abi merhaba,
benim eşim de 2014 polo 1.4 benzinli vardı DSG
memnundu da gerçekten zaten gaza pek basmadıkları için yakıtı da zorlamıyordu, 50 binin bir tık üstü olabilir şuanki fiyatları bakmakta fayda var.
Printable View
austin mini ouyyyyy
Mini Cooper Austin
Suzuki diyorum.
Suzuki Swift 1.2 2011 Model 53.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 677470287
Alternatif olarak Corsa 1.4 otomatikler var, makyajsız kasa. Piyasası hızlı.
50 civarına 1.4 atmosferik, dsg Polo denk geliyor arada. Birkaç hafta evvel İzmir Selçuk'ta vardı. 100 binde, 53 bin lira. Ama o yaştaki dsg'li araç riskli olur. Servis bakımlı olanlara da çok para isterler, değmez.
Suzuki Swift 1.6 Sport 2015 Model 67.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 652355919
Marka Suzuki
Seri Swift
Model 1.6 Sport
Yıl 2015
Yakıt Benzin
Vites Manuel
KM 55.000
Bu arabanın tasarımını çok beğeniyorum.
Renk'de güzelmiş.
Kız kardeşimde ds3 kullanıyor otomatik memnun tavsiye ederim
Rover / 416 / Si / Fiyatını dusurdum.Sahibinden lpgli otomatik rover 416 258 binde sahibinden.comda - 665098958
rover 416
böle bişi arıyorum 15 civarına pazarlıkla sizce hangisi?
fiyatından bir falsosu olduğu belliydi zaten, koymuş olduğu tramer sorgulamasındaki araç GTI değil.
Bi numaralar dönüyor gibi, kimsenin canı yanmasın
'13 GTI
Volkswagen / Polo / 1.4 TSi / GTi / RUHSATLI SİLAH 2013 GTI 180HP DSG FULL BAKIMLI sahibinden.comda - 679080595
Kasko kodu istenir satış esnasında arkadaşlar yeni galerici oldukları için umursamayıp sıradan yazdırmışlardır bunda anormal bir durum yok
kırmızıya ben de baktım, hatta bi an gaza gelip twiyi versem bunu alsam mı dedim, şimdi twiyi topladık baya, bunu da alsam masraf edicem.
ama kenarda para olsa kırmızı ile pazarlığa otururdum.
Bir de çorumdaki araba güzel, sahibi de 2 üst mesajda yazdı. Sen de pm at wh grupları varmış, orada kafamıza takılanı sorarız.
Grup içinden de güzel araçlar çıkıyor, rover için de face'e bak çok araç var çok efsane rakamlara.
Çok başıma geldi esnaf arkadaşlarda yazar denk geliyor bu durum. Zaten şöyle bir durumda var doğuş tek kapı comfortline 1.4 polo ithal etmedi adamlarda gti çeviricem diye motor vs koysun zannetmiyorum. Satanıda tanımam arabasının durumunuda bilmem ama tramer sorgusunun sebebi söylediğim şekildedir
Anlamadım demek istediğini tam olarak, babam da 30 yıllık galericidir böyle bir durumla karşılaştığını sanmıyorum.
Şasi no yazan araç 1.4 (85) Comfortline olarak görünüyor ama ilandaki araç GTI. Nasıl bir karışıklık buna sebep olabilir?
