa problem yok, ama indirimi yansıtmayacakti, zammı yansıtmaya çalışıyor, stokculuk olmasa da çakallıktir..

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etikette görülen fiyat geçerlidir her zaman. Mağazalarda bile görülen etiketteki fiyattan farklı fiyat söylediklerinde, etiket fiyatından vermek zorundalar. Burada da aynısı geçerli. DH'de bununla uğraşanlar var direk. Uğraşırsınız ama alırsınız.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hepsiburada.com kıyamet gibi alışveriş yaparım

Sadece satıcı kendisi olan ürünleri alırım

Başka mağazalara bulaşmam sıf su olaylardan dolayı

En son 3 tane baymak klima aldım

Aşırı memnunum ben siteden
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsiburada.com kıyamet gibi alışveriş yaparım

Sadece satıcı kendisi olan ürünleri alırım

Başka mağazalara bulaşmam sıf su olaylardan dolayı

En son 3 tane baymak klima aldım

Aşırı memnunum ben siteden
    Beş parmağın beşi bir değil adamlar zaten ürünü yollamam demiyor 375 değil 520 ye yollarım diyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal şartlarda o ürünü size gondermek zorundalardı , bildiğin çingenelik yapmışlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şikayetvar'a yazın,sonra da hakem heyetine dilekçe verin.Yeni fiyattan aynı mağazanın satış yaptığına dair SS alın.Bence mutlak suretle çözersiniz.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satıcı lar devreye girdi sistemi biraz bozuldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bir ürün aldım aynı siteden. En ucuz mağazayı seçtim. Parayı yolladım. Sonra bir baktım ki seçtiğim firmadan değil, daha yüksek fiyatlı başka bir firmadan aldığım fiyata kargolandı. 1 ay oldu olmadı.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer bir konuyla ilgili zamanında Kliksa ile baya uğraşmıştı bir tanıdığım, mahkeme vs tehdidiyle çok uğraşarak başarmıştı.
    Eğer satıcı firma size gönderene kadar indirim olunca size yansıtacaksa problem yok, ama indirimi yansıtmayacakti, zammı yansıtmaya çalışıyor, stokculuk olmasa da çakallıktir..
    Kendim mühendisim amcam ağır ceza hakimi çok şükür hakkımı aramayı biliyorum. Bu siteler kimbilir kimlerin haklarını yediler ancak kimse hakkını alamadı tanıdığınız gibi insanlar bu ülkeyi daha yaşanır ve dürüst ticareti olan bir ülke kılacak. Teşekkür ederim.

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durum 3 defa peş peşe başıma geldi ekran kartı alırken en sonunda 20 tl çek verip kandırmaya çalışıyorlardı
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şikayetvar'a yazın,sonra da hakem heyetine dilekçe verin.Yeni fiyattan aynı mağazanın satış yaptığına dair SS alın.Bence mutlak suretle çözersiniz.
    Trt internet sitesi üzerinden tarih ve saatte hile hurda yapmadığıma dair destekli video kaydettim. Hakkımı sonuna kadar aramak istiyorum. Mesele alışveriş hoparlör meselesinden ziyade tüketiciyi salak yerine koyan satıcıya inat mevzusuna dönüştü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler