Sağolsun. Falan amcası filan yeğenine üç kuruş ucuza telefon getiriyodu o da yalan olmuş. Millet olarak devlet bize iyiyi yakıştıramıyor heralde. Elin alman hansı 1 ay asgari ücretle çalışıp iphone xs max alırken, benim asgari ücretli mehmet kardeşimin 8-9 ay çalışması lazım. Ben şimdi devletim, vatandaşıma diyorum ki hans 1 ayda aldı hadi bakim sen en iyi ihtimalle 5 ay mikil (yurtdışından getirt) bide gel bana 500 mikil sen de hans gibi ol. Ne de olsa senin refahın içinim. Utanmam tabi çünkü halkımın sahip olmakta zorlandığı şeyleri daha da zorlaştırmak hatta imkansızlaştırmak hoşuma gidiyor.
Biz ayvayı yedik yani, çok komik. Ben şimdi telefonu yenilesem tr geldiğim de öpecek. Diyorki eski telefonunun imei adresini çak. Neden devlete 100 küsür lira ödeyesin ki? Uğraş emek ver beleşe getir bu işi diye zam yaptım![]()
Aynı zamanında sigaraya fais zamlar yapıp ülkenin her yerinin kaçak sigara satışcısı doldurdukları gibi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Konuyu görür görmez kayıt işlemini yaptım 170 liradan 1saat once sanırım son anda yirttim gün baslangicinda guncellenicek sistem heralde
Caydırıcılığı olsun diye insanları illegal yollara itecekler farkında değiller. Çakarsın eski telefonun IMEI'sini devam...
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
bu konuda bundan sonra zam yok ötvden karşılanacak
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
X3 resmen, sonra da enflasyonu dış mihraklar yapıyor, kriz yok ülkemizde, ama ekonomik saldırı altındayız derler! (yersen!!)
MSN => raymanbu@hotmail.com
Sistemde hala 170 TL gözüküyor
Paralel ihracat tlf fiyatlarida magaza fiyatlarina gelir artik. Yahu ille geciricez diye goz gore gore arayistilar. Halende bunlari farketmeyen bir kesim var. Nasil yasiyorsunuz bu ulkede bi tiyosu hilesi vs varsa Allah askina bizimlede paylasin. Daha az kufur edelim bari.
2 sektör daha patladı.
1 kayıt hakkını satanlar
2 yurt dışı telefon getirip satanlar
Yazık gerçekten ne hallere düştük.
Neye niyetlensem elimde patlıyor. ABD'den iphone getirelim XS serisi satarız dedik işe bak 500 tl yaptılarNe şans var ama bende...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)