Yanlış anlama durumu öğrenmeye çalıştığım için soruyorum :D
facete takipteyim çorumdakini sen niyetli değilsen ben bakıcam ciddi ciddi
kırmızı benimde hoşuma gitti ama biri 90 model biri 98 model didim 98 olan daha mı mantıklı olur acama
son attığım roverı 15e veriolar da güvenemedim sanki elden çıkartmaya çalışıyorlar bana beni yormayacak araba lazım
Noterde satıştayken aracı sorarlar paketi motoru diye bunu önemsemeyip sıradan polo diye söylerlerse noterdeki eleman kafasına göre iş yapıyor sonucundada bu şekilde görünüyor sıkıntı tam olarak bu. Eskiden ruhsatlarda aracın donanımı vs yazdığı için böyle bir karışıklık olmuyordu zaten ama artık yazmadığı için karışabiliyor fotoğraflada göstereyim aklınızda olsun
Gti için kasko kodu
https://i.hizliresim.com/zjznJR.png
Polo için
https://i.hizliresim.com/y6OVzn.png
İlandaki bilgiler haricinde mekanik parça sıkıntısı yok. 90 kasa ile ortak parçaları var. Ankara-Konya ve İstanbul'da parçacılar var,ben sorun yaşamadım. Araç 8-9 aydır bende. Kaporta olarakta Konya'da Ali Tunç var yedek parça-çıkmacı. Biraz yüksek fiyatları ama bulunmayan pek parçası yok. Hemen hemen her parça var elinde. Zaten kazalı vs bu kasalardan alıp parçalayıp satıyor. Aracımda çalışmayan aksam yok. Motor iyi durumda. Şanzımanda vites geçişlerinde ufak bi vuruntu var. Çorum'da anlayan şanzımancı olmadığı için baktırmadım. Honda şanzımanı olduğu içinde çok büyük korku duymadım sorun çıkarır diye. Aracın yol tutuşu,konforu gerçekten güzel. Klasik Honda eksiği olarak yalıtım sorunu var araçta. Kasada kalan kapı fitillerini değiştirdim ben,epey faydası oldu. Bu kasalarda kronik fitillerde yırtılma var. Birde deri koltuklarda dikiş açılması oluyor. Benim aracımda da var. Koltuklara kılıf taktırdım,zaten ısıtması yok,kışın çok soğuk oluyor. Kılıf en güzel çözüm oldu. Sormak istediğiniz başka bişey varsa cevaplarım.
Alıntı yapmadan genel olarak yazayım;
Tramer sorgusunda gelen marka model motor tipi vs bilgilerin tamamı aracın aktif olan son trafik sigortasına göre gelmekte. Burda sigortacı aracı doğru veya yanlış hangi marka model den işlem yaparsa son sigortasında o gelmiş oluyor. Sektörde iş yapan çoğu kişinin üzerine düşüp önemsemediği konu bu gibi durumlarda işini düzgün yapmayanlar ve önemsemeyenler yüzünden bu hali alıyor malesef.
100bin TL olsa müthiş proje ; LS swap RX8
Mazda / RX / RX-8 / AUTO SMART TAN RX8 sahibinden.comda - 679752781
Çok güzel yahu, mantıklıda duruyor aslında
Corsa 1.0 TR de tekmiş.
Opel / Corsa / 1.0 / Sport / TURKİYE'DE TEK..! CAM TAVAN TURBO 115hp sahibinden.comda - 623064284
Yıllar geçsede E46 lar apaçilerin eline düşsede hala güzel bence.
Orijinal kullanılmış olanlar çok güzel arabalar.
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / Orjinal 122.000 sahibinden.comda - 674103252
İzmirde de güzel Bmwler varmış bu arada.
-Aradım görüştüm sahibiyle. Aracın en ufak sıkıntısı yok diyor yağ eksiltme vs. fakat bujilerin (2 ile 4'tü sanırım) değişmesi gerekiyor bir de bir tane sensör (kallavi bir paradan bahsetti) değişmeliymiş. Dörtlülerin üstüne sıvı dökülmüş ve yapışmış dörtlüler çalışmıyormuş.
-Boyalı parçaları çok değişen kısmını hatırlamıyorum.
-Araç 170'lik değil 150'lik ilana hatalı girilmiş.
-Muayene yoktu veya süresi yaklaşmıştı sanırım.
-İç döşeme vs çok yakışıyor arabaya. Km orijinal diyor sahibi.
-Fiyat çok çok fazla 65 civarına son bırakacaktı ama yine de etmez pırıl pırıl 320Ci 170'lik parası istiyor arabaya..
2002 Land Rover Discovery 2.5 TD5 72.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 662958665
Land rover disco
@MK8800
Çiftlik arandı, herhangi bir delile rastlanmadı babayiğit
https://pbs.twimg.com/media/D3QZGFRW...g&name=900x900
Üsküdar' da kapalı otoparkta 2 kat brandalı bir şekilde yatıyordu. Farklı bir sahibi vardı :) 52000 demişti o zaman, 50000 teklif etmiştim anlaşamamıştık. 453 km' deydi daha.
Gerçekten güzel bir seçenek ama nedense daha getirmiyor Opel. Bir de insanların küçük motor korkusundan sanırım pek ikinci eli yok, ama gerçekten dolu bir araba.
Peugeot / 406 / 2.0 / SV / HASAR KAYITSIZ SADECE YARIN SAAT 5E KADAR GECERLİ FİYATTIR sahibinden.comda - 677537983
406 manuel
otomatikten vazgeçtim
hanım daha önce ufak bi kaza atlattığı için korkuyor her türlü bana sürdürecek :)
alınır mı?