Bu arada 2. otopark gözümden kaçmış.sıkıntı olmaz kusura bakma :)
Printable View
Bu arada 2. otopark gözümden kaçmış.sıkıntı olmaz kusura bakma :)
şu yağmuru 2-3 gün öteye atmanın bi yolu yok mudur ya :D
Yağmur mağmur, tekirdağ tarafından gelecek varsa gidebiliriz.
Toz Taşınımı - Meteoroloji Genel Mudurluğu
şu an cumartesi de yağış görünmüyor şükürki. bence gayet güzel olacak hava.
Adam akıllı bir organizasyona gidelim dedik. 10 saatlik yoldan gelicez. Herşeyi ayarladık fakat ülkede tsunami cıkıcak nerdeyse. :D
Bugun goen İstanbul Park daydım.
Oglen tatılınde gıttım,saat 12.30 falandı. Bugra ve ekıb oyke yogun calısıyordu ki,arı kovanı gıbıydı. Adam ilacını almayı bıle unutmus,o derece.
Turkiye de cok ses getırecek bir organızasyon ve ilki yapılıyor,elbet aksaklık eksıklık olucak ama yola cıkıs amacı “çok onemli”.
2 haftadır yuzlerce adamla konustu(m)k,davet ettık. Gungectıkce ve organızasyonun buyuklugu ortaya cıktıkca otomobil gurularıda ayaklandı.
Soyle dıyım,uye oldugum kluplerde kı katılımcı sayısı,gecen haftaya gore en az 2 ve 3 e katlandı.
Kımsenın kımseden tıcarı beklentısı yok,bıldıgınız hobi bulusması oluyor. Herkes ya kendısı ya cekıcıyle arabasını yarın getırıcek,pazar aksam donecek. Resmen “imece” usulu. Muhtesem bır takım calısması.
Ulkemızde otomobıl kulturu ve gelısımı ne yazıkkı zayıf,yıllardır pist gunlerıne adam topladım,son gun son saate kadar hep ugrasırdım,sımdı işi farklı bır boyuta tasıyan Istanbul Park yonetımını katılımımızla onore edelim.
Pıst yoluncada ki agaclar bıle bugun vınclerle budanıp guzellestırılıyordu.
Cmtesı hava fıstıkkk gıbı,evet pazar gunu bıraz yagıslı ama hava sıcak. Az yagıp duracak. Şeker degılız ya,erımeyız. Bızler kısın karda yanlamaya cıkan ekıp degılmıyız,azıcık yagıcak yagmur mu engel olucak?
Arkadaşlar şeker misiniz eriyecek misiniz 2 damla yağıştan :D Organizasyonu yapanlar zaten yağış olasılığını düşünerek kurulum yapar
sadece kendim gelecektim ama bir kaç arkadaşla konuyu paylaşınca şuan 4 kişi olduk :) güzel bir organizasyon olacak.
yavaştan sergilenecek araçlar gitmeye başladı anlaşılan
Ben de geliyorum yarın, Goodwood ile bir ortaklık konuşuluyordu o iptal mi oldu?
Merhabalar ankaradan giden boş yeri olan varsa eşlik etmek isterim
Bu kadar emek ve para harcanmış, Türkiye'de ilki yapılacak bir organizasyonu 2 damla yağmura değişecek değiliz.
Her pist gününde de olduğu gibi bu hafta sonu da Cumartesi ve Pazar günleri yine İstanbulPark'da olacağız..
Emeğinize sağlık..
Standlarımızı kurduk,arabalar hazır....
Yarın beklıyoruz.
Bütçeyi ayarlayıp hızlı trende yer bulamadığım için, bu güzelim etkinliğe katılamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Umarım sıkıntısız bir etkinlik olur, hepinize iyi eğlenceler ...
Pazar yağış olması sebebiyle yarın geleceğim bende. İnstagram'dan takip ettiğim bir çok galeri, marka yerini almış İstanbulpark'ta, beklediğimden daha büyük bir organizasyon olacak anlaşılan.
