bazı evlerin 1. ayda bazı evlerin 10. sene teslim edilmesinden bu sistemin bir piramid olduğu anlaşılıyor net olarak, bu sistemde sona kalıp da dona kalmayan oldu mu hiç ülkemizde?
Printable View
bazı evlerin 1. ayda bazı evlerin 10. sene teslim edilmesinden bu sistemin bir piramid olduğu anlaşılıyor net olarak, bu sistemde sona kalıp da dona kalmayan oldu mu hiç ülkemizde?
Beyler bu da bir çeşit ponzi. Aman diim. Yakın zamanda patlar.
Arkadaşlar Emin Evim için konuşuyorum. Tamamen güvenilir ve risksizdir. Mantığı gün mantığı ile aynıdır. Giriş parası ödersiniz. Atıyorum 60.000 TL olan kampanyaya girdiniz. 30 kişi var adam başı her ay 2.000 TL ödeme yaparsınız. İlk girişte 1.000 TL gibi bir rakam tek seferlik sizden alırlar. 30 kişiden girişte bu 1000 TL'yi aldıklarında 30.000 TL adamların kârı oluyor. %50 kar ile iş yapan kaç firma tanıyorsunuz?
Saadet zinciri, çiftlik bank vesaire hiçbir alakası yoktur. Riski yoktur. Şöyle bir sıkıntı var tamamen kura üzerinden yürüdüğü için 2 yıl sonra da araba çıkabilir. Bu riske girmek istemiyorsanız belli peşinat verdiğinizde 6 ay gibi bir sürede araç sahibi oluyorsunuz.
abicim olay o zaten. 30 kişi para veriyor 1 kişi ev sahibi oluyor. Sonra toplamda 60 kişi para veriyor 2 kişi ev sahibi oluyor. bu sefer 58 kişi açıkta kalıyor. Yani sistemden herkesin ev sahibi olabilme şansı yok.Sonsuz kişi ve sonsuz katılım yok. Ponzide de aynı şekilde başında yakalayanlar çatır çatır paralarını alıyorlar millette aa bu harbi para kazanıyor diye atlıyor arkadaşlarını atlatıyor onlardan da para kazanacağım diye. Bir kaç ay para geliyor sonra patates. Ponzi de de bir sürü paket var ilk girişte şu kadar para ödüyorsun sana bu kadar geliyor bu kadar ödüyorsun şu kadar geliyor diye. Bunda da aynı şekilde ödüyorsun ödüyorsun sonunda ev gelecek diye. Ama binlerce katılımcıdan kaçına ev verebiliyorlar. Zaten vermeseler sistem anında çöker. O nedenle sistemin yürümeye devam edebilmesi için vermek ve bunu duyurmak zorundalar. Duyanda söylüyor zaten etrafına. PR ı çok iyi tezgahlanmış bir ponzi bu sadece.
Gittiğim ingilizce kursundaki ingilizce hocası buradan Audi a4 aldı. Bahsetti biraz ama ben bu tür org. itimat etmediğim için çok kulak asmadım.
Şahsi olarak yine güvenmiyorum, banka kredisi çeksen faiz ödüyorsun ama malı o anda alıyorsun, bunda öde parayı sıra ne zaman gelir belli değil.
Garantör kim ? Devletin böyle bir işe garantör olacağını sanmam.
İçeriğini bilmemekle beraber 2-3 yıl sisteme giren parayı dağıtıp, oo olm bak adamlar 3 senedir çatır çatır iş yapıyorlar şeklinde bir güven oluşturma durumu olabilir şuan ki durumları.
Bu ülkede yapılmayacak 2 şey,
1. si topraktan daireye girmeyeceksin
2. si de paranın yettiği malla yetinmeyi bileceksin.
cebinde 20 lira varsa 20 liralık arabaya bineceksin, millede şekil kasmak için 20 yi yatırıp sıra bekleyip 6 ay sonra o paradan olmakta var.
En güzel ticaret para bir yana mal bir yana. Diğeri beni aşar.
hayalperest olmaya gerek yok..
Muhtemelen yeni adaylar çıkana kadar eminevim firması veriyordur.
Bu tarz sistemler bence bankaların kara listesinde olan, kredi alamayan ama birşeyler almak isteyen kişiler için yaratılmış.
Ben bu sistemden araç aldım. Elbette riskli sonuç olarak paranızı birine verip zamanı geldiğinde almak istiyorsunuz. Dolayısıyla güvenirliğine birşey diyemem ama ben iyi kurulmuş bir sistem gördüm. Hükümet yanlısı bir firma öyle Çiftlikbank gibi havada balon gibi duran bir firma değil.
