Turkce karakter sikintisindan dolayi kelimeleri Turkce karakter kullanmadan yazmak zorunda kaldim.
Herkese merhaba,
hepsiburada.com dan alpine subwoofer aldim. Aldigimda fiyati 347.90 tl idi. Ardindan arandim urun stokta yok iptal edelim dediler. Iptal istemedim urun 420 liradan satisa cikti. Tekrar kontak kurdum urunu kargolayacaklarini soylediler. son durumda siparisi iptal etmisler ancak urun su an 520 tl uzerinden satista. Sozun ozu bahsi gecen hepsiburada.com internetten satis sitesi 347.90 a almis oldugum urunun fiyatini begenmeyip bana yok diyerek 520 tl den su an satisa sunmakta. Internetten alisveris yaparken lutfen boyle siteleri tercih etmeyin. CIMER e basvuru yaptim. hepsiburada.com ile yazismalarimiz devam ediyor. Urun gelmezse ki su an alisveris iptal edildigi icin yuksek ihitimal gelmeyecek dava acmayi dusunuyorum. Asilsiz beyan, stokculuk, daha once alinmis urunu stokta yok diyerek fahis fiyattan satmak, tuketiciyi kandirmaya yonelik satis yaptiklari sebepleri ile dava acmak istiyorum. Amacim abilerim ve kardeslerimi bilgilendirmektir. Bana yol gosterebilecek sesimi daha cok duyurabilecek akil verebilecek abi ve kardeslerimin desteklerini bekliyorum.
Tesekkurler
Urun linki: Alpine Swg-844 20Cm 400W Subwoofer Fiyatı - Taksit Secenekleri
Urunu aldigim fiyat
Su an satildigini gosteren fotograf ve fiyati
![]()