İyi hatırlıyorsun valla Mertcan 12 sene olacak neredeyse. Ben unutmayı tercih ettim. :)
Printable View
22 nisan denizli yolcusu var mı beyler :)
186.34 tl yatmış şimdi tekrar bakim dedim :)
iskenderun deniz er eğitim alayında yaptım bende askerliği 5 nisanda girdim dün 23 nisanda aldım teskeremi.10 numaraydı valla herşey,komutanlarımız koğuştaki arkadaşlarımız vs. :)
ya millet bir sorum olucaktı para pul işleri nasıl oluyor?? kart mı götürücez nakit geçiyor mu, kart kullanılıyorsa kartı askerde onlar mı veriyorlar biz mi çıkartıcaz gitmeden ***** 12 mayıs teslim olucam paça tutuştu halletmek lazım
yerine göre değişiyor. samsunda para geçmezdi herşey akbil gibi karta yüklenip kullanıyorduk. koğuşu orda ufak bir yer vardı o parayla satıyordu. Yanına içeri girerken 100 tl al lazım olursa içerde atmler var çekersin nasıl olsa.
Senin ki biraz yaza doğru denk geldiği için pudra ve tabanlık kesinlikle al. pastil götür.
Benim de dönüş yolluğu yatmamıştı bi sorayım kaç ay oldu
03 Mayıs 2019 tarihinde Bayburt'tan terhis oldum. Bayburt özelinde soruları olan olursa cevaplayabilirim.
13 mayıs küçükçekmece teslimim. Belasız atlatıcaz inşallah..
pazar günene ankaradan çorluya bilet aldım uçak için 4.30 gibi çorluya inecek bazıları 5 den sonra işlem yapmazlar vs diyorlar var mı öyle birşey ?