Videoyu açamadım alternatif link var mı acaba ?
Printable View
Anında yardımcı olayım abime
https://i.hizliresim.com/16r8gD.jpg
iş yeri pc tarzında twitter'da engel yoksa tabi :D
Isin kotusu, konuda yazılmıs, yok cumhurbaskanlıgı A kartı olan herseyi yapabilir vs vs..
Eee sivil arac, cakarlı, müneccim miyiz biz arabada kim var. İsin kotusu, bizim bu soruyu sormamız zaten, herkesin esit olması gerekli.
Durum buyken sizce bir gelisme olur mu ?
Amerıkan polislerine tuvalet işleri müdürü denk gelir, sen benim kim olduğumu biliyor musun ile başlayan bir tartışma sonu açığa alınırlar, sonra Trump atar gider yapar, Dolar uçar ekonomi patlar v.s uzar gider. Olan yine bize olur :) abd de trafiği adam eden polisler değil. Hatta abd de Türk ve polis olan adam var. Konu ırk değil.
bulaşmamak en iyisi, bir arkadaşım makas atarken farketmeden konvoyun arasına girmişti, arkadan takıp çevirip bariye sokmuştu koruma polisleri, sonra mahkeme filan 1 sene uğraştı çocuk
Beyler cokta sey etmeyin , APP plakali - pleksili - cakarli ama bitik A6 milletvekili cikmisti.Gerci adam pleksiye kocaman yazdırmış “**MER DA**I” diye , benim hatam milletvekilini tanimamak :D Sagdaylen hala darlainca bende durdum , indim . 2 saat bidi bidi , emniyet mudurunu aradim bekle ...vs hicbir sey cikmadida durduguma pisman oldum bu kadar bos muhabbet hayatimda yapmamistim :D
Ben otobanda cok gectim konvoylari yada yol istediklerinde yakalayabilen gelsin dedim hic ceza falan gelmedi
Milletvekili olmasının ne gibi bir üstünlüğü oluyor trafikte veya makam?
Reis-i Cumhur Polis araçları dışında bütün çakarlı araçların geçiş üstünlüğünü kaldırdı?