Merhaba son dönemde bu patladı
Bilen deneyen kullanan tavsiye verecek olan varmı
Cevreci, Yakıt Tasarrufu ve Performans! VGT
Merhaba son dönemde bu patladı
Bilen deneyen kullanan tavsiye verecek olan varmı
Cevreci, Yakıt Tasarrufu ve Performans! VGT
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
daha ilk satırda yazım imla hatası gördüğüm üründen uzak dururum.
her zaman da bu kararım neticesinde haklı çıktığımı görüyorum, başka kullanıcı deneyimlerini görünce.
motordaki sürtüşme.
motorun içinde kavga mı çıkmış? polis gelmiş mi? zabıt tutulmuş mu?
ne alaka diyen mutlaka olacaktır, benim bakış açım şu ; daha türkçe bile yazamayan konuşamayan adam bana teknolojik bir ürün mü satacak? diye bakarım ve geçerim.
(evet, ben kusursuz yazmaya ve konuşmaya özen de gösteririm)
"VGT daha az gaz uygulayarak aracınızı düşük devirlerde daha yüksek hıza kavuşturuyor."
Oldu canım.
3000 devirde 100 yapan araba 120 mi yapmaya başlıyor?
Okumadan imzalamam.....
elin gavuru bu gibi girişim yaptığında önce gidip patentini alıyor sonra güzel bir görsel hazırlıyor nedir ne değildir teknik olarak açıklayıcı şekilde. sonra kullanıma sunup geribildirimler alınca reklam yapıp satmaya çalışıyor.
benim ülkemde ise adam daha ne bulduğunu mantığını açıklamadan direk bak bu bu işe yarıyor diye reklam yapıyor. bence şuna devlet desteği gelsin iktidardan bi siyasi çıksın tanıtsın. ülkenin yarısı takar.
turbocuk istiyoruz
ben buranın sahibi ile tanışma fırsatım oldu vakum teknoloji diye adlandırıyor motor bölümüne yerleştirdiği ufak 0,5 su sisesi büyüklüğündeki bir parça ve akabinde bir kaç noktaya ince benzin hortumu şeklinde boruyla malzemeyi iliştiriyor sonrasını bilmiyorum ama facebookta videoları var performas kattı diyende var yakıtım azaldı diyende var 3 ile çıktığım rampayı 4 le rahat rahat çıkıyorum diyen de var ama bu konuda uzmanmıdır bilmem lakin karbüratör konusunda baya iyi bir usta derya usta düzgün bir usta en azından benim tanıdığım gördüğüm kadarı ile
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Nanocharger vardı bir dönem sanki ona benziyor
Ben bizzat test etmiştim, hissiyat pek farklı değildi ama dyno'da 4-5HP bir artış göstermişti. Aynı gün, aynı dakika, ısınmış arabayla vs vs.. Aklım ermemişti artışın teknik açıklamasına
Bu da benzeri bir şeyin daha amatörü gibi duruyor..
Uyduruk bir site, amatör bir site içerik yönetimi
tırt duruyor..
Otomobilin mesut abisi kanalında gördüm videoda işe yarıyor gibiydi tırt gibi geldi ama %25 çok güzel bir rakam insanın aklını kurcalıyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)