132bindeki e46 siz paylaştıktan sonra favorilerime eklemiştim,hemen gitti.Yalnız o araç makyajlı kasa idi.Artık bu kmlerde e46,e39 vb.çok durmadan satılacak gibi.Tabii efsane fiyat istemezlerse...
Printable View
Burayı takip etmiyorlarsa ne olayım :)
67'den 62'ye düşürdü bayi fiyatını. Hızlı alışveriş yapacaklar demek ki.
Eski Bmw alınacaksa böylesini almak lazım. Sade ve orijinal. Bütçe müsaitse bi değerlendirin. Yazıldığı gibiyse fazla durmaz zaten ilanda.
95 binde Golf IV. Rakam bi tık fazla görünüyor. Meraklısı 36-38 verir düşünmeden.
Volkswagen / Golf / 1.6 / Comfortline / 2001 GOLF 1.6 * * EMSALSİZ * * * ORJİNAL 95.000 KİLOMETRE * * * sahibinden.comda - 693801267
Güzel e46 ilanları bekliyorum sizlerden abiler :)
Benim Manuel full yetkili servis bakımlı 106nindeki coupe aracım 4 ay ilanda durdu. Neredeydiniz
Edit yok:
Soru işaretleri aslında gülücüklü :) :)
astra gsiya kefilim eski em gsi zaten :)gerek yürürü gerek oemliği ile sayılı araçlar içerisinde yer alır
DS Automobiles / DS 3 / 1.6 THP / D-Sport / SSMAKAS..DS3..THP..DEĞİŞENSİZ..Hİ-Fİ..BEYAZ..MAVİ.. sahibinden.comda - 695468669
DS3 THP
Piyasaya göre makul fiyat, güzel baktırılıp alınabilir gibi
turbo olmadı hiç,eski bursa aracı idi 95sfi olup body olarak eksikleri vardı.Sonrasında 94 body sinan kardeşimiz tarafından sağlandı hatta 0 oem spoileri ben almıştım burdan :) motor olarak en iyi kondüsyona sahip c20lerdendir.bosch farlarından ,sorunsuz 3.55 şanzumanına kadar oem araç.bana göre kusur değil ama güneş yanıkları için tatlı bir boya olabilir.Al-satçılık vb için değil bildiğim ve sevdiğim bir araç ki çoğu arkadaşlarıma aldıran hep bendim hepside dua ede ede bindiler yani bir gsicı olarak tavsiye ederim :)