2 günde ordayım
İki günde oradayız inşallah, #sekerdegilizerimeyiz Hashtag'i ile herkesi bekliyoruz :)
Herkesin eline sağlık. Çok güzel hazırlanmış herşey. Etkinlik alanı hiç durmuyor o güzel olmuş. Baya da kalabalık vardı. Biz 2:15 gibi pistten cıkmamıza rağmen kapıda ışıklara kadar sıra vardı neredeyse. Seneye herhalde daha da stand sayısı artar bu izleyiciye.
Abi Caterham için teşekkür ederim inanılmaz bi deneyimdi @ef186
Emeği geçen herkesin eline sağlık harika organizasyon
Muhteşem bir organizasyondu 16:30 da çıktım alandan emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
yarin kaçta bitiyor organizasyon ?
Tolga, bugün biz ailecek gittik; bizim gibi yanında küçük yaşta çocukları ile gelen çok aile vardı. Biz açıkçası hiç sıkılmadık hatta yarın sağanak yağış olmaz ise yine gitmeyi düşünüyoruz. Yemek konusunda da sıkıntı yoktu; gerçi seçeneklerin hepsi et ağırlıklıydı ama böyle bir organizasyonda gün sonunda çok yorulacağın için yediklerinin hepsi atmosfere karışacak :D :D
Güvenlik ve sağlık açısından herşey düşünülmüş. Intercity'in profesyonel ekiplerinin yanında Polis'de görev alıyor. Uçan haşereleri bile güvenlikte arıyorlar hatta tipini beğenmedikleri böceklere ilaç bile sıktılar :D
Ayrıca, otopark konusunda da sıkıntı yok, herkesi askeri düzende park ettiriyorlar. Tavsiyem, olabildiğince erken git yoksa çok yürümek zorunda kalabilirsin. Birde park ettiğin yeri kerteriz al, sonra bizim gibi otomobili ararsın :D (gerçi ben kerteriz aldığımı sanıyordum ama bir baktım ki heryerde aynı rakamlar yazıyor :D , otomobile meteoroloji balonu bağlamak iyi bir fikir olabilir :D :D )
Hiç sıkılmadan saatler harcadık emeği geçen herkesin eline sağlık. Seneye stand açanda katılımcı sayısıda kesin artacak belli :)
Bende ailemle yanimizda 3.5 yaşındaki kızımla gittim. Hepimiz çok güzel vakit gecirdik. Saat 2 gibi Aracı park ettik. Etkinlik alanını bu kadar kapsamlı beklemiyordum. Katılımcılarin yeni modelleri yanısıra klasikleri de getirmeleri süper olmuş.
Etkinlik alanında motorsiklet gösterisi paraşüt gösterisi süperdi. Yemek yerken üstümüzden paraşütle geçtiler :) pek keyifliydi.
Pistte geldiğimizde megane cup vardı. Biraz izleyip etkinlik alanına geçtik. Pistteki motorsiklet geçişi ve b seansı pek keyifliydi. Çocuk oyun alanları düşünülmüş olması ayrıca çok güzel. Yarış izlemek için locanın da açık olması da güzel düşünülmüş. Bütün yolu geriye yürümek zorunda kalmadık.
Kısacası biz ailecek çok keyif aldık. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Her şey tam festival tadında geçti.
Mükemmel bir organizasyondu gerçekten. Türkiye'de böyle güzel organizasyonların olması sevindirici bir şey umarım seneye de devam eder.
Bugün öğlene doğru arkadaşla gittik, akşam 5'e doğru çıktık alandan. Hiç mi hiç sıkılmadık diyebilirim, hatta harıl harıl oradan oraya geze geze 7km yürümüşüz. Biraz yorucu oldu ama kesinlikle değdi. Özellikle pist günü B seansını izlemek oldukça keyifliydi.
Otopark düzeni de gayet iyiydi rahatça girip çıkabildik. Gitmeden önce acaba saçma sapan tipler olur mu diye düşünüyordum ama gerçekten düzgün bir ortam vardı, çoğu kişi ailesiyle gelmişti. Yetkilileri de kutlarım böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için.
