Arkadaşlar çözücü olarak kullanmak amaçlı bir miktar Toluen malzemeye ihtiyacım vardır. Piyasada bu ürünün versyonları varmıdır? litresi kaç tl lerde dolanır ve nerden tedarik edilir?. Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar çözücü olarak kullanmak amaçlı bir miktar Toluen malzemeye ihtiyacım vardır. Piyasada bu ürünün versyonları varmıdır? litresi kaç tl lerde dolanır ve nerden tedarik edilir?. Şimdiden teşekkür ederim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
varil bazında
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
5 litresi 20 liraya aldım ben ankarada kimyasal satan bir dükkandan
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
evet arkaddaşlar litresi yaklaşık 4-5 tl olan bişeymiş vede diğer adı endüstriyel tinermiş. Toluen falan hikaye yani
ne maksatla kullanılacak bilmiyorum ama..
insan sağlığı için pek önerilmez...
baskı sektörü yıllar önce terketti tolueni...
Açık alanda başka malzemelrin çözülmesi için kullanılacak. Sağlıkla pek işimiz yok açııkcası. Hoş Tinerin hiçbir şekli sağlıklı değil.
bu madde boyayı kül gibi yapan maddemi?
eğer o maddeyse gemide biz kullanıyorduk raspa yapıldıktan sonra döküyorduk günde 7 varil kullandığımız oluyordu sanırım gemi tedarik malzeme gibi yerlerde daha ucuza bulunabilir toptan alıncaksa
bunun safı bide çözücü olanı var sanırım?
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
konuya güncel diyim
nerden temin edebilir yada temin edebilirmiyiz ? kimyasal olduğundan belge gerektirir bişeymi ?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Toluen, depolara yakıt maksadıyla koydugumuz selülozik tiner ise,
izmir de satılan 1 yer biliyorum sadece,
4. sanayi de büyük bi yer, adını ilgili arkadaşlar yazarlar şimdi..
faturayı bi tamir dükkanı adına kestirmek gerekiyor.
15 litresi 90 küsür tl.
Arabacı Ağır japon..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)