User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Belediye tarafından yolların "yanlış" tarafına yapılan kasisler...

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre işi yapıyorlar 1 hafta sonra bozuluyor yeniden 15-20 gün bekleniyor cok can sıkıcı bir durum yaw.
    Anlaşma yapılan firmaylada sıkıntı vardır abi içeriğini tam bilmediğim için yanlış bişey demeyeyim. Ama olmaması gereken şeyler bunlar cidden yazık.

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide yukarı çıkış tarafı bozuk abi(benzincinin olduğu çıkış) bari terse ver de çıkana kolaylık olsun, inmek yine basit.
    Az çok bu işin içindeyim o yüzden kabaca anlattım ama olayın içinde ne vardır bilemem. Terse çalıştırmak içinde bi kaç ayar yapmak gerek onuda yapmaya uğraşmamışlardır veya o şekilde çalıştırılmasına müsade edilmemiştir
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galiba bu ara bu kasisler moda, Samsun için konuşmak gerekirse özellikle Atakumda bu şekilde hiçbir anlam ifade etmeyen kasisler mevcut.
    Ayrıca eskiden yapılan kasislere göre çok çok büyükler araba yüklüyse geçerken sıkıntı yaratıyor.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nankörlük etmeyin, halinize şükredin..

Tokat / Turhal

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar hep imam hatiplerden

Yap fen lisesi anadolu lisesi bak kasisler nasıl fiziki mantıklı konumlandırılmış gör

Ama nerdeee
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmit kocaelinde de yaşadığım yerede keşke kasis yapsalar. Gazlayanlar,sağa solda dönenler,patlayanlar,hatta patlayıp kaçan bir sürü insan oldu. Bir dengesi yok şu kasislerin maalesef ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadıköy belediyesi o konuda ciddi sıkıntılı hele ki asfalt konusunda caddenin ara sokaklarına girmek bile istemiyorum girince resmen daracık sokaklarda slalom yapıyorum çukurlardan v.s kaçmak için. Hele suadiye'de bi sokak var adını bilmiyorum sokağın, sahil ile caddeyi birbirine bağlıyo o sokakta istikamet hizasına konuşlanmış tırtıklı boyalar var aman yarabbim geçerken sanki doğrama makinasının üstünden geçiyorum.

Özyeğin yolunda abartmadan söylüyorum her 50 metrede bir kasis var ve o kadar iğrenç yapılmışlar ki ne kadar yavaşlarsam yavaşlıyım artık neredeyse durma noktasına geliyorum ama kasise girdiğim an sanki yüksek bir kaldırıma çıkıp iniyosunuz artık bıktım yolumu değiştirdim

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide yukarı çıkış tarafı bozuk abi(benzincinin olduğu çıkış) bari terse ver de çıkana kolaylık olsun, inmek yine basit.
    kardesım kucukyalı hani biraz daha atıl biyer cok fazla yetkili yok biz ihbar ettikçe geliyorlar gibi

ama adamlar ayrılık çeşmede bu dediğin olayı yapmıyorlar.

bozulan merdıven yukarı cıkış olunca diğerini yukarı çıkana çevirmek ne kadar zor olabilir ama yapmıyorlar

bir seferinde gittim istasyon amiri gibi bırısıne dedim bunu farketmedinz mi etmemişiz dedi insanlar merdivenlere tırmanıyor asansör zaten kısıtlı.

belediyede yetkili olsam o istasyonda çalışan 50 kişiyi dönüşümlü merdiven nöbeti yazardım.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrexc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşma yapılan firmaylada sıkıntı vardır abi içeriğini tam bilmediğim için yanlış bişey demeyeyim. Ama olmaması gereken şeyler bunlar cidden yazık.

Az çok bu işin içindeyim o yüzden kabaca anlattım ama olayın içinde ne vardır bilemem. Terse çalıştırmak içinde bi kaç ayar yapmak gerek onuda yapmaya uğraşmamışlardır veya o şekilde çalıştırılmasına müsade edilmemiştir
    bence hiç salladıklarını düşünmüyorm keşke baksalarda öyle çalışmasına izin vermeseler bu bile bi karardır bunlar akışına bırakmış millet sorun çıkarmadıkça amaaan şekli devam ediyorlar

vatandaşın yararını faydasını gözeten yonetıcı cok az alt yönetimlerde.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bozuk yollları onarmak yerine sağolsunlar heryere duvar örüyorlar pardon kasis yapıyorlar. Bozuk olsun olmasın kaldırımları yenilemeyi biliyorlar. Ama köstebek yuvasından hallica yolları düzeltmemek için de ellerinden geleni yapıyorlar.
    Madem kasis yapmak için asfalt var onun yerine bozuk yolları düzeltseler ya. Hastası, yaşlısı, çocuğu olan var. Niye bu kadar eziyet ediyorlar insanlara, niye insanların yüksek vergiler ile satın alıp yüksek vergiler ile yürüttüğü otomobillere bu kadar eziyet ediyorlar. Niye bu kadar sarsıntılı yolcuklar yaptırıyorlar. Valla bizim çocuk uykuya daldığında şehir içinde maksimum 10dk sonra sarsıntılardan uyanıyor. Haliyle asabiyet zirve yapıyor, sonra benim sinirlerim zıplıyor.