Hayır işin kötüsü insanlar beni geçmişte forumu karıştıran adamların fake hesabı sanacak. :)
Bu arada etkinlik süperdi. Saat 12'den 5'e kadar zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bulundum. Eski dostları gördük, Amerika'da dahi bir türlü denk gelemediğim NSX'i gördüm. Bütün aktivitelerin rahatlıkla takip edildiği, izdihamın olmadığı, kendinizi bir anda tanımadığınız insanlarla araba muhabbeti yaparken bulduğunuz, insanların çocuklarıyla bile rahatça eğlendiği bir ortam vardı. Gelen kitlenin de kaliteli olması beni mutlu etti.
Özellikle saat 4-5 civarındaki seansı takip ettim ve 2 araç duman atıyordu, özellikle trafiğin arttığı bazı noktalarda gerçekten tehlike yarattığını düşünmekteyim. Duman atan araçlardan biri A1'di, başka ne gibi modifikasyonlar yapmıştır bilmiyorum ama çok güzel yürüyordu araç :)
Uzun zaman olmustu İstanbul parka gitmeyeli
Gittigime sevindigim bi organizasyon oldu
Hem bayagadir goremedigimz arkadaslari gorduk
Hemde instagramda vs görüp merak ettigimiz araclari yakindan görme şansımız oldu
Tum ekibin emegine sağlık
Sabah 8 den aksam sonuna kadar oradaydim. A seansina da ciktim. Benim icin mukemmel birgun oldu, program cok eglenceli hic sıkılmadan herseyi takip edebildik, yeme icme sıkıntısı hic olmadi, oturma alani sıkıntısı hic olmadi, herhangi bir talebimiz oldugunda ekip cok guzel yardimci oldu, guvenlik onlemleri cok guzel alinmisti vs bircok konuda büyük övgüyü ve takdiri haketti bence ekip, emegi gecen herkesin eline koluna sağlık..
Forum ortaminda konustugumuz insanlarla orda da tanismak muhabbet etmek benim icin ayri bir keyif oldu. :)
Umarim hic ara vermeden devam eden bir organizasyon olur yillarca. Bence bizlere ve genclere aşılanmasi gereken otomobil kulturu boyle organizasyonlarla saglanir.
bu sene ilk defa gittim fren balatası olmadığından pist gününe katılamadım o içimde kaldı ama organizasyon alanı katılım çok güzeldi :)
işte bu ya, organizasyon böyle yapılır. ilk karşılamadan son çıkışa kadar herşey çok iyi. hiçbir belirsizlik, karmaşa yok. otomobiller nereye nasıl parkedecek vs herşey belli ve güzel, planlı şekilde ilerliyor. çıkarken dahi görevlilerin ilgilenmesi şaşırttı beni. ha eksiklik yok muydu, valla yoktu ben göremedim.
etkinliğe gelirsek, rüya gibiydi benim için. hiçbir şekilde boş kalmıyorsunuz. yarın sağanak olmazsa yine gideceğim.
yalnız o kadar güzel, özel otomobil vardı ama aklımda ikas ın rps13 ü kaldı be o ne güzel bişeydi ya :D evlatlık alabilirsiniz beni
organizasyon cok iyiydi.ben ogleden sonra 14:30 gibi gittim aksam 17:30 ayrildim.
emegi gecenleri tebrik ederim :)
2 haftadır yazdıklarım yada yazmaya calıstıklarımı arkadaslar ne guzel yazmıs.
Bu bır ekıp işi ve bu işin nasıl yapılacagını gostermiş oldular.
Bakın daha yarısı bıttı ama sımdıden sınıfı gectı Istanbul Park yonetımı. Adamlar bu işi bılıyor arjadas...
Bakın,aynı anda marka kupaları,corsa cuop,pist gunlerı duzenlenırken,etkınlık alanında bır suru yemek,markalar. Arka alanda bır cok otomobıl klubu,tırlar... ve show alanında sureklı bır organızasyon,arkada enfes araclar,off road alanı...
Aksaklık gormedım,duymadım... her yerde gorevlı vardı,cogunda telsız. Onu yonetılmek bıle sorun...
Hukumet yetkılılerı goreun,buraya uluslararası organızasyon ıstıyoruz,bence ispat cok anlamlıydı.
Herkesın yuzunde gulumseme vardı....
Beyler ,
Değerli işler değerli insanlarla yapılır.
Değer kattınız, hoş geldiniz, herzaman bekleriz.
Sevgilerimle,