Doğalgazı bile olan kendi arsasinda müstakil bir evi kayıt altına almak ne fayda sağlar ? Tapu da tarla gözüküyor . Bir avantajı yoksa para vermeyelim ?
Doğalgazı bile olan kendi arsasinda müstakil bir evi kayıt altına almak ne fayda sağlar ? Tapu da tarla gözüküyor . Bir avantajı yoksa para vermeyelim ?
çok avantajı var misal
çokkatlı olmuş olsa kalt müşkiyeti alabilir ve katları tek tek de satabilirsin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an kaçak gözüküyor isteseler hergün ceza yazabilirler ve yıkım kararı çıkabilir. Ama bu ülkede bişey olmaz. Şikayet olur ise ceza yazarlar sadece. Al geç yapı kullanım belgesini kafan rahat olsun.
zaten bizde mantık ters çalışıyoönce yapıyoz sonra imar çıkarıyoz tabi bununda bi sebebi var ülkede popülist siyaset oldugu için yıllarca bu işler böle devam ediyo
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Arsada tek müstakil ev var mülkiyetlik paylaşmalık bir şey yok doğalgaz bile 4 bin gidecek az para degil
Daha anlaşılır yazayım. Bugün orayı satmak istesen alacak kişi tarla vasfından dolayı kredi kullanamaz. Ancak ev tapusu olsaydı kredi başvurusu ile alabilirdi. Buda evi satın alacaklar potansyelinibi 50 kat arttırır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Para vermemeli bir durum değil, adı üzerinde af.Devlet yaptığınız yanlıştan dolayı sizi affetmiş hemde oldukça avantajlı lehinize bir şekilde.Süre geçtikten sonra cezalarla uğraşıp durursunuz.
yapı kayıt belgesi alıp üstüne birde tapu harçlarını yatırıp tapu çıkarırsanız, yeni yapılmış iskanlı evlere gibi olur eviniz direk. Banka kredisine uygun olur, değeri artar vs vs.
Yanliz bu af degil imar barisi.. Gorusmeye gittigim ben oturduk gorustuk ben surekli imar affi diyordum karsimdaki bayanda imar barisi diye duzeltiyordu. Imar iskan icin ayri bir bedel odeniyor , kat ittifaki icin ayri bir bedel oduyorsun. Bizim bina eski oldugu ve yikip yaparsak kendimiz yapmayi dusndugumuz icin bize sizin yapmaniza gerek yok o halde yikip yaparken imari zaten alicaksaniz dediler. Hemde fiyatda 100 bini bulunca peder bey yaptirmaktan vazgecti.. Ama simdi beni bir korku aldi. Bu herifler yarin biz baris cikardik siz yararlanmadiniz simdi yikiyorum der yada baska bi aksiyona girerse diye.. Ucreti cok cikmayan yada durumu musait olan bence bu isi yapmali.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)