Çekici. :)
Printable View
2021 Clio 1.0 tce xtronic ilk bakım
Yağ - yağ filtresi - polen filtresi - hava filtresi + işçilik 2900 tl (Antalya yetkili servis)
İşine yarayan olabilir;
Bajaj Pulsar ns200 (motosiklet)
Rodaj bakımı: yağ - yağ filtresi - genel kontrol + işçilik 700 tl (Antalya yetkili servis)
İzmit Renault bayisinde branda gördüm
4 yaş+ megane 4 ve Kadjar bakımı 2k TL
i20N 10.000 km bakımı
Kayseri Yetkili serviste yaptırmış arkadaş; 3.300 tl
filtreler+yağ
5w40 liqui moly 5 TL = 825 TL
Oe Mazot filtresi = 500 TL
Filtron Yağ Filtresi = 100 TL
Filtron Polen Filtresi = 120 TL
Hava Filtresi Sardes = 80 TL
Megane'3 e kendim alıp yaptığım bakımın maliyeti 1600 TL Hadi 1600 De işçilik alsınlar olsun 3200 TL
Ki kullandıkları yağ varille geliyor, benim perakende aldığım fiyatın %40 iskontolu haline girişi vardır bu ürünlerin en kötü.
İşçiliğine bişi diyemiyorum ama megane da mazot filtresi için davlumbaz + ön lastik sökülüyor. Hadi 3 saat de işçilik olsa ?
Nerden baksan biraz pahalı geldi bana.
2020 C200D için km dolmadığından yıllık bakim için 10.050 ₺ fiyat aldım, cumartesi gideceğim.
Bir tanıdık vasıtası ile de 9 bin ₺ ‘ye düşürdüler. Gidip bakacağım.
Aracı götürdüm bakıma, fren hidroliği + tüm filtreler, yıllık bakım 10.600 lira tuttu. Normalde 12.250 liraydı. Bu rakama kadar düşürdüler. Düzce hasmer
2 yaşında arabanın fren hidroliği mi değişir yahu ?
DOT4 / DOT4.1 için 3 yıl iyidir. Diğer markalarda insanlara ne kadar zamanda bir söyleniyor açıkçası merak ettim.
Ford 2 bakımda bir değişiyor ki bana da doğru geliyor açıkçası
Daha önce testlerini izlemiştim, paket açıldıktan sonra sayaç başlıyor hidrolik için. Kapalı ortamda bulunması bunu geciktirse de yine de sık değiştirmek ıslak kaynama noktası açısından iyi oluyor gibi
2019 1.5 Tsi Octavia. Yaşından dolayı %15 indirimle 75.000KM normal yağ ve filtre bakımı 3015TL teklif verdiler.