Ya bu yol vermem, aptala yatarim vs isini kopru yollarinda veya bazi yollarda yapabilirsiniz. Birde Vatan caddesinde deneyin :D
Printable View
Ya bu yol vermem, aptala yatarim vs isini kopru yollarinda veya bazi yollarda yapabilirsiniz. Birde Vatan caddesinde deneyin :D
Kuştepe de seneler önce bir rampa tırmanıyorum, tek yön. 400 metre kadar tırmandım pati falan yeryer, ancak bir otomobil sığabilecek bir dar sokak. Tam sokak caddeye bağlanacak ters yönden bir araba girdi,50 metre geri gitse bana yol verecek, ki zaten yol hakkı da benim, camdan sağlı sollu iki silah çıktı, bas geri lan ..o...ç.... dedi, 2-3 silahlı komodo ejderini görünce, 400 metreyi geri geri indim,silah camdan dışarı bana bakar vaziyette.
Forumun yarısı mafyaymış haberimiz yok :D
2 saat önce zeynep kamil kadın doğuma giricem karşı yönden, kapı tarafından gelen hiç kimse yol vermeye yeltenmedi üstüne gaza oturuyorlar. Daldım bende 26 plaka bir vatandaş yavaslasa yeterdi geldi dibimde frene bastı.Küfür falan ediyor.
Ulan kadın doğuma giriyorum frene bassan ölürmüsün.
Burada yol vermemcilere karşı çıkanlar ülkenin gidişatı ile alakalı herhangi bir konuda hoşnutsuz yorum yaparsa baya ters düşerler bence. Rusya gibi Çeçenistan gibi ülkelerde daha mutlu olurlar. Yanlışı çoğunluk öle bak orda yaparsan şöle olur böle olur diyerek sesini çıkartmadığında 16 senede böyle kafana çöküyorlar çakarlarla onlarla bunlarla.
Neyse benim aracım çakara müsait ben alır takar bir de filmi koyultur babalar gibi gezerim gezemeyen düşünür o zaman da ah vah diye.
Hocam o yorumlardan biri bana ait. Ülkenin gidişatından memnun değilim fakat konuları çok bağdaştıramıyorum çünkü olay sizin çakarlıdan yol isteyip alamamanız değil. Zaten trafik bilincine sahip insanlar olarak; sol şeritte bizden hızlı seyreden birisi bizden yol istediğinde vermiyormuyuz? Yada birisi çevre yolunda/otobanda solu bizden yavaş giderek işgal ediyorsa kendisinden yol istemiyormuyuz? Misal ben bu durumda yol istiyorum, vermezse selektör atıyorum vs. siz bunu yapmıyormusunuz? Yaptıklarının bundan çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Benden yavaşsa zaten denk gelmeyiz, hızlıysada her yol isteyene verdiğim(bence olması gereken) gibi onlara da veririm. Bende aynı şekilde benden yavaş gidenden istiyorum, anormallik nerede ?
Ya Allah aşkına siz benim açtığım konunun ilk mesajını okuyup cevap yazmıyor musunuz, ben 90'la sol şerit boş giderken adam yol istedi de vermedim diye mi konu açıp soru soruyorum? Yani mantığa bak o zaman kimseye yol vermiyorum ben trafikte herkesten hızlıyım sidik yarıştıyorum. Önce bi yazılan ve sorulanı anlayın.
Ben sol şeritte zaten yüksek bir hızla seyrediyorum, önümde arabalar var yol istiyor, önüm açılıyor hızlanıyorum ben hızlanırken arada 10 arabalık boşluk varken de uzunlarını yakıp şeridi boşalt diyor. Arkamda gece kimsin nesin neden yol vereyim ya ben eskort yok bişey yok polis değil tek araba? Bu kadar muz cumhuriyeti konusu var tam bağdaşıyor bence kraldan çok kralcıların onandığı bir ülke olduk. Rusyada da kafasına göre millet tepe labması takıp geziyor sıkışık trafikte.
Ben size yol vermediniz vs. yazmadım. İlk mesajınızı okudum, hatta hiç değiştirmeden ilk kısmını da aşağıya bırakıyorum. İlk mesajınızdan önünüzün araba dolu olduğu değil, selektör gelince yol vermek yerine gaza abandığınız anlaşılıyor.
Tamam biraz empati yapmayı dene bir daha okuduklarının bütününden bir anlam çıkar.
Genel kuralım şu. Acelem varsa zaten gazlıyorum kimse yetişemiyor haliyle yol isteyende yok sorun yok. Birkaç selektör oluyor ama onlar yol istemek için değil. :D
Acelem yoksa zaten sakin gidiyorum yol isteyen herkese yol veriyorum. Otobüs kamyon çakarlı fark etmez. Gene sorun yok. Uzun yolda da benden hızlı geleni gördüğüm an çekilirim zaten selektöre gerek kalmadan.
Burayı görünce uzun zamandır bakmıyordum.bakayım yeni video varmı dedim.Youtube da izlediğim şu video da 3:00 daki araç olmayı hiç istemezdim herhalde.
https://www.youtube.com/watch?v=KmHPxDRXFPU
Evde bekleyeni olan yada hayatını bi takım zorluklarla yaşa getiren insanlara tavsiyem,
dikkatli yol verenin herhangi bir zarar gördüğünü duymadım.dikkatli yol verin gitsinler.
gerçekten aceleniz varsa zaten siz yol almak için selektörleri çakar gibi kullanırsınız, önüme bir araba girdi çıktı v.s. bunla ilgilenmezsiniz.