Ormanci Nickli Üyeden Alýntý
%1000000000000 katýlýyorum, daha C.tesi günü arkadaþlarla ayný þeyi konuþtuk. Yani "insan" olmasý gerekenler git gide daha da çok hayvana dönüþüyor. Önceden sadece trafikte karþýlaþýyorduk, þimdi dediðin gibi, her yerde her ortamda karþýlaþýyorsun. Bir de aynen, alttan alýnca karþýdaki daha da çok üzerine geliyor.
Trafikte bunu çok görüyorum, yaþýyorum. Adam bi hareket yapýyor, biliyorum yanlýþlýkla deðil, gayet bilerek isteyerek, ben de o hareketi yemeyip karþýlýk veriyorum, karþýlýk verince adam fellik fellik kaçýyor. E be adam, ben alttan aldýkça üzerime çýkacaðýný düþünürken, tepki verince niye kaçýyorsun?
Dün ters yönde taksi durmuþ yolun ortasýnda müþteri indiriyor, ses etmedim, haným da diyor "nasýl sabrettin hayret" diye :) Þoför eliyle pardon yaptý, müþteri yaþlý da bi amca, zar zor iniyor, karþýlýk vermedim þoföre, bekliyoruz öyle. Adam indi gitti, taksici hala sallanýyor, geri aldý, ileri gitti, biþeyler yapýyor, en son sürdüm üzerine, "hadisene bütün gece seni mi beklicez!!!!!????" diye baðýrdým sonunda :) Baðýrýnca bozuldu ama hýzlandý abimiz.
Haným da diyor ki duramýyorsun, eh diyorum adam bunu istiyor illa :)
Aynen kaçabildiðimiz kadar kaçmak lazým da, tepki vermeyince de bu itler iyice çoðalýyor ya, ne yapacaðýz bilmiyorum.