Ederinden çok fazla yazýlmadýðý sürece satýlmayacak araba yok
Printable View
Kalp subaru der,
Ruh chrysler der,
mantık laguna der,
308'i direkt ele.
Yalnız subi ve chrysler tam evlat olur.
Lagun'nın bir satarı var yine de.
Ekonomik favori: Proton 315
Proton / 315 / GLSi / temiz proton sahibinden.comda - 647073368
mondeo sw 2.0 tdcı trend - pikniğe giderken her şeyi yanımıza alalım favorisi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3511624/detay/
c4 sedan 1.6 hdi hem az yaksın hem içi yayla gibi olsun favorisi,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7256453/detay/
Mazda 6 at - paramız olsa da biz alsak favorisi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7865672/detay/
biraz bakýndým sizin için.
50 bin tl altý dizel bakayým dedim , þahsen km takýntým olduðu için 70K km altý olsun dedim.
araba bulamadým :D ahahha olayý kes :D
clio sümbülden baþka araba yok tabi onuda " araba " sýnýfýnda deðerlenidirsek...
ortadoðuda doðduðum bu günede lanet gelsin...
Mercedes X
Fiyatý uygun, hatasýz, tramer kaydý yoksa alýnýr.
2017 Mercedes - Benz X 250 d Progressive 157.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 621863639
Ankara KOKER GRUP Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
gömün beni çukura :D rubicon lar :D
Porsche / 911 / Carrera 4S / 2003 CARRER4S 85.500KM. TECHART BODYKIT+VORTEX SUPERCHARGE sahibinden.comda - 581323319
2003 996 911 Supercharher'lý.
Kiralama iþi yapýyorlar görüldüðü kadarýyla
Kiralık model Jeep Wrangler 1.000 TL - 562558668
klasik satýþ stratejisi ama yemiyor artýk birçok ilanda görüyorum bunu. Adam mesela 100.000 yazýyor piyasasý 85 falan olan araca. Tabi teklifler 80-85 bandýnda geliyor adam da uyanýklýk yaptýðýný sanýp dur fiyatý 120.000 yazayým 100.000 verene veririm diyor ama bu seferde gelen teklif sýfýr :) Bir tane m5 vardý 220 bin yazýyordu fiyatta 190 bin fiyat verdim vermedi 1 ay sonra ayný kiþi ilaný 300.000 olarak yazdý bende gýcýklýðýna 175 olur mu dedim. 125 pazarlýk nerede gördün yazdý :D
Senin kasanýn yüzü eski geliyor abi bana. 2017 araç satýp alýcam çokta model düþürmek istemiyorum. Senin kasanýn bir üstüne bakýyorum ama düzgün duranýna denk gelemedim daha.
Boþ geçmeyelim, bu da bir diðer favorim.
Peugeot 407 SW 1.6 HDI
Peugeot / 407 / 1.6 HDi / Executive / SAHİBİNDEN CAM TAVAN FULL+FULL 1.6 HDI 407 SW sahibinden.comda - 658245540
bence risk almaktansa 207 outdoor falanda bakabilirsin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...54425575/detay
arabayý kaldýrýmdan çime niye çýkarmýþ manyak ya :D
özel dursun istiyor da önünde su kamyonu var alala
bize çok yakýn ilgilenirsen kozmetik olarak bakabilirim
ayný araçtan arkadaþýmda var cam tavandan çok þikayetçi trimleri plastikmiþ heralde sürekli bozuluyor artýk yaptýrmaktan vazgeçti
Chrysler / Sebring / 2.0 CRD / Limited / SAHİBİNDEN KUSURSUZ CHRYSLER DİESEL SEBRİNG sahibinden.comda - 659088989
Evlat mevlat çok güzel duruyor kafadan melet alman kalpli amerikan. Wernher von Braun musun ?
207' lerin arka diz mesafesi dar geliyor bana, çocuk gelicek çok sýkýþýk biþey istemiyorum. Ýlginize teþekkürler tekrar.
Þu aracýmý satarsan yazdým aklýma, çok saðol :)
Hiç bu açýdan düþünmemiþtim abi :) Güldürdün :)
2017 satacaksan doðru düþünüyorsun model inmenin manasý yok.
üst kasalarda güzel araçlar var ama biraz daha çýkman lazým.
407 diz mesafesi garip þekilde dar. Bebek yeni geliyor anladýðým kadarýyla, (hayýrlý olsun saðlýkla gelsin inþ.) ama öyle hemen büyük bir araç lazým olmayacak.
2,5 yaþýna kadar ben coupe araçla gördüm iþimi (colt ve clio vardý ki bunlar baya dar araçlar c5'e göre) boyu uzamaya baþladýðýnda þart olacak.
Aracýndan memnunsan eðer aman bebek geldi hemen satmam lazým olayýna girme. Birikim yap daha iyi bir araç alýrsýn ileride.