Mevcut aracımın borcunu da bitirdim, senetlerimi de aldım. Şimdi bunu satıp tekrar bir araç alacağım. Eminevim'de bekleme süreleri var bunlar olmasa yada bunları da hesaba katarsanız tercih edebilirdim.
Ayrıca size verdikleri araca borç bitene kadar ipotek koyuyorlar, aracı alıp satıp paraya çevireyim kaçayım mantığı da işlemiyor.
Yok artık' dedirten olay... Solucandan 40 milyon Euro vurgun yaptılar!
Çiftlik Bank'ın ardından Solucan Bank çetesi ortaya çıktı. Dolandırıcılar, solucan çiftliği kurma yalanıyla 20 bin kişiden para topladı. Çete, 40 milyon Euro vurgun yaptı.
KAYNAK: 'Yok artık' dedirten olay... Solucandan 40 milyon Euro vurgun yaptılar! - Son Dakika Haberler
Çiftlik bank 2... Bizim insanımız kolay para kazancam diye şaşırıyor.. İnatla şaşırıyor, sonra hakikaten şaşırıyor :D
bu olayın çiftlikbankla alakası yok
eminevim yıllardır olan bir şey ve bir çok kişiyi de ev araba sahibi yaptılar
tabiki adamlarda para kazanıyor parayı çalıştırıyor ama muhafazakar ailelere "faizsiz" birikim ve ev/araba sahibi olma fırsatı sunuyor
açıkta kalan falan yok sisteme her giren karşılığını alıyor kaybedilen tek şey paranın zaman değeri
onu da muhafazakar aileler ztn görmüyor bu da firmaya kar olarak yazıyor
selamlar,
birevimin sistemi için şunu söyleyebilirim mesela ; 100k kredi çekeceksiniz 10k peşinat var ve 1000tl ödeyeceksiniz
ilk taksidinizi öderken birevim sizden %8-10 arasında kendi parasını alıyor, sözleşmeden vazgeçseniz bile bu parayı alamazsınız.
ilk taksitinizi öderken %8-10 birevimin parasını, peşinatınız var ise peşinatınızı yani 10k nın tamamını veya 2-3 ay lık taksitle + ilk taksidiniz olan 1000tl yi ödüyorsunuz
daha sonra ki tüm aylar ister sabit 1000TL isterseniz de ev sahibi olana kadar 1000tl ev sahibi olduktan sonra da 1000TL + kira ödemeyeceğiniz için 600-700tl daha fazla ödeyip taksidinizi erken bitirebiliyorsunuz.
her 10k tl de para yatırdığınız turkiyefinans ziraat albarakatürk gibi bankalardan teminat mektubu veya senet vs alabilirsiniz. Yani her 10k tl de paranız bankada sizin adınıza duruyor.
sistem şuan BDDK sürecinde. Bu nedenle şubeleşmesi acayip fazla, BDDK dan sonra işlem hacmi kısıtlanacağı için şuanki şartlar geçerli olmayabilir diye biliyorum.
sistemle alakalı tüm sorularınızı cevaplayabilirim eminevim veya diğerlerinden net bilgim yok
ama birarabam ve birevim e girmenizi tavsiye edebilirim. Taksitlerinize faiz gelmiyor. Tapu veya araç ruhsatınız sizin adınıza oluyor şerh koyuyorlar.
aklıma gelenler şimdilik bunlar. Detaylı bilgi isterseniz tüm sorularınızı cevaplayabilirim.
Ben bunların aileden birilerini tanıyorum. Tanıdığım şahsı muhteremin sözüne güven olmaz. Tam hallederiz aş.
Uzakdurulmasını tavsiye eder, çiftlikbanktan da apara kazanan insanlar olduğunu sistem doyuma ulaştığında patlayacağını buraya not olarak bırakmak isterim.
