Aynen öyle, vakit ve nakit sahibi biri uğraşabilir.
Boş geçmeyeyim, binmelik Mondeo SW
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61770578/detay
Printable View
Aynen öyle, vakit ve nakit sahibi biri uğraşabilir.
Boş geçmeyeyim, binmelik Mondeo SW
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61770578/detay
1.4 tsi 140 lik 3 kapi Golf7
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...66555379/detay
Geçen gün arkadaşımın aracını 2 dk kullanmak gibi bir hata yaptım :)
Sonuç bu..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2210704/detay/
30-40 bin arası favorinizi veya yorumlarınızı alabilir miyim ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6746850/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1842901/detay/
stok egzoz, stok yay ile bence her işi görür
Kendi tecrübemi yazayım, yeni boyanmış bir araç almıştım, satmak için macunu basmışlar, 4 ay sonra sağı solu hep çatladı. Boya üzerinden en az 5-6 ay geçmiş bir araç almak lehine olabilir.
O rakamlara mk2 mondeo / 406 bakılabilir.
Bu aracın kaportasında bence ciddi macun var, ışık çok dalgalı çıkmış fotolarda.
Alternatif.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...60149624/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...64531584/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63385949/detay
Abilerim hepinize teşekkür ederim ama sanırım fiyat sınıflandırmasını yanlış yapmışım 35 bine kadar varsa bana en az sorun çıkaracak (zaten çıkaracağı *****) favorileriniz nelerdir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7068802/detay/
Bu kasa ile ilgili bilgisi olan var mı ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...43644662/detay
97 Honda SMX ilginç bir araç hakikaten bir o kadar da temiz cezbetti açıkçası.
2011-2012 model E92 320 Dizel arıyorum arkadaşlar. ilanlardaki araçları hatim ettim içime sinen 1-2 araca gidip bakıcam fakat çevresinde ilan dışı araç olan vardır belki. Ağır hasar ya da aşırı yüksek kaydı olmadığı sürece bakabilirim araçlara. Bütçem 230 bin. Km olarak max 150-160 bin olursa tadından yenmez :)
40 yaşında yaş krizine grip hipster olan abimiz
Subaru Legacy 2.0
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29030606/detay
@Low-Rider abimizin Kıbrıs’a gidip herşeye yeniden başladığı senelerde kullandığı araç
Peugeot 407 2.0HDi ;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63870225/detay
Mini John Cooper Works
Allah yardımcın olsun, ben bıktım artık A3 aldım. Kafam rahat. İlanlardaki en iyi arabalarda bile söylenen dışında şeyler çıkıyor diye vazgeçtim. Bir de yakın arkadaşım F10 almıştı arabası çiçek gibiydi, satan kişi zincir değişti dedi. Araba bir gün otobanda yağ pompası bozulunca yatak sardı durduk yere. En ufak arıza veya belirti yoktu. 30.000₺ masraf açtı. Bunu duyunca da üstüne tuz biber oldu ve vazgeçip A3 aldım dizel otomatik. Dsg komple doğuşta garantiden değişmiş rahatım şuan
Subaru Legacy SW
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...59209533/detay
ilanların çoğunda ağır bakımları yapılmış zincir değişmiş yazar. inanma. millet arbasına yağ koymuyor bırak zinciri değişsin. zinciri değiştirmiş nerde değiştirmiş belli değil acaba hangi dandik usta değiştirdi, zincir değiştirmiş eyvallah yağ pompası değişen yok. hadi zincirini pompasını geçtim şanzıman yağı? 130 bin km de e90 aracımda şanzımanı elime alınca öğrendim 80 binde bir şanzıman yağının değişmesi gerektiğini (ZF ne derse odur benim gözümde bmw şanzımanı). biraz önce de dedim millet motor yağını değiştirmiyor şanzıman yağınımı değiştirsin. aldıktan sonra kafam rahat olsun diyorsan bu masrafları yapman lazım. kolay gelsin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...62485672/detay
Clk 200 cabrio
Gercek favorim. Bu fiyati edermi etmezmi yorum bekliyorum :)
Evet kesinlikle bu paraya satilan bmw ler cop olmus.
Komp olmadigi icin handikapi var ancak yeterincr atraksiyon saglayan arabalarim oldu konforlu tam otomatik kasayi tasiyacak kadar guc beklentim var.
360 Challenge Stradale
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...45580681/detay
Mini John Cooper 1.6 Works
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...57185525/detay
direk aynı seyı dusundum :) sonradan kesılıp acılır aslında .twıngoda bez tavanı sokup acılır kapanır cam tavan yapıyorlar.ondan yapılabilir efsane olur :)
Şehiriçi binmelik
1.8d Fiesta
Eğer turbosuz düz dizelse motoru öldüremezsin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63436479/detay
03’ Grand Cherokee 2.7 Crd
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...67422575/detay
Sıkıntılı araçlar mıdır?Yoksa temizine binilir mi?
1,5 sene bindik, motor Mercedes motoru. Bizde şanzıman beynini bozdu, değiştik sıkıntısız bindik. Şehir içi 12-13 lt şehirlerarası 8,5' lara kadar düşüyor.
Arka koltuklar komple yatıyor çift kişilik yatak alacak kıvama geliyor :) Sürekli 4 çeker olması harici ben bir handikapını görmedim.
Mesela bu araç, bu aracı almaya niyetlendim. Fiyatı da güzel bi fiyattı. Uçak bileti alıcam artık o seviyeye geldim. Km sorgularında bi şüphe yok, arabanın içi temiz ve hasar kaydı muayene kmler uyuşuyor dedim tamam. Satıcı da güven veriyor aslında, arabayı borusana bi sordurayım dedim. bi sordurum ki sadece bagaj boyanmamış, kaput tampon farlar değişmiş, arka sağ kapı değişmiş. araç sahibine bu bilgileri yolladım ben borusana inanmıyorum diyor. bana kaputa kar düştü değişti dediği fotoyu yolladı muhtemelen türkiye bile değil. dedim sen borusana inanmıyorsun bu fotoğrafa mı inanıyorsun. şu para olursa gelip alayım dedim yok dedi ve tekrardan ilan açmış. değişen ve boya bilgilerini yazmamış.