Opel Vectra C
(jantlarý hoþ olmasada)
Opel / Vectra / 1.9 CDTI / Design / 2005 VECTRA C 1.9CDTİ DESİGN OPC LİNE FULL PAKET HATASIZ EŞSİZ.. sahibinden.comda - 605910539
45'e Lancer bakýlabilir. Mazda 3 bakýlabilir. @AliGizda D segmenti için minimum 55 civarýna çýkmak gerek.
Subaru / Legacy / 2.0 / Comfort / OTOMATİK SUBARU LEGACY LPG Lİ TEMİZ ARAC sahibinden.comda - 603544783
bu olmaz mý ya
subaru legacy
ne gibi bir sýkýntýsý olabilir?
Subaru / Legacy / 2.0 / Sportwagon / 2007 MODEL İLK ELDEN YETKİLİ SERVİS BAKIMLI 4X4 sahibinden.comda - 649492691
ikiside çok güzel araba.
þehir içi dur kalk trafikta 13-14 litreden aþþaðý ineceðini sanmýyorum,tek derdi budur herhalde..
lpgdede ortalama onu yaksa nerdeyse km 50 kuruþ yapar.
2.0 150 hp araba varsýn yaksýn diyosan (ki bencede deðer) alýnabilir.
ben hatta gazsýz olaný tercih eder benzinle binerdim þahsen
@AliGizda
Opel Meriva,Citroen Picasso,C-Max v.s gibi araçlara baksan aslýnda bulabilirsin bence istedigin fiyata göre bir araç.
Opel / Meriva / 1.4 T / Enjoy / Memurdan Temiz Turbo Meriva sahibinden.comda - 651914974
Yüksek km dizel patlamaya hazýr bomba gibi almasý çok büyük risk..
abi biraz bakýndým,arabanýn o kadar çok farklý pazarlara göre o kadar fazla varyasyonu varký üff...
ama özetlemek anladým kadarý ile 2007 modeller 150hp, 2006lar 165..
araç 2007 yýlýnda avrupa pazarý için lpg(benzin) olarakda satýlmýþ
o arada yazýlýmsal biþeyler yapmýþlar hp düþmüþ herhalde :(
istanbul için dediðiniz deðerler doðrudur muhtemelen trafik çok sýkýþýk
ama benim gibi ankarada sakin zamanlarda haftasonu kullanan adam için benzinde 10 litreyi yakalamak mümkün gibi
dip gaz yapmam sürat yapmam motor freni falan kullanýrým hep ani hareketlerim olmaz
arkada bebek var çünkü :)
niyetim var bunlardan birine
Mazda 3 1-2 tane var favorilerimde, Mitsubishi' lere de bir göz atayým. Teþekkürler öneri için :)
Laguna aslýnda birinci favorim, motoru kolay kolay problem çýkaran bir motor deðil. Donanýmlý, geniþ. Varsýn satmasýn :)
Wagon olan favorilerimde :) Eski konuda paylaþýldýðý için paylaþmadým burada :)
Meriva' lar dikkatimi çekti ama param yeter mi bilmiyorum þu an. Mevcuttaki arabamý satayým bi, buraya da konu açacaðým tekrar.
Herkes seferber olmuþ vallahi çok mutlu oldum, herkesin ilgisi için tekrar teþekkür ederim.
oww merivada "suicide doors" var :D
sana hala araba bulamadýkmý , yuh bize..
al þunlardan birini konu kapansýn hadi :D
ford fiesta
Ford / Fiesta / 1.4 TDCi / Titanium X / 70.000 KM İLK GUNKİ GİBİ HATA BOYA YOK sahibinden.comda - 658596905
honda civic
Honda / Civic / 1.6 / LS / BAYANDAN HONDA EURO CIVIC OTOMOTİK BENZİNLİ 58833 KM DE sahibinden.comda - 648978730
golf(bunlar lpg uyumlu deðil sanýyorum)
Volkswagen / Golf / 1.6 FSi / Comfortline / SADECE 70 BİNDE BOYASIZ OTOMATİK VİTES 1.6 FSİ CONFORT EMSALSİZZ sahibinden.comda - 654435338
rakamý yuksek ama km iyi opel corsa
Opel / Corsa / 1.2 Twinport / Enjoy 111 / Yukselen Suzuki bayinde sahibinden.comda - 653070355
bir korsa daha
Opel / Corsa / 1.2 Twinport / Essentia / DUŞUK KM EKRANLI OTOMATİK CORSA sahibinden.comda - 659014920
bunu buraya koyucam ama nolur kimse almaya kalkmasýn , bana yarýn þans topu cýkýcak gidip alýcam ...
m50b25 swaplý mazda f3s
Mazda / RX / RX-7 / M50 B25 Swap RX 7 FC3 S (kısa sureliğine) tek rakam sahibinden.comda - 651388065