Bari yaptılar birşey bunun akıllı olanını koysunlar. Tamam yine sevdikleri müteahhit yapsın ama bari ilkel birşey olmasın.
    Bak mesela böyle birşey yapsınlar.
    YouTube

Veya elektrik üretebilen hız tümseklerinden monte etsinler. Hiç değilse hem otomobile zararı olmaz hem de elektrik üretimine katkın olur/katıkları olur.
    YouTube

Aynı şeyleri kaldırımlara da yapabilirler, insanlar yürüdükçe elektrik üretilebilir.
    Konu imprezaWRC tarafından (04-10-2018 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadiköy belediyesi CHP seçmeni sayesinde oy alıp ekmek elden su gölden görevine devam ediyor. Anadolu yakasının en fazla vergi veren ilçesi ama sokaklar, caddeler bakımsızlıktan can çekişiyor. Bağdat Cad. civarında en kötü 3+1 ev 1 trilyon ama önündeki sokak köstebek yuvası gibi. Hizmet talep edincede orası bizim bölgemiz değil, sura için buraya yazın diye ahkam kesiyorlar. Vatandaş onların görüp görmezden konuları iletiyor bunlarda işgüzar talebini bana iletme git IBB'ye ilet diyor , senin görevin ne ben iletiyorsam ?
    çok doğru.
    bir de bazı sokaklarda sözde kaldırım yeniliyorlar , 2 gün sonra bir bina yıkıp yerine yenisi dikiliyor, onun şantiyesi süresince bütün kamyonlar o kaldırımlara iniyor çıkıyor zaten mahvoluyor.
    israf oğlu israf.

bağdat caddesi civarında bu skimdriversturkey, yancıskiklerturkey vs. gibi instagram popisi olmaya kastıran 20lik velet tayfası yüzünden her yer kasis oldu, cadde üstü kasisler, ara sokak kasisler,yokuş yukarı kasisler...araba kullanılmıyor artık.
    onlar yavaşlatılsın diye ben niye cezalandırılıyorum bunu anlamak mümkün değil.

e5 kenarında , tem kenarını çimlendirdiler, ne zaman baksam sürekli bir kaç işçi çim buduyor..yahu el insaf , halı çim yapın geçin illa görsel bir yeşillik katmaksa, böylece orada çalıştıracağın işçiyi başka bir yerde , belki daha az adetle çalıştır. ama yok nasılsa vatandaşın cebinden çıkıyor ya , ver bir yandaşa ihalesini, çalıştır her gün işçiyi..temiz iş.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim ;

ilçe belediyeleri sadece sınırları içindeki ara sokaklar ile ilginir, ilgilenirkende büyükşehire bağlıdır.
    Büyükşehir bu sokağa bişe yapılmasına gerek yok dediği an ilçe belediyesi bişey yapamaz..
    Ana arterlerde direk büyükşehrin sorumluluğundadır.

Yani chpli ilçe belediyesi ulan şurayı düzeltim dedinde büyükşehir sevmediği chp belediyesinin işine çomak sokmak uğruna bu işe hayır diyebilir.

ilk akla gelen düzeltilmiş yer olarak chpli belediye olan beşiktaş aklınıza gelebilir.
    beşiktasın hikayesi biraz farklı, hazır konu acıldı onuda anlatayım;

beşiktaşa 2011de mangonun sahipleri geldi ve çarşı içinde bulunan (çarşı ada , ada şeklinde bölünmüştür.) bir adayı komple alıp mağaza yapmak istedi.
    Adada yaklaşık olarak 15-20 dükkan var.
    10 tanesini falan alabildi, bu arada yapmak istediği yerlerde tarihi eser dalgametreside var.
    tabi alımlar uzun sürdü mango gelceğini duyan esnaf 5 milyonluk dükkanına 15 milyon istedi vs vs.

Mango dükkanları tamamlayınca işin içine izinler girdi.
    Dönemin başkanı olan murat hazinadar mango izinleri vermek için beşiktaşın ana arterleri ( ıhlamurdere , nüzhetiye ve şair nedim cad. ıhlamur kasrına kadar) yol ve kaldırımlarını yenilemesini istedi.
    buna büyükşehir karışmadı nede olsa ona giren çıkan yok diye..
    böylelikle bjk'de yollarda kendine geldi.

sonrada adamı aldılar

hikaye aşşa yukarı böyle...
    médiocrité partout

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kücükcekmece Atakentide doldurdular kasisle mk. Standartı belli olmayan abuk sabuk kasisler. Aynı kavsagın sagındaki kasis baska yükseklikte solundaki kasis baska yükseklikte. Kasise 000001 metre kala diktikleri kasis tabelasıda tam bomba. Cukurdan ayrı kac kasisten durma noktasında gec valla arabama yazık her gaza bastıgımda yaktıgım benzine yazık
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atasehir de sikinti kasis degil lakin duzgun arnavut kaldirimini bozup ayda 1 yeniliyorlar. Yeniledin eyvallah da duzgun yapamiyorlar. Her yagista yokda epeyce derin bir gocuk olusuyor.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafta içi her gün bollucaya gidiyorum mahalleye ve köy içine ana yollara kasis yapıyor belediye en fazla 5 6 içinde asfaltla bir Sarı damperli bir dalıyor 50 60 tamamdır kasis diye bir şey kalmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinki yeni kasismiş. Ankara'da Konutkent 1'de adamlar yola dağ koydu. Standart arabamla çapraz geçiyorum.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buradada cok fazla var dag gibi kasislerden.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı kasisler var sanki off road arabaları için yapılmış sürtmeden geçmek imkansız
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf bu gerizekalıların tümsek sevdasından ve avmlerdeki tümsek meraklısı yavşaklar yüzünden jip aldım birde yükselttim paşalar gibi biniyorum
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de üretilen veya ithal edilen arabalarda stock yükseklik yeterli düşüncesindeyim. Hadi arabanı 1-2 cm bastın yine de kurtarır çoğu tümsekten. Ama 4-5 cm basarsan sorunu biraz da kendinde araman lazım bence.
    Madem asfalt tümseklerde bir standart yok memleketimde, sen arabanı ayarlayacaksın çok seviyorsan.
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler