Aradım bu ilan için ağır hasar kayıtlı, tavan dahil boyalı. Anladığım kadarıyla galericinin araçla pek alakası yok miniden anlayan biri değil. Powershop ta yapılmış demişti.
Printable View
Aradım bu ilan için ağır hasar kayıtlı, tavan dahil boyalı. Anladığım kadarıyla galericinin araçla pek alakası yok miniden anlayan biri değil. Powershop ta yapılmış demişti.
Bu sektörün Ibrahim Tatlıses’i diyebiliriz.
Daha dolusunu Kraliçe Elizabeth’te falan görürsünüz ancak :D
Vogue Ibo Show Edition ;
Land Rover / Range Rover / 5.0 V8 / Autobiography Dynamic / YENİKOY MOTORS 2019 RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY 5.0 V8 LWB- 0 KM sahibinden.comda - 778469572
@Low-Rider bu araca niyetlendi, çok da güzel.
Bayi çıkışlı olmadığı için vergisel konularda problem yaşar mıyım diye gözü yemedi, işi bilen, gözü yiyen varsa alınacak binilecek araba.
E 320 CDI MERCEDES
Araç favorim degildir ! yapılan kilometreye göre içerdeki kondisyon şaşırttı
Mercedes - Benz / E Serisi / E 320 CDI / Avantgarde / E320CDI AVANTGARDE 4 MATİC BAYİ DİSTRONİC+ISTMA SOĞUTMA MASAJ sahibinden.comda - 764863006
Peugeot / 308 / 1.6 HDi / Classic Edition / LİDER AUTODAN TURKİYENİN EN UYGUNU CAM+TAVAN+DİZEL+308 sahibinden.comda - 778219648
Favorim değil ama km 470 bin acaba motor VS yapıldı mı ne oldu ne bitti araba hala diri duruyor
Ben gidip 450 binde benzinli mondeo alan birisi olarak o km de dizel almayı gözüm yemez.
Ama sandık motor koyacak kadar kelepirse (aracın piyasasına hakim değilim) düşünülebilir. Taksilerin şöyle bir avantajı var (bence)
sürekli yürümesi gereken araçlar olduğu için bakımları yapılır diye düşünüyorum. Ama yürüyen ne alemdedir bakmak lazım,
STI swapped BugEye :smokin:
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX STi / 2001 MODEL SUBARU İMPREZA 2.0 WRX STİ sahibinden.comda - 775362883
Risklik bir durum yok, araç kimin adına tescilli ise ödediği ötv dekontounu interaktif vergi dairesinden çıktı alacak o kadar.
Ödenmişse tabiki, ya da aracın bağlı olduğu vergi dairesinden de sordurulabilir bu araçla ilgili ödenmiş bir ötv var mı yok mu diye.
İlanda plaka da yok, en sevmediğim iş.
Uzun süredir takibimde :) Kapılardaki renk farklarını giderip bir deri bakımıyla çiçek gibi durur tahminimce. Trameri yüklüydü gibi aklımda kalmış, ilanda da yazmayınca şüpheli duruyor :)
@ibooo 'nun galerisinden ilandaydı 91.500'den, o zaman daha detaylı bilgi vardı oradan biliyorum
Başka galeriye geçip fiyatı uçmayan tek istisna olabilir :D
Ford / Taunus / 1.6 / S / İLK SAHİBİNDEN BENZİNLİ TAUNUS sahibinden.comda - 769622334
Biraz pazarlıkla alınıp güzel bir boya. Contalar, filtreler değişsin. Buji-buji kabloları... Mis gibi bin. :)
Duruşu çok hoşuma gitti.
BMW E90 LCI 3.20d
BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / ~ORJİNAL M/// SPORT 184 HP 2011 MODEL~ sahibinden.comda - 774720368
2.0tsi eos u gorebilen oldu mu 1 gun bile duramadi.80 bin yaziyordu ilanda.
Antrasit tavan oluyor m sportlarda.
Telefondan yazma özürlüyüm bel fıtığı ile sirtüstü yatakta yatmam dolayisiyla imla hataları icin ozur diliyorum bu arada.
BMW e39 530i Mora Metallic
BMW / 5 Serisi / 530i / Standart / 2003 530i MORA METALİC İNDİVİDUAL İC DIŞ M PAKET sahibinden.comda - 779776047
Araba istediğim kondisyonda değil ama rengine bayıldım