@Erdem K.
Beyefendi istesen gider sıfırını çekerdin bu genç yaşında gittin ev aldın LÜKÜS MUHİTTEN...
Printable View
@Erdem K.
Beyefendi istesen gider sıfırını çekerdin bu genç yaşında gittin ev aldın LÜKÜS MUHİTTEN...
http://i68.tinypic.com/2ex3l0k.jpg
Bende hataydayım. Ne zaman buluşma olursa gelirim. Cuma yada cumartesi günleri musaitim. :)
Kış gelmeden ayarlasak güzel ??
Valla bana gene havada kalacak gibi geliyor inşallah yanilirim :)
mantıklı olabilir aslında. Hemde buluşma için zamanı ayarlamış oluruz.
Herkesin müsait olması beklenirse buluşulmaz :)
Bence biri bir tarih,saat ve mekan yazsın, gelebilen gelebilir, gelemeyen bir sonrakine gelir.
Gelemeyen ben de olabilirim ama maalesef durum bu :)
Ya da anket açsın konu sahibi :)
Haftasonlari stolk gibi yerlerde 5-10 kisilik yer bulabilmek imkansiz, ya haftaici olacak ya da herkes arabalarla bir yerde toplanacagiz ayakta sohbet muhabbet sigara, birbirimizin araclarina bakmali sohbetli falan bir ortam olacak :)
2 sene önce falan Forumda böyle bir toplantı düzenlenmişti daha sonrasında kokoreç ve çiğli kipa sonrasında sasalı rotasındaydı. Açıkcası Güzelyalı-İnciraltı civarlarında 5-10 araba toplanacak araçlar incelencek pek mekan yok ya da benim aklıma gelmedi. En uygunu yine Forum gibi.
Aracım olsa öncülük yapabilirdim size :)
Gazlayacak çok arkadaşım var o tarafta yönlendirebilirim isterseniz :P
Hadi ozaman abiniz olarak size ön ayak olayım. Oturup konuşmalı sohbetli birşeyler yapacağımıza göre bence, İnciraltında buluşalım. Yalnız otopark konumu sebebi ile Ottoman, Stolk bize uymayabilir. Aslında stolkun arka otoparkıda müsait. Cuma akşamı 21:00 yapalımmı beyler
Bana uyar.
Konu bu mu şimdi? Açıklamasını yapmışım zorunuza giden nedir anlamıyorum ki. Ulan sanki izmirlilere sövdük. Rahatlayacaksan söyliyim subaru hastası olarak. Subarum yokkende yolda ne zaman subaru görsem uzaylı görmüş gibi bakarım hatta evo type r supra gördüğümde de deli gibi bakar camları falan açarım sesini duymak için.
Cuma akşamına odaklanalım :) inciraltı bana araçlarımızla toplaşabileceğimiz en mantıklı yer geliyor
Cuma aksami bana da uygun. Tarkan abi beni hatirlar sanirim, 33 plaka genesis'ti o zaman, cam filmini kendisinde yaptirmistim :)
abilerim buluşma olursa gelmeyi çok isterim ama arabam yok :D bende yeşilyurt`da oturuyorum cuma akşamı babamı ikna edebilirsem gelirim
Balıkesir deyim ama Babamlar Bornova Özkanlar da.
Arada geldiğimde buluşma olursa çıkarım Polo Gti ile.
Mesajım bulunsun. Katılırım sağlarım
Şimdi şöyle bir durum var çözouklar. Mesaj yazanların tamamınınj profiline bakıyorum 30 yaş ve üzeri. Açık alan veya otoparkta toplanan tayfalar ise maksimum 25. Biz artık öyle 2-3 saat araç başında duralım sohbet edelimci tayfa zor oluruz. Bize rahat batar. O sebeple gerekiyorsa 1 saati araç başı, geri kalanı çaylı çorbalı sıcak şömineli ortam başı sohbeti daha güzel olur diyorum.
Bu sadece şahsi kanaatim. Sonuçta gelecekler olarak birlikte karar verelim. Yalnız İKEA yı vb yerleri sürekli düzenli olarak polis dağıtıyor. Hele şu günlerde kalın kaşa bile ceza yazan polisimize yalkalanmak istemem :D
Yakında Çiğli ataşehir'de park yaşam ataşehir sitesinin altında büyük bir starbucks açılacak. Birkaç hafta içerisinde açılır ve özellikle o taraftaki tayfanın buluşma noktası olacağını tahmin ediyorum. Jet üssü yolunun dibi, otopark sorunu yok , kahveni içtiğin yerden araçlarını görebiliyorsun vs.
Cuma olursa bende gelirim.
Daha geç saatte sahilevleri sir'ün orda toplanılsa nasıl olur ? 10.30-11 civarı otopark da baya boş ve sakin olur diye düşünüyorum :D
24 saat sonra olacağımız mekana karar versek diyorum :)
Tarkan abi bence sen konu aç güncel tutalım. Anket olsun ya inciraltı yada forum bornova olarak aksam 9 da bulusalım.
Dizel megane ile ben de muhabbete tanışmaya gelirim yarın akşam, ama ben de ikeanın sıkıntılı olacağı düşüncesindeyim polis açısından :)
biz bgn ikeadaydık. polis geldi drift yapıomuşsunuz ihbar var diye :)
sonrasında bayraklıda gloria ya geçtik kavemizi içtik.
hava cidden soğudu
Suan kusadasindayim bidahaki bulusmaya tanismaya gelicem insallah :)
Yarın itibariye şiddetli yağmurlar başlıyor. Kısacası bugün akşam buluşmak için harika bir zaman. Dileyenler bana pm den numaralarını atsınlar.
Yazanların ağırlığı Göztepe, Hatay ve civarı olduğundan İnciraltı konusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Maksat ilk adımı atalım tabiki devamı gelir
Pm attım. Bana her akşam uygundur