Kasım ayında başvurdum 1 ayda çıktı çok şükür ev sahibi oldum. 2 akrabama da aynı şekil çıktığı için güvenip girmiştim. Ha ilerleyen zamanda ne olur ne biter bilemem
https://www.eminevim.com/tavsiye
Ne Getirirsen En Az %10;
Elbirliği ve Tanıtım gönüllüsü olarak tavsiye ettiğiniz kişiler üzerinden ön kayıt tarihi 20.03.2019 – 30.04.2019 arasında olan kayıtlar için;
500.000₺’ye kadar ciro üretirse KDV siz organizasyon ücretinin %10’u,
500.001₺ - 750.000₺ ciroya ulaşırsa KDV siz organizasyon ücretinin %12’si,
750.001₺ - 1.500.000₺ ciroya ulaşırsa KDV siz organizasyon ücretinin %15’i
1.500.001₺+ ciroya ulaşırsa KDV siz organizasyon ücretinin %20’si ödül olarak verilecektir.
aslında herşey ortada inş kimsenin canı yanmaz.
tamamen güvenilir ve risksizdir... şimdi mesela ben bu söyleminizi esas alarak, bu sistemin başına bir şey gelse size dava açabilir miyim onu da sordunuz mu eminevim hukuk bürosuna? bu devirde baba oğula kefil olamıyor, sizin bu güven nerden gerçekten merak ettim, ha bir de eminevim bu siteyi nasıl bulmuş? bu siteden 3-5 kişi davalık olursa çıkar mı var?
Birsey kacirdim ben acaba ne kacirdim.
Mesajlar silinmiş
Silinmez. Sen merak etme. Gerekirse cikartilir tekrar.
En son burada bu firmayı savunan şahıs firma ve sisteme muhalefet edenleri şikayet etmişti dava edecek diye tehdit ediyordu.Bana cevap verilmis ama mesaj silinmiş.
Burada şunu belirteyim.
Mahkemeden filan korkacak bir adam değilim.Dogru 1 tane yanlış 1 tanedir.
Burada insanlarin birikimini kaybetme riski olabilecek bir organizasyon için uyarı yaptik diye dava mava acilacaksa açılsın.Sorun değil.
Ben severim mahkemeleri ;)
Birileri nemalacak birileri üç kuruşunu kaybedecegine deger davaya çıkmak.
Avukat ordusu varmış. Anlıyorum merak etmeyin bu ülkenin k....zi bitmez...
Ne güzel işte, madem öyle bu oluşumun hangi kanuna esas para topladığını söyleyebilir, ticaret kanununa göre satış mi gösteriyor? Bankacılık gibi para toplayıp faiz geliri mi yazıyor? Yoksa kooperatiflere göre vadeli teslimat için hak payı için mi para alıyor? Bunlar neden mi önemli? Sistemde ödeyemeyen olduğunda kendisine ve de böyle paket alımında bulunan diğer hak sahiplerine ne oluyor hangi kanuna göre mahkemelik oluyoruz?
Çağrı merkezi sektöründe BT olarak çalışıyorum şuan ki işimiz katılımevim projesi.
Henüz bir saçmalığına denk gelmedik.
:) Evet doğru okuyorsunuz "icazet belgesi"
İcazet Belgelerimiz | Eminevim - Eminevim
Kısaltılmış Vadeli Sistem İle Evinize Kavuşun | Eminevim - Eminevim
200 bin TL lik bir g.menkul için,
Organizasyon Ücreti ** 18.200 TL
** Organizasyon ücretinin %50'si peşin, kalanını 6 takside kadar tamamlama imkanı sunulmaktadır.
İlk çekiliş organizasyon ücretinin tamamlanmasını takip eden ayda yapılmaktadır.
Baştan 18200 ü alıyor sistem, kendi alacağını garanti altına almış yani :)
Ben bu sistemle bakkaldan ekmek almam, insanlar nasıl güvenip giriyor hayret gerçekten.
hangi kanunlara tabii ler bakayım diye girdim, fıkh taki yerini koymuşlar sertifika olarak... %9 katılım payı alıyorlar zaten ve de her ay yatan toplanan paralar var... faizsiz yapıyorlarmış, tebrik ediyorum...
https://resmim.net/f/unEiEe.jpg
piramit yok piramit yok, hiç alakası yok...
Eminotodan araç almıştım. Aracımın üzerine ipotek koyuldu. Ben aracımı değiştirmek istiyorum. Başka bir araç almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Borcun tamamını kapatmadan ipotek edilen teminatta değişiklik yapma durumum nedir? Daha önce başına gelen var mı aramızda?
Ablamda araba için girmişti eminevime. 3 ay sonra çıktı. Arabasını aldı. Fakat araba alma işi biraz stresli. Satışı üzerine aldıktan 3 4 saat sonra yatırıyor parayı.. Yani biri bana gelse Eminevimden çıkan para ile alacam dese arabayı satmam.
Emin Evim'in kurucusu olan kişi vefat etti, çocukları işlere bakıyor. Önceki postlarda yazdığım kısımlar babasının hayatta olduğu dönem için geçerliydi. Şimdi ne durumdalar hiç bilmiyorum açıkçası...