NSX'le 458i nasıl bir tutabildin bro :) NSX her anlamda (global olarakta) iyi
Printable View
Hashhaahhaahahahha
mesela fanatiklere yapılan linçlerde forumdan insanların uzaklaşmasına bir sebep. sanarsın honda jazz ı övdük ferrariye karşı
https://www.youtube.com/watch?v=v0CeYU1qGlY
YouTube
Ferrari nin otomobil sektöründeki yeri belli, HONDA gibi halka hitap eden bir markanın böylesine lüks ve hızlı bir markaya nal toplatıyor olması büyük başarıdır. Burda fanatikliğin yanında olaylara mantıklı bakarsanız uyuşturucu kullanmadığımı anlarsınız
NSX.i ayakta alkışlarım.
Ama memleketteki algıdan mütevellit, hastası hariç kimse o parayı kolay kolay vermez.
Ben SS da Ferrari Lambo alırdım bebek de gezerken kimse NSX e bakmazdı çünkü
He ben yine japon mafyasından araba alacak olsam yine NSX almam GTR alırdım
Not: Honda aşığı bir adamım.Garajda Ep3 Tayyar yatıyor şuan
Bro 3.5milyon unda olsa batarsın öyle bi piyasa var. Sen en iyisi bütün parayı bankaya at aylık gelenle EZ geç
DS3 1.6 E-HDI
BUKADAR İÇİ DIŞI TEMİZ BULMANIZ İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY NOKTA EZİK ÇİZİK YIRTIK VS YOK!!! Ama 8700 Hasar Kaydı var :D
DS Automobiles / DS 3 / 1.6 e-HDi / D-Style / DS3 1.6 E-HDI SHOWROOM ARACI CABRİO DİZEL OTOMATİK 64.000 KM'DE sahibinden.comda - 696594220
Skoda / Octavia / 2.0 TDI / RS / Sahibinden, 2009 Cıkışlı, 1.Sınıf Extralı, Bakımlı, 2.0 Tdi VRS sahibinden.comda - 691017223
Skoda Octavia 2.0 TDI RS
Çok mantıklı gibi bu devirde her şeyi bulunduran bir araç. TR genelinde tek sıkıntısı km olur sanırım.
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / Emsalsiz bir arac kacırılmaz... sahibinden.comda - 696207369
Çok güzelsin çok özelsin be